понеделник, 23 октомври 2017 г.

Манипулиране на любимците и още нещо

Любимците, както и ниските и Средни нива, реагират много добре на визуална и вербална стимулация. „Ужасите на войната” редовно се показват, за да подсилят тяхната позиция, както и „мъртви деца”, „паникьосани граждани” и други „престъпления по време на американската война”. В про-инвазионните области ще чуете всичко, освен това. Вместо това там чувате „освобождение”, „свобода” и други подобни глупости. Ако бъде нападната Америка, обаче, позициите бързо ще се обърнат – тогава всичко, което сега се говори против Ирак изведнъж ще стане валидно, защото обувката ще е преместена на другия крак.

ВСИЧКО това – и ДВЕТЕ страни, е част от Играта. Това са изражения на полярността, от които Играта се нуждае заради преживяванията. Тъмната полярност се представлява от американското/английското правителства, Фокс Нюз и други фашистки елементи. Светлата полярност може да се види в медиите на останалите страни по света. И ДВЕТЕ полярности са уловени в капана на веригите от преживявания и всяка защитава своите възгледи. Тъмните нарушават вселенските закони, но Играта пет пари не дава за това. Ето това става, когато се присъединиш към полярностите, вместо към Баланса. Полярностите очакват съгласие от останалите и използват различни средства, за да наложат насила своите позиции. И двете полярности се контролират от емоциите. Това е важното и означава идентифициране с тялото. Помнете, обаче, че тези преживявания са необходими на техните висши Аз в етапите ПОД много Напредналите нива. При това и двете полярности приемат своите позиции толкова сериозно, че им липсва всякакво чувство за хумор. Това са наблюдения, които ще направите в своята Финална Инкарнация.

Всяка от полярностите обвинява другата. По телевизията показват убити от американците деца, за да контролират любимците. Получава се един цирк от шоу програми на полярностите. В зависимост от това къде се намирате, вие или ще участвате в този цирк, или ще наблюдавате забавленията, или ще правите някаква смесица от двете.

Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.