петък, 27 октомври 2017 г.

Полярност/Манипулации на Играта

Полярностите биха направили всичко, което могат, за да може тук на Земята да си остане тази ситуация с две страни. Тези, които са към Тъмните и са против промяната (оттук и анти-Законите във Вселената) искат да въведат всякакви възражения срещу онова, което хората възприемат като „свободи”, за да подсилят своята позиция - със заплахи или с откровено насилие.
Една от популярните песнички, използвани от Тъмната страна е, че „свободата на словото има последици”. Това е пряка заплаха за онези, които НЕ следват партийната линия. Този тип фалшива „свобода” съществува по цялата планета във всяка форма на управление. ВСЕКИ може да каже ВСИЧКО поне веднъж, но има последици, защото това е против-Играта и против-полярностите. Китайците, които искат Фалун Гонг, бяха „свободни” да се ангажират с него, докато тяхното правителство не каже „не”. Те имаха „свобода на словото”, докато не го направиха масово достояние. В САЩ, при управлението на Адолф фон Буш, ако изказвате мнения срещу фашистите или дневния ред на Тъмните, ви поставят етикет „предател” „не-Американец” и ви заплашват със загуба на прехраната. Ако наистина съществуваше истинска свобода на словото, всеки щеше да може да си изразява мнението без страх от последици. Законите на Вселената включват толерантност. Може да не сте съгласни с изказваните от хората мнения, но АКО имаше свобода на словото, никой нямаше да ги „застрашава” по никакъв начин. Желанието за това всички да мислят еднакво и да имат еднакви нагласи по своята природа е типично за последователните инкарнации и противоречи на мнението на едновременните инкарнации. Това е основен урок, който всички едновременни инкарнации трябва да усвоят.
Много по-вероятно оксиморона „свободата има (негативни) последици” да се използва повече от Тъмните, отколкото от Светлите, защото Тъмните се стремят към заплахи/контрол. Те се опитват да сплашат другите така, че те да не си изразяват мнението. Но едно е да не си съгласен с протестиращите, а съвсем друга – да бъдеш агресивен към тях.
Досега протестите по значими въпроси никога не са успявали, ако не служат на Играта. Протестиращите, които искат мир, понякога биват допускани, за да се поддържа илюзията за „свобода” при условие, че Играта допуска тези протести само ако не пречат на нейните планове. Те нямат истинско влияние – единствено позволяват на части от населението да излеят своето недоволство. Ако обаче група протестиращи прекоси невидимата „черта”, Тъмните ще им налетят с ярост, както множество пъти е ставало. Някои от протестиращите са наистина ориентирани към Играта – част от Играта възнамерява да увеличи партизанщината. Омразата, която Тъмните изпитват към Светлите, Е част от Играта и служи да храни Тъмните същности от низшия астрал. Тъмните управляват мнозинството от американската общественост и това мнозинство с желание прегръща Тъмните, но иска те да носят одежди на Светли – вълци в овчи кожи.
Познавам хора, които се мислят за „много Напреднали”, но чиито вериги от патриотизъм/подстрекателство към война са много активни. Те също бързат да споменат, че „свободата на словото има последици”. Разбира се, те преживяват онова, от което техният Висш Аз има нужда в този период, НО докато не успеят да прекъснат тези вериги от Тъмни преживявания, ще бъдат далеч от позицията на Много Напредналите. Това нито е „добро”, нито „лошо”. Това е просто начина, по който стоят нещата.

Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.