събота, 7 март 2020 г.

ПРОЕКТЪТ "МОНТОУК" ( Поредица )

ЕЛ. Как контролират онези хора, които са били и все още са в проектите за контрол на ума?
АП. Основното в тяхната тактика за контролиране на ума е в разделянето (разцепването) му в млада възраст. Това става вследствие на подлагане на травма, мъчения, унижаване на обекта. Процесът при всеки е различен, но по принцип, те влизат в подсъзнанието ти и откриват най-личните части от теб. Случва се следното: човек, притежаваш специални умствени способности, се избира в много млада възраст [Много често те са от семейства на военни или от семействата на потомствени сатанисти, които се занимават с малтретиране при сатанински ритуали - ЕЛ]. След това ги подлагат на различни нива на терор и ужас, за да започнат да ги отделят от умовете им. Това е процес на прогресивно дисоцииране и разделяне на части на ума и личността.

Те контролират ума чрез различни сложни техники за хипноза и команди, докато създадат идеалния наемен убиец. [Виж Речта на Грийнбаум от Д.С.Хамънд.] Програмират ви да направите нещо, след това ви изтриват паметта. По принцип програмират ума ви като компютър. След като инсталират магическата дума, трябва само да я кажат и сте под техен контрол. Това се случва в ранна възраст, затова е по-лесно да ги контролират, ако са кондиционирани и дисоциирани [разделени] на няколко личности.

Друг метод за контрол е, че изпращат специални хора в живота ви - обработващи и контролиращи, които ти се представят за приятели, учители, "депрограматори", съквартиранти, любовници и т.н., докато всъщност работят по проекти, свързани с контрол на ума. Някои са спящи обработващи, които до известна степен даже не знаят, че ги използват. Така ти става трудно да повярваш в когото и да било по този въпрос.

ЕЛ. Има ли нещо друго, което можете да кажете във връзка с тези проекти, или като съвет към другите, които са преминали през подобни преживявания - като например как могат да се освободят от неговото влияние?

АП. За онези, които се измъкват от влиянието на програмите за умствен контрол - трябва да имаш силен борчески инстинкт, за да направиш това, което е правилно, независимо от онова, което правят другите. Вашата единствена клетка е онази, която сами сте изградили за себе си. Трябва да се свържете със своя Висш Аз, за да победите злото, което е навсякъде около нас, за да не се подчинявате и да вършите зло единствено поради това, че всеки друг го прави. Запазете своя основен усет за правилно и погрешно.

Всичко произтича от основния конфликт между добро и зло. Свързано е със стремежа на Силите на Мрака, които управляват сега тази планета и се стремят да проникнат с хитрост в Рая или в по-висшите измерения.

(Предупреждение: Тази статия е взета от Международната свободна преса в Канада.)

Забележка: Мрежата на Международната свободна преса в Канада не е религиозно сдружение, нито е политическа организация, а световно известна изследователска агенция по печата, в областта на политиката, икономиката, медицината и отбраната. Агенцията е специализирана в изследванията и публикуването на специалните доклади, както и аудиорепортажи, показващи скритата действителност на Обединените нации, конспирацията, свързана с налагането на Новия Световен Ред. Нашата задача е да предложим на хората информация, за да разберат, че списъкът на събитията довеждащи новия Световен Ред не е просто една илюзия, сън или просто параноидна теория, а всъщност този списък е част от един невероятен Сатанински проект. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.