четвъртък, 5 октомври 2017 г.

Около Земята има защитно поле, което предпазва паразитите? - част 1

Една от основните загадки на нашата планета, която слугите на тъмнината внимателно крият от нас, е съществуването на силно развити цивилизации в далечното минало. Именно поради тази причина историческите източници бяха заменени и фалшифицирани от векове насам, както бяха укривани и унищожавани древни артефакти, които могат да ни разкрият истината. Но остава напълно непонятно как слугите на тъмнината, под ръководството на своите нечовешки господари да завладеят властта на нашата планета?
Някои от учените смятат, че причината е глобален природен катаклизъм. Но напоследък се появяват все повече и повече доказателства в полза на факта, че този катаклизъм е само последица от световна война с използването на разрушителни оръжия. За последната такава война, разделяща човечеството на два противоположни лагера е разказано подробно в древния индийски епос.
Само че тази война не е първата. Цялата тази информация е внимателно скрита от нас, тъй като не само многото религии, но и съвременната наука и култура се контролират от паразитна и сатанинска сила, състояща се от нехуманоиди и техните слуги измежду дегенератите. Основната им задача е унищожението на човечеството: първо на бялата раса, а след това на всички останали, включително на верните слуги на силите на тъмнината. А на Земята ще останат само онези, които имат в себе си рептилоидни гени. Ето защо те се опитват да организират нова световна термоядрена война.
Да разделят бялата раса на два противоположни лагера те вече са успели, както успяха по времето на Атлантида и Арктида-Хипербореа. Сега те се опитват с всички сили да противопоставят в общата война  наследниците на традициите и културата на тези две древни цивилизации, които под въздействието на системата на фалшивите ценности, наложени върху тях значително са деградирали. И най-вече това се отнася до западната "атлантическа" цивилизация, която напълно повтаря съдбата на своя предшественик.
Но как успяха да наложат всички тези лъжливи ценности върху нас? Оказва се, че след последната разрушителна война, която унищожила древните континенти, нехуманоидният разум успя да създаде над нашата планета един вид "защитен екран", който не пропуска енергията на Създателя в нашето съзнание и в резултат огромното мнозинство от хората загубиха изначалната си връзка със Създателя. След като загубиха тази връзка, хората загубиха способността си да различават истината от лъжата и затова те станаха обект на манипулиране на тяхното съзнание от страна на паразитните сили.
Всичко това е описано много добре от руския пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров в книгата му "Сияние Высших Богов и крамешники". Ето какво разказва диалогът му с двама сибирски свещеници, от които получава тази информация:
"-Не само трябва да разбереш, но и да осъзнаеш, че нашето нееднородно човечество не е единствено на планетата. Всъщност Майката Земя е покорена и ние помогнахме на завоевателите по всякакъв възможен начин. Как се е случило, скоро ще ти обясня. Гущероподобните ни завладяват преди 13 000 години, след като започнали втората гражданска война. Първата била много по-рано, мисля, знаеш кога. Но тя не научила на нищо нефилимите или белите богове.
- Защо нарече нашите прадеди нефилими? - попитах аз.
- Този израз е взет от шумерската митология. Шумерите казват директно кои са нефилимте и по какво се различават от анунаките. Древната война беше ужасна, но последната беше още по-ужасна, макар че атомните оръжия почти не бяха използвани. Всички гигантски кратери от ядрените експлозии, които се намират на нашата многострадална Земя, са предимно наследство от древната война. Във втората война двете страни използват оръжията на Шива - йоносферни. В резултат на това бяха погубени три континента. Това са прочутата Атлантида, гигантският Му и нашата прародина. Нашите предци спечелиха отново. Но победата беше пирова. Потъналите континенти повдигат водите на Световния океан и вълните поглъщат свещената Ориана. Но нямаше да е толкова ужасно, ако не се случи още едно нещастие. По време на световния хаос, Големия потоп и чудовищните земетресения, нашите предци не успяха да неутрализират действията на враговете на човечеството - анунаките. Последните, като се възползваха от събитията, успяха да включат специално високочестотно защитно поле над земната повърхност.
- Какво е това поле и какво защитава?
- Ясно е, че полето е изкуствено и "защитава" човешкото ни съзнание от възприемането на космическите информационни вълни. Тук е основната победа на анунаките над нашите предци, белите богове или нефилимите. Разбираш ли от какво ни лишиха?
-Всъщност не съвсем...
- Ти не си ли представяш какво означава да откъснеш съзнанието на човек от информационната банка на Вселената? Това е краят! Няколко хиляди години агония и хората, включително нашата раса, ще се превърнат в нови видове антропоиди. Този процес вече е започнал и не може да бъде игнориран.
- Разбрах! - казах изчервен. - Разбирам всичко. Можеш ли да ми обясниш защо се е случило това?
- Отчасти мога. Работата е, че гущероподобните, по своята същност са логични, макар че главите им са огромни, два пъти повече от човешката. Надявам се, че си виждал черепите на техните антропоморфни хибриди? Огромни, удължени глави, нито хора, нито гущери?
-Виждал съм, но не съм помислял за устройството на мозъка им.
- Значи знай: при тези същества няма дясно полукълбо. Няма и епифизна жлеза. Те са само, ако мога да кажа така, с ляво полукълбо. Ето защо, за да компенсират недостига в организацията, те имат огромен брой неврони. На нас, хората не ни трябват големи глави, като на прогнилите идоли. Имаме друга организация. Защо ти е огромен мозък, когато човек с помощта на дясното си полукълбо може директно да чете информация от космическата универсална банка. И чрез епифизата лесно да я превежда в лявото полукълбо.
- Наистина ли няма механизъм за възприемане на информационните полета при рептилиите? - усъмних се.
- Има, но не е развит. Само на ниво инстинкти, като при птици или змии. Неговата роля играят отделните клетки на мозъка им. Преди това този апарат са го имали, но постепенно гущерите започнали да се приближават към материалното и интуитивното знание беше заменено с логично. Същото нещо се случва сега с нас. Истината не е всичко, но ние ще говорим за това друг път... Сега разбираш защо е необходимо, наблюдавайки гражданската война на хората, гущерите да лишат враговете си от връзката с информационното поле на Твореца?
- Определено за унищожение.
- За да се изравнят шансовете. Тъй като сме с развито ляво полукълбо, бъдете и вие същите, само че в логиката ние сме много по-силни. Ето защо вие сте обречени. Разбра ли сега тяхната стратегия?
Не казах нищо.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.