петък, 8 март 2013 г.

Цивилизацията на разумните рептили - съществува ли тя ?

  Легенди и митове на хората по света съхраняват спомена за змиите по света, създавали цели царства, както и били за хората наставници и учители, мъдри владетели. Влечуги управлявали Атина. Змийският Сух управлявал древен Египет, родът на Гаутама Буда идва от династията на индийските змии Нага , а в подножието на планината Арарат процъфтявало древно арменско царство, управлявано разумно от змии.
   Хиляди, а може би десетки хиляди години на Земята е продължило змийското царство. В руската епос героите се борели със злия змей Tугарин, а легенди от Западна Европа възпявали рицари, които са се сражавали с кръвожадни крилати дракони ...

   Накратко, мирното съвместно съществуване на хората и змиите приключило и последните отишли под земята. Мъдрите змии Нага, управлявали в Индия се скрили в пещерни лабиринти и под земята.



   Първият сигнал е от американците. Жителите на Албъкърки, Ню Мексико, започват оплаквания, че под краката им земята бръмчи. Както изяснили изследователите, подземния шум се чул не само там. В продължение на много години, от странни шумове се оплакват от много американски градове, включително Кокомо, Индиана. Тайнствени звуци изпод земята смущават в Англия, Италия, Германия, Русия и други страни. Може да си помислите, че под всички континенти се върши упорита работа. Понякога под земята се носели и страховити звуци : скърцане и вой на животни, човешки стенания, шум от гръмове и далечни експлозии. 

   Често от подземната работа се е тресяла и земята в Чили. Интерес към явлението имало от Научно-изследователския институт по биофизика в Сантяго. В района, разположен на 160 км от столицата, инструментите  уловили електромагнитните вълни и промяната на интензитета на електрическите полета, източниците на които се крият на голяма дълбочина. В началото учените смятаха, че някъде работят мощни двигатели.

   За да се хвърли светлина върху въпросите изследователите се обърнали към архивните документи на фирмата в една от изоставените мини, където експерти от Съветския съюз по искане на правителството на Салвадор Алиенде през 1972 г. проведоха геоложки проучвания. Тогава съветските геолози в Чили щели да изразят становище относно възможното използване на затворена заради нерентабилност мина.

   Шахтите не биха могли да бъдат реконструирани, но допълнителна проверка бе предприета за изоставена през 1945 г. медна мина, разположена високо в планината. Сред местното население тя имала лоша слава. Първо, под земята останали непогребани сто миньори, загинали под развалините, a от друга страна тази област, според земеделски производители, била избрана от гигантски змии с човешки глави.

   Съветските специалисти отхвърлили мистиката и отишли да огледат местността. Почти веднага започват изненади.    Внушителните врати, затварящи входа били разчупени, обаче не отвън, а отвътре. От вратата започвали зигзагообразни следи, сякаш някой е влачил от планинските недра маркуч. Геолозите тръгнали по главния път в продължение на няколко десетки метра и спряли озадачени : надолу от пътя се откривал овален вход с височина 1,5 метра с гофрирана повърхност на стените. На стотина метра “гофрираният” тунел ги повел в подземни мини с жилки от самородна мед. Около някои обработени жилки лежали медни слитъци , напомнящи по форма и размер на щраусови яйца. След още няколко крачки геолозите забелязали змиеобразен механизъм с диаметър 1 м отляво на стената , с който буквално се изсмуквала мед от скалата. Но те не могли да се полюбуват дълго на чудатия прибор : сякаш от нищото се появили същества, приличащи на огромни зъбати двуметрови змии, които съскайки заплашително, решили да атакуват хората. 

   Докладите на съветските геолози за изоставената чилийска мина се четяли като научна фантастика . 

   В самарския вестник “Време Хикс” била отпечатана статия, позовавайки се на спомените на пещерняк, който в Жигулевските планини открива подземия с тесни галерии, обширни зали с подземни езера и потоци, както и невероятна галерия, пълна с ледени блокове. В тях пещернякът видял същества, напомнящи “човекообразни” гущери ... “ с глава, надвиснала над тялото, изпъкнали очи, малки, усукани и притиснати към корема крака или ръце" - както са описани от пещерняка.

   Според самарските уфoлози, изследвалият пещерата пещерняк се е натъкнал на подземно скривалище, където са оцелели представителите на предшестваща човешката цивилизация - интелигентните влечуги. Температурата на пребиваващите в анабиоза същества се поддържа със сложни енергийни комплекси, чиято дейност предизвиква странни миражи, които вече няколко столетия възникват неочаквано над Жигульовските планини, а така също и летящи огньове, смятани от местните жители за НЛО. Всичко това води до очевидното заключение: под земята е древна цивилизация, която с всяка година напомня все по-активно за себе си.


                             Старгейт за президента Буш

   Икономическата , а по-точно нефтена причина за нахлуването на американците в Ирак е очевидна за всеки, който дори малко се интересува от политика. Но за това, че има и друга, тайна причина за падането на режима на Саддам Хюсеин се досещат вероятно малцина. Междувременно, редица чуждестранни и руски издания за НЛО разпространяват материали, според която основната цел на американските военни не е Саддам Хюсеин или нефта, а ... извънземен космически кораб, разбил се в северен Ирак.

   Кога се e случило е трудно да се каже, защото по мнението на някои изследователи, космическия кораб е свален през 1991 г. по време на войната в Персийския залив. Според друга версия - по време на "Пустинна лисица" през 1998 г., Във всеки случай, слуховете, че Саддам е дал подслон на оцелелите от дошлите извънземни, се носели отдавна. Сериозно започват да говорят за НЛО в края на 2002 г., след като в студиото на популярното в САЩ радиопредаване на Арт Бел позвънил анонимен, който съобщил, че по негови сведения в Ирак действително крият “летяща чиния”. А освен това от думите на този анонимен военен излизало, че САЩ ще направят всичко възможно, за да намерят оправдание за влизането на своите войски в Ирак. В края на краищата, ако Саддам Хюсеин притежава извънземна технология, светът е изправен пред огромно бедствие. Както знаете, предлогът бе намерен.

   Но изглежда, че не само мистериозния НЛО разбърква умовете на американските военни. Както се оказва, веднага след превземането на Багдад в тяхната сфера на интерес са били иракските музеи. И всичко това, понеже сред учени и специалисти по Месопотамия, нямащи отношение към уфология и паранормални явления отдавна се водят разговори за това, че в хранилищата на иракските музеи се намират предмети и документи, оставени от древна напреднала цивилизация, която е съществувала на Земята в далечното минало .

   Възможно е овладяването на някои от постиженията на предците според тези изследователи да позволи скок във военната технология. И американците го знаят. Както са го знаели ръководителите на хитлеристка Германия, чиито емисари  започнали от 20-те години на миналия век проучвания в Meсопотамия, Индия, Тибет. Още през 1940 г. нацистите предприели активни археологически проучвания в иракската провинция Арбил, където немските учени успяли да открият предмети, направени около 10 000 години пр.н.е. Какво са търсели нацистите на Изток ?

   Оказва се, че търсеното е тайната Wunderwaffe – оръжие-чудо, съществувало преди 12-15 000 години. Неговите описания са ни известни от древните индийски епоси - "Махабхарата" и "Рамаяна". Търсенето на митичните оръжия принудило германците дори да открият клон на “Института по наследство” в Ирак – “Аненербе”, занимаващо се с изучаване на окултната наука, с разчитането на древните езически надписи. С тяхна помощ учените от СС искали да разкрият тайната на генезиса на света.

   Разбира се, не само германците и американците са търсели древни артефакти. В Ирак предприели добре финансирани археологически проучвания правителствата на Русия, Франция, Великобритания. И едва ли само от любов към древната история. Все пак, след първата война в Залива именно американското ЦРУ станало най-активно занимаващо се с търсене на следи от страшните оръжия от миналото, както и на останки от разбилото се НЛО. 

   Различен път на развитие на археологическите проучвания, както и войната в Ирак неотдавна бе изразено от Д-р Майкъл Сала, от Австралия. Според този добре известен както у дома , така и в Америка учен американците дошли в Ирак, за да затворят Старгейт, чрез които Ануннаките - боговете на древен Шумер, са способни да проникнат обратно на Земята и да създадат тук основна база, плацдарм, за бъдещо ново завоюване на планетата. Идеята по принцип не е нещо ново. Подобно изявление са имали още американския учен Закария Ситчин и неговия сънародник и колега Алън Алфорд. Същността на тези теории е както следва. В нашата слънчева система, съществува още една - дванадесетата планета, която древните шумери наричат Нибиру - Пресечна точка. Предполага се, че диаметъра на планетата е три до четири пъти по-голям от Земята , както и много издължена орбита, по която Нибиру се върти не само около Слънцето, но и около неговия митичен “двойник”. В резултат на което една нейна обиколка около светилото продължава 3600 години. 

   По убеждението на горепосочените учени на Нибиру преди 300 хиляди години, е имало силна технологична цивилизация. И веднъж, когато Нибиру дошла по-близо до Слънцето, нейните обитатели са кацнали на Земята. Именно те построили първите градове в Месопотамия, започнали и разработки на залежите в Африка. А за да облекчат донякъде тежкия миньорски труд на съплеменниците си, за тежката работа в мините привлекли местните жители. Но очевидно анунаките не са успяли да принудят тези полудиви същества да се трудят доброволно. 

   И тогава извънземните прибягват до генното инженерство, т.е. е създаден хомо сапиенс, който по-късно се разпространява по целия свят. По концепцията на Алфорд, повечето от боговете на древен Шумер, Вавилон, Асирия - това са извънземните от Нибиру. Те построили пирамидите в Египет, създали и други чудеса, като например известната платформа Бaaлбек, на която по убеждението на Ситчин са кацали и са отлитали космически кораби.

   Но нещо се е объркало и при боговете. И през 2024 г. пр. Хр. . между новодошлите избухва война. Трудно е да се каже какви оръжия са били използвани по време на конфликта, но ако се съди по останките на древните градове и по написаното в древните текстове, вероятно ядрена. Удар с огромна мощност бил нанесен на Синайския полуостров. Тук и сега, все още има огромен процеп, почернели камъни и скали. Много хора умрели, оцелелите пък напускат това проклето място.

   Следващият конфликт между боговете станал през XV в. пр. Хр.  в Крит, когато дворците на Кносос са били унищожени, а в долината на р. Инд - град Мохенджо-Даро. Следата от въздействието на голямата температура е толкова високо, че блоковете от гранит и камък, от които били строени стените на къщите били не просто стопени , а превърнати в стъкловидна маса ( температурата на топене на гранит -. 1000-1300 градуса C), открити по време на разкопки в Турция на унищожената хетска столица Хатус. Но не само щетите от високите температури поразили учените. Радиационните нива на някои от останките, намерени в Индия и датиращи от това време, били повече от 50 пъти над нормата.

   Едва след тази война Ануннаките напуснали Земята. Но според д-р Сала и неговите поддръжници, те са оставили след себе си някаква сложна апаратура, с която през май-юни 2003 г., по време на едно от приближаванията на Нибиру до Земята, извънземните щели да се върнат. От това произтича и спешната американска инвазия. Освен това, австралиецът е на мнение , че на борда на сваления в Ирак НЛО е имало разузнавачи на анунаките. Тяхната задача била в точния момент да активират звездния портал. Сред местните хора са все още слухове, че новодошлите донесли гигантски скорпиони на Саддам, които поглъщат всички, които се осмеляват да дойдат близо до тяхната база. Има и свидетели, които са видели бившия иракски президент как е пътувал на гърба на ужасно чудовище, като на кон. В действителност, темата за гигантски скорпиони не е нова за жителите на Месопотамия. Още един от най-старите литературни паметници на човечеството - епос за Гилгамеш казва, че гигантски чoвекоскорпиони охраняват портата към отвъдното - обиталището на боговете и предците на шумерско-акадския пантеон. Като цяло, Стaргейт.

                     Мутанти в пещерите

   В Южна Америка са известните chinkanas - невероятни пещери, които се превърнали в лабиринти, свързани помежду си. Говори се, че в тези пещери може да се намери загубеното злато на инките. Но малко учени решили да отидат до chinkanas - проучени са само най-близките пещери, в лабиринта никой не е отивал ... По-точно, няколко смелчаги се осмелили да отидат, но ... те не се завръщат.
Само малцина се връщат от chinkanas, но те полудели. От техните откъслечни фрази може да се разбере, че в закътаните пещери видели нещо толкова ужасно, че то увредило разсъдъка им. И ако се съди по отделните реплики, те са срещнали живи същества – хора-дракони с дълги опашки и човешко тяло....

   Тези истории и неуспеха на много експедиции, които отишли за улов на чудовища в пещерите, са довели до факта, че всички входове за chinkanas са затворени с надеждни мрежи.

   Всичко това може да бъде взето за измислица, ако в местните легенди не са съществували хора-змии и хора-гущери, които живеят дълбоко под земята, и никога не излизат ...

   Интересно е, че тези мутанти не са само във фолклора на Южна Америка , но и в други страни, като Индия. Тук има истории за подземни нaгаси - получовек - полузмия. Според легендата индийските нaгаси съхраняват в своите пещери натрупани несметни съкровища. Студенокръвни като гущери, тези същества не могат да имат човешки чувства. Те не могат да се затоплят и крадат топлина, физически и психически от другите живи същества. Те донесли на света измамата, лицемерието, страха, объркването ...



 
                                  Чернaта планина

   Легенди за човекоподобни змии съществуват и в Австралия, далеч от Индия и Южна Америка. Точно там са знаменитите Черни планини, над чиито загадки в продължение на много години се потят учените. Те представляват огромни продълговати насипи от черни многотонни камъни с внушителни размери. Камъните, от които са се образували планините не се срещат никъде другаде в страната, и е трудно да се каже откъде са се взели. 

   За тези планини казват ужасни легенди. Хора, които се опитват да научат тайните им и да проникнат дълбоко в черните планини, се изгубват или се връщат с психични разстройства. Според местна легенда, тези планини са построени от страшни същества ... Местните жители твърдят, че в рамките на Black Mountains е входът към подземния град, където живеят хората - змии.
Легенди на легендите, но в действителност около Черните планини са изчезнали немалко хора - имало изгубени туристи, фермери, коренното население, стада от едър рогат добитък.    Документирано тези случаи е започнато да се регистрират в края на XIX век. Така през 1877 г. в околностите на черните планини изчезнал пастир , търсещ oтбито теле от стадото. Нито телето, нито овчаря, нито коня му били намерени ...

   След няколко години в Черните планини изчезнали двама избягали затворници. И оттогава всяка година планините безмилостно събират своите жертви. 


                                Хората с шипове

   Най-сензационното дело в историята на човека-гущер е доказателството за съществуването им в реалност! В джунглите на Заир френска етнографска експедиция попаднала на непознати до този момент племе от пигмеи. От гърбовете им се виждат стърчащи шипове , наподобяващи израстъците при динозаврите и някои влечуги. "Невероятното е, че тези шипове, дължината на които е 35 инча, растат директно от гърба, - каза д-р Жан Лaвтон, ръководител на изследователския екип. - Те са дори и при децата. Причината за техния растеж вероятно е някаква генетична мутация ".

   Но странния външен вид на пигмеите - това не е най-интересното. Анализът на тъкани и кръвта на пигмеите показаха, че са студенокръвни същества, чиято телесна температура варира в зависимост от околната температура. Сред съвременните студенокръвни гръбначни животни са влечугите и рибите, а сред изчезналите - динозаврите ... Но най-мистериозно в историята на племето от хората-гущери е, че Жан Лaвтон отказа да докладва за координатите на терена, където те намерили тези невероятни същества - за да ги спаси от гибел ...



                           Цивилизацията на динозаврите

   В списанието "Наука и религия" от 1994 г. била публикувана статия на биолога А. Стeгалин. В нея той доказал , че в древността е имало цивлизация от серпентоиди, т.е. хора-динозаври. Стегалин предполага, че първите представители на тази цивилизация са се появили на Земята преди 270 млн. години. 

   Според Стeгалин в тази епоха е имало разумни малки динозаври, които се движат на два крака. Те са се грижели за по-големите си събратя , като ги използвали за своите цели. Биологът казва: "Ето защо не може да има такива, например, нежизнеспособни (от наша гледна точка) видове като сейсмoзаврите - серпентоидите били техни настойници. Може би гигантските гробища на динозаврите - това са гробове, депа за отпадъци от бракувани екземпляри ", 

   Канадският палеонтолог Дейл Ръсел, изучавайки изкопаеми останки от динозаври изведнъж открил динозаври, много подобни по външен вид на серпентоидите на Стегалин.
   Ръсел ги нарекъл стехoнихозаври. Стeхонихозавърът е малък (около 1,5 м височина), ходещ на два крака гущер. Той имал много голяма глава, силно удължена заради увеличения мозък. Тази особеност накарала гущера да се изправи. Горните и долните крайници при стeхонихозаврите са били подобни донякъде на човешките. Според Ръсел, той би могъл да бъде разумен - структурата на мозъка е много сходна с древните маймуноподобни предци на човека ...

   Не само тези биолози са склонни да вярват, че в древността е имало цивилизация на земни динозаври. Добре известният американски учен Карл Сейгън също вярвал, че сред древните влечуги в резултат на еволюцията се появява "чoвекозавър" - висша форма, чиито интелект е много близо до човешкия.

   Някакви бедствия попречили на разумните динозаври да оцелеят и да завладеят човешката цивилизация. Те постепенно измирали. Дегенериралите представители на древната раса от хора-динозаври са оцелели до момента, когато властелин на Земята постепенно станал човекът. В някои случаи, хората-динозаври стават учители на примитивни племенни хора, както се смята от някои учени, че е станало в Америка, Индия, Вавилон, където е имало предание за мъдрите гущери.

  


По материали от Интернет 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.