понеделник, 25 януари 2016 г.

Теорията за етера се завръща


Известно е, че концепцията за етера съществува от древни времена и не е случайно, че древните философи наричат етера "пълнеж на пустотата". Въпреки това, постепенно върху теорията за етера започнаха да се замислят и учените. Така например, през 1618 г. френският физик Рене Декарт предложи хипотезата за съществуването на светоносния етер. След появата на тази хипотеза, за нейната практическа обосновка  много учени са започнали да търсят този тайнствен "етер".

Един от тези учени е бил Дмитрий Менделеев, който включил етера (наричайки го „нютоний“) в своята забележителна таблица на елементите. Въпреки това, до нас тази таблица е достигнала в "орязан", фалшифициран вид, тъй като за световния "елит" не е от полза  обикновените хора да имат достъп до безплатна етерна енергия и технологии без гориво, което би могло да лиши топлинно-енергийните и металургичните концерни, принадлежащи на богатите кланове на Земята от големите им печалби, получени чрез прилагането на традиционните изкопаеми горива и енергетика.


Също така малко известен е фактът, че още през 1904 г. Менделеев публикува концепция за световния етер, която става причина за много дискусии в научния свят. В научната му работа по темата за етера, руският учен е предположил, че "етерът", изпълващ междупланетното пространство е среда, която пропуска светлина, топлина и дори гравитация. Според Менделеев, цялото пространство е запълнено с този невидим етер - газ с много ниско тегло и неизследвани свойства.

Въпреки това, темата за етера и по-специално за етерните технологии е негласно обявена от господарите на световния "eлит" за "табу" за обикновените хора, и заради това служещите на световната паразитна пирамидална структура се постарали да фалшифицират и да обявят за "псевдонаука" всички открития на учените и резултатите от експерименти в тази област. Също така те са "коригирали" и таблицата на елементите на Менделеев.

Ето какво казва за това кандидатът на физико-математическите науки С. Сал: "Противно на експериментите на Майкелсън, Морли и Милър, общността на физиците поема по пътя на отричането на етерния вятър и етера. Върши се измама, при която вместо високо прецизните експерименти на Милър, точността на които е потвърдена от практиката на работа с оптични влакна и микровълнови системи с цифрова връзка, се приемат резултатите от експерименти с интерферометри, разположени в метален корпус, в който етерен вятър не може да има.

Но най-важното е друго. Пътят към усвояването от човечеството на екологосъобразна, безплатна енергия бил затворен, а монополът на илюминатите върху горивните ресурси е запазен. Към днешна дата в областта на енергетиката без гориво има голям напредък.

Въпреки това, опитите да се въведат тези технологии на практика обикновено завършват зле за авторите на тези проекти. Науката, технологиите и най-важното - пресата, са под контрола на илюминатите. В допълнение, нарастващата загриженост за околната среда се използва от Илюминатите за насърчаване на човеконенавистни идеи за радикално намаляване на населението".


Виждате ли, плановете на световния "eлит" за намаляване на населението в света на 500 млн. души се основава на предпоставката за изчерпване на ресурсите на нашата планета. Но именно същата сила държи в тайна от човечеството технологията  за безплатна енергия, която в продължение на десетилетия тайно от обикновените хора се използва активно в подземните градове - убежища на "eлита", разпръснати по целия свят.

Все пак сега още повече независими изследователи и учени, които не са корумпирани служители на световния "eлит", започват отново да се връщат към теорията на етера и етерната технология. Например, докторът на техническите науки В. Ацюковски, който на 25-ти февруари 2011 наблюдава освобождаването на огромна слънчева плазма, която е 50 пъти по-голяма от размера на Земята, зададе един разумен въпрос: от къде нашата звезда взема енергия за такива колосални емисии?

Въз основа на своите предположения Ацюковски изказва уникална хипотеза, че Слънцето черпи своята енергия от етера. Той е напълно убеден в съществуването на този газ, както и че именно под негово влияние, нашето слънце излъчва от повърхността си във всички посоки на пространството комети. Според тази хипотеза, енергията в нашата звезда е толкова много, че всеки момент тя може да изхвърли няколко десетки комети. А самата слънчева корона не е нищо друго, освен емисии на етер.

 


Ето какво той казва за него: ".. Eтерът се оказа обикновен газ с много високо налягане и много разреден. Неговата плътност е 11 пъти по-малка от плътността на въздуха. Но той има огромна енергия, огромно налягане, поради много високата скорост на молекулите му".

Разработването и масовото въвеждане на етерните технологии ще позволи на човечеството да реши много от проблемите си, които вече са се превърнали в планетарни бедствия за всички живи същества. Това се отнася за варварското добиване на традиционните въглеводороди и екологичното замърсяване на околната среда, която придобива все по-катастрофални размери. Също така, въвеждането на тези технологии ще попречи на плановете на собствениците на световния "eлит" за пълното унищожаване на човечеството.

И това трябва да се помни от всички онези, които се продават на тези античовешки сили, опитвайки се да противодействат на масовото внедряване на тези технологии. Не си мислете, че вашите нечовешки господари ще ви оставят живи, след като приключите мисията си за намаляване на населението в първия етап на 500 млн. души.

Човечеството беше готово за въвеждането и развитието на технологиите за безплатна енергия още по времето на изобретенията и откритията, направени от Н.Teслa. Но се намесват враждебни към човечеството сили и са спрели този процес. И дори сега, слугите на тези сили продължават своята вредноносна за човешкото общество дейност. Ето какво е казал за последователите на идеите на Тесла по въвеждането на етерните технологии преди няколко години кандидатът на физическите и математическите науки С. Сал:

"Очевидно е, че първите след Тесла, които са се научили как да се направи са руските учени Филипов от Санкт Петербург и Пилчиков от Одеса. И двамата скоро бяха убити, а техните записки и апаратура изчезнали. В бъдеще цялата работа в тази област е била засекретявана или забранявана. За това са следили от ФБР, ЦРУ, MI6 и други разузнавателни агенции. В СССР с контрола на неразпространението на технологиите за безплатна енергия се е занимавала АН на СССР.

Сега има специална структура към Руската академия на науките - Комисията за борба с псевдонаука, която се опитва да забрани технологиите за безплатна енергия, дори и в отбранителната промишленост и космоса. Въпреки това, такива технологии без голямо афиширане вече се използват в промишлеността и транспорта. Наскоро един прост и ефективен генератор на безплатна енергия бе демонстриран от грузински изобретател. Въпреки това, президентът Саакашвили, като верна марионетка на Запада веднага пресече въвеждането на такива генератори".

 

И все пак, благодарение на честните учени и изследователи процесът по разкриване на човечеството на теорията на етера и постепенното въвеждане на технологии за безплатна енергия стават все по-необратими, въпреки усилията на всички видове слуги на нехуманоидния разум, които са предали интересите на човечеството и се опитват да забавят този процес.
 
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.