вторник, 5 януари 2016 г.

Символи на слугите на нехуманоидния разум върху банкнотите на държави под техен контрол


 
Рептилското "всевиждащо око" е изобразено върху банкнотите на англосаксонската империя и нейните колонии. То разкрива истинската същност на господарите на еврейския-англосаксонски "eлит", както и на много тайни общества, включително масоните, илюминатите и Чабад. Слугите на нечовешкия разум даже не крият своите анти-човешки дейности и принадлежността си към сатанинските eгрегори, маркират със свой "етикет" банкнотите на контролираните от тях страни.

И така, на първата снимка, както се досещате се показва щатския долар. А по-нататък - банкнотите в Украйна и "независима" Естония, преди да настъпи приемане на еврото.



Характерно е, че символът на "всевиждащото око" винаги е придружен от образа на паразитната сатанинска Пирамида на Властта. Само идиот не би бил в състояние да се досети кой всъщност е техният "Велик Архитект". Следователно, всички тайни общества в структурата на паразитната Пирамида на Властта са един куп предатели на интересите на човечеството, помагащи на нехуманоиден разум (при това със своите ръце), искащ да унищожи всички нас.
 
За тези, които не могат да видят нищо по банкнотите, привеждам по-подробни снимки, уголемени на нужните места. Можете да се убедите сами, че масонските символи върху тях присъстват съвсем открито. Това не е случайно. Повечето от човечеството е толкова зомбирано от технологията за контрол на ума, че не е в състояние да забележи и осъзнае съвсем очевиден факт.




А ето в общи линии каква схема за управление на всички свои слуги и манипулиране на съзнанието им се използва в тази сатанинска Пирамида на Властта:

 

Едновременно с това, според плана на гущероподобните, техните верни слуги сред хората също подлежат на пълно унищожение. Те се нуждаят от нашата планета, но без хората, а дори без техните специално отглеждани хибриди. Веднага след като техните слуги изпълнят възложената им мисия, те вече не са необходими на своите господари. И добре би било да се позамислят: дали си струва да продължат да служат вярно на своите господари.
 
По материали от Интернет
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.