събота, 19 юли 2014 г.

Дистанционно виждане и НЛО (част 2)

Сега ще се спрем на това, как д-виждащите научиха за извънземните. Те казват, че има много чужди култури, но сред тях изпъкват три основни групи, замесени в отношения с човечеството.

Една от тях са потомци на оцелелите от катастрофалните събития на Марс. Те са материални същества, приличащи на човекоподобни, които сътрудничат с втората група - малки сиви същества с големи, светли очи, които първи са дошли тук извън пределите на Слънчевата система. И двете групи използват "екзотична технология" в своите действия.

За разлика от хората, споменатите "сиви" не са егоцентрични същества.

Те са по-близко до китовете и делфините, отколкото до хората.
Д-виждащите имали чувството, че тези "сиви" са някак изкуствено създадени. Те също така отбелязват признаци на това, че "сивите" са изиграли роля в спасяването и запазването на марсианската раса.

Всъщност марсианците били наблюдавани рядко от д-виждащите и обикновено те са били пилоти на летящите кораби. Те също така смятат, че тези марсиански пилоти се чувстват тук като "войници в една недоразвита страна". Независимо от чувството си за превъзходство над хората, у тях няма враждебни намерения - те са тук на една мирна мисия.

Третата група пришълци се състои от "енергийни" същества. Въпреки че са безформени и подобни на фантоми, те могат да представят себе си във всякаква форма. Те съществуват в други измерения и извън нашето време и могат да се появяват в нашия свят едновременно (за тях) по различно време, вършейки своята работа.
За разлика от повечето хуманоидни извънземни, "енергийните" същества могат да почувстват "присъствието" на д-виждащите. Те също могат да повлияят върху това, което д-виждащите "виждат", внасяйки необходимите им изменения в тези "картини".

Това разбира се, прави информацията, получена от такива същества чрез д-виждащите или по време на присъствието им по-малко надеждна...

Оказва се, че много от характеристиките на "енергийните" същества съвпада с традиционните описанията на "ангелите". Те също така имат достъп до всички нива на човешкото съзнание.

Сега за това, какво са узнали д-виждащите за древната марсианска цивилизация.
В миналото, преди около 65 милиона години, някакво космическо тяло, вероятно с планетарен размер причинило бедствия както на Марс, така и на Земята, което вероятно е довело до изчезването на динозаврите.

Този обект (или негов сателит) се твърди, че "минал" на Марс, като го лишава от по-голямата част от атмосферата. В резултат на това, останките от марсианската цивилизация са били принудени да отидат под повърхността на планетата.

В същото време те започнали да си сътрудничат с ниски "сиви", които в случая им оказали помощ в използването на технология по анабиоза за съхранение на населението.

Една група от марсианци изоставили своята планета в търсене на ново обиталище и те изглежда са пристигнали на Земята в праисторически времена. Условията на повърхността не им подхождали и те отишли "под земята", където създават структури, подобни на марсианските убежища.
Сега има много такива марсиански бази под повърхността на земята и под водата.

Според един доклад, в момента тези потомци на марсианци са недоволни от земните хора, много от действията на които напоследък са оказали вредно въздействие върху екологията на планетата - нали това е и техния дом.

Някои д-виждащи смятат, че в момента марсианците използват Земята главно като източник на всички видове суровини, материали и готова продукция. И те го правят с помощта на "сивите".

Някои д-виждащи казват, че марсианците не се занимават с отвличане на хора - това правят енергийните същества, споменати по-горе. Въпреки това, "сивите" по някакъв начин участват в такива отвличания.

У някои д-виждащи се създало впечатлението, че "сивите" са членове на един вид междугалактически "Червен Кръст" или нещо подобно на "миротворци" на ООН.
Те също така считат, че "сивите" работят за "съхранението" на марсианците в техните подземни бази на Марс и на Земята под наблюдението на "енергийните" същества.

От своя страна, излиза, че "енергийните" изпълняват инструкциите на някакъв контролен център, който е далеч отвъд нашата галактика и изглежда, че са "много професионални".

Един от д-виждащите веднъж споменал, че нашата галактика се контролира от един от седемте "щабове на Конфедерацията", разпръснати из вселената. Давайки описание на "щаба" той казва, че външно прилича на древен шумерски храм.

През 1996 г. с група от д-виждащи се провеждат експерименти, свързани с различни аспекти на проблема НЛО. Били им зададени различни въпроси и те не знаели че са ги разпитвали за извънземните.
Ще дам няколко примера, получени от тази информация.

Например, един от д-виждащите "видял" срещата на американския президент Дуайт Айзенхауер с трима "сиви" извънземни. "Сивите" веднага забелязали "присъствието" на д-виждащия, но за известно време му позволяват да проследи тази среща, след което го "блокирали". Между другото, в този случай се оказва, че е станало истинско пътешествие в миналото...

Един от д-виждащите също видял как заедно с извънземните, след срещите им с хората, някакви мъже в оранжеви гащеризони се качват на борда на НЛО. Това може да служи като още едно потвърждение за реалността на проект SERPO, още повеше, че книгата на Дж. Марс е публикувана преди 2005 г., когато в интернет се появи първата информация за проекта.
Имало и срещи на "сивите" с представители на висшата американска администрация, където "сивите" споменали факта, че на всеки 25 хиляди години Земята е бомбардирана от комети и астероиди, изтръгнати от техните орбити от някое масивно (не по-малко от Земята) космическо тяло, редовно минаващо през слънчевата система.

Предстоящото преминаване се предполага, че е особено опасно, тъй като в перихея от орбитата си около Слънцето, тялото ще премине между Земята и нашата звезда, и последната в известна степен няма да екранира нашата планета.

В споменатата среща "сивите" препоръчват на земляните да изградят подземни убежища в планините и под скалите, тъй като те - пришълците - не могат да помогнат с нищо. Във всеки случай, много хора ще умрат - друг "сценарий за 2012" ..?
Беше получена и разнообразна информация за връзката между извънземните, включително упоменаване на дългосрочна и замряла "официално" война между две извънземни раси или фракции на една и съща раса.

Едната раса явно иска се занимава с експлоатация на Земята, незачитайки човечеството, а втората се опитва да предотврати това.

Такава е любопитната информация за д-виждащите. Интересното е, че повечето от тях в миналото или са били отвличани от извънземни, някои - много пъти, или са имали с тях телепатичен контакт. Възможно е при такива случаи да им е "присадена" способността за дистанционно виждане.
До каква степен са достоверни техните доказателства? - Разбира се, че не могат да бъдат 100% точни, въпреки че, както например следва от посочените по-горе космически "екскурзии" на И. Суон, д-виждащите могат да дадат напълно точна информация.

Как д-виждащите могат да получат информация по този начин? Може би те по някакъв начин са свързани към съществуващото "информационно поле" на вселената, в резултат на това те могат да бъдат навсякъде, по всяко време - трябва само да знаеш къде искаш да бъдеш и какво да узнаеш...

В заключение, бих искал да ви разкажа за няколко от случаите, които не са пряко свързани с дистанционното виждане, но са по своему интересни.
Първият е свързан със спомените на Ричард Милър, участник в разследването на смъртта на един американски пилот Мантел, чийто самолет се разбил при преследването на НЛО.

Някъде през 1954 г. Ричард Милър след серия от телепатични контакти с извънземни се твърди, че бил взет на борда на НЛО, където е имал дълъг разговор с хуманоиден извънземен.

Било му казано, че е на "галактически патрулен кораб", който представлява Галактическата конфедерация, отговорен за изследване и наблюдение на Земята в продължение на милиони години. Милър научил, че нашата планета е по своему "уникална" заради "жестокостта и варварството" на нейните живи същества, и че планетата се приближава към "завършването на космическия цикъл и тя ще направи преход към ново състояние".

Също така му казали, че за разлика от новородените в други светове, хората се раждат без никакъв спомен за предишните си животи или съзнателни телепатични способности. И това е една от основните причини за човешките проблеми. В резултат на това Земята е под карантина.
По-специално Милър се спира на най-големите пирамиди в Египет, които са били построени от извънземни като "гигантски стабилизатори на планетарното движение", премахващи опасни колебания при въртенето около оста й преди около 45 хиляди години.

Първоначално пирамидите са били построени на екватора, но се изместили на трийсет градуса северна ширина след преместване на полюсите, случило се в праисторически времена. Резултатът от тази смяна на полюсите е "Ноевия потоп", който почти унищожил човечеството.
Понеже стана реч за глобални катастрофи, може също да се спомене за информацията, получена от мистериозно създание на име Друнвало Мелхиседек.

Според него, на 7 Август 1972 пришълци спасили Земята от катастрофа, причинена от гигантско изригване на Слънцето, което би могло да унищожи всичко живо на планетата.

Извънземни от Сириус, с помощта на около стотина други извънземни раси са създали "холографски енергиен щит" около нашата планета. Благодарение на него, Земята е не само спасена, но и никой от земляните дори не забелязал опасността.

Всъщност, както е отбелязано от "Научни новини" ("Science News") през 1972 г., "в началото на август на слънцето се наблчдават сериозни активни процеси, в резултат на което е имало четири гигантски избухвания между 2 и 7 август, едни от най-силните за цялата история на наблюденията. При избухването на 7 август детекторите за рентгенови лъчи просто полудяли".

Според Друнвало, тези избухвания са довели до непредвидими последици, в резултат на което всички предишни предсказания, от Нострадамус до Е. Кейси, загубили своята сила след 1972 година.

Той също така смята, че "сивите" извънземни са далечни потомци на марсианците.

Автор - В. И. Лещьов

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.