неделя, 7 октомври 2012 г.

От пирамидите - към звездите

   Напоследък са се провеждали много изследвания върху удивителните свойства на пирамидите. Учените отдавна забелязали, че ако през нощта сте вътре в пирамидата, можете да получите странни психически реакции - например извънтелесна опитност или астрална проекция

.
                Главата на нивото на златното сечение

   Странен случай имал Владимир Т. от Архангелск. Със своя приятел, инженер Георги М., той отива за риба на отдалечено езеро. На брега Георги поставя палатка негово собствено изобретение, което повтаря в умален вид и пропорции пирамидата на Хеопс.
   Мистериозно усмихнатият домакин предложил на госта си палатката, за да спи в нея, но не лежейки, а в седнало положение. Така, че главата да е на нивото на златното сечение, което е две трети от основата на пирамидата.
   "В съня аз се почувствах замаян  - казва Владимир. - Скоро не можех да седна и се изтегнах на пода. И най-странното: аз някак си от страна веднага видях как лежа! Наблизо, сякаш нищо не се е случило, дремеше Георги. Пресегнах се да го събудя, но но не можах да направя нищо. Ръката ми премина през рамото му!
   Не разбирайки какво се случва, аз се втурнах към вратата на нашия подслон, но не можах да я отворя. Не чувствах нищо, ръцете ми не усещаха палатката .
   Това беше като някакъв странен сън. Аз не забелязах как изведнъж бях извън "пирамида", като че минал през нея. Краката ми не докосваха земята. И в следващия момент аз осъзнах, че летя. За няколко минути се вдигнах толкова високо, че видях гората, езерото, нашата палатка, светлините на селото и преминаващата по пътя кола.
   Георги Михайлович в това село имал роднини, аз ги познавам отпреди, и сега по някаква причина помислих, че е добра идея да ги посетя. Не си спомням как съм се движил до правилния дом. И веднага се оказах до него. Проникнах през стената и се озовах в позната стая. Собственикът не спеше - лежеше в леглото и на светлината на крушката четеше списание. По някаква причина аз се чувствах неудобно: сега той ще ме види и аз трябва да се извиня за внезапното си проникване ... "

                           Видял го само котарака

   "Домашната котка се втренчи в мен, продължава Владимир - изсумтя и избяга на леглото. Собственикът стана и започна да се оглежда. Той погледна право в мен, но не ме видя. Котката в паника обикаляше стаята, счупи стъкло, изкачи се по завесата към тавана. Преместих се с гръб към стената и се оказах извън дома.
   Спомням си, че нощта се носех над гората, а след това достигнах главозамайваща височина. Мисля, че ако исках, можеше да летя до Луната. И тогава се събудих в палатката, и не седнал на задницата си, а лежащ на пода. Голяма част от този странен сън си спомням много ясно, а и много е забравено. Аз го разказах на Георги Михайлович. Той каза, че съм имал късмет. Усетил съм излизане от тяло от първи път. А с него за всичките нощи, в които е спял в палатката си, това се е случило само три или четири пъти. Той каза, че причината за моя нощен полет е "пирамидата", в рамките на която съм спал. Тя концентрира енергията от специален вид, който придава на обекти, поставени в него, различни невероятни свойства, а на хората - способността да напуснат тялото. Самият аз до този момент за излизане от тялото, само смътно бях чувал и не го смятах за сериозно , не съм се занимавал нито с мистицизъм, нито с йога . И така, когато се върнахме в селото, първото нещо, което попитах нашия домакин как е прекарал нощта , дали се е притеснявал от нечие присъствие . Той отговори, че не е , но само котката през нощта започнала да се носи из къщата като луда ... "

                       "Космодрум" за астралните тела


   Владимир Т. не е първият, който е с опит за невероятните свойства на пирамидите. Станалата световно прочута книга на американеца Робърт Монро "Пътешествия извън тялото", в която той описва многобройните случаи, подобни на което се е случило с Владимир Т. Монро след първия епизод започнал да се чуди защо това става с него ? Едва по-късно, оглеждайки дома си с психолога Чарлз Тар е забелязал, че формата на покрива, под който има спалня, е правилна пирамида. Точно по това време започват да се появяват първите разработки за необичайните свойства на пирамидите.
   Всичко започва, както можете да се досетите, с главните пирамиди на света - египетските. Изследователят Габи Бренън, автор на "Марсиански генезис", през 1970 г., многократно е спал в Голямата пирамида, и почти всеки път имал чувството, че душата се отделя от тялото и има склонност да се изнесе някъде. Ученият с голяма трудност я удържал близо до физическото си тяло. Той в крайна сметка започнал да вярва, че пирамидите - това са един вид "апарат" по отделяне на астрална проекция на човека от физическото му тяло.
   Доказателства за това се съдържат в митологията на древните египтяни, които са вярвали, че душата (те го наричат "Ка") може да напусне тялото и да се скита сред звездите. Бренън вярва, че Ka - е огледален образ на физическото тяло и се състои от фина материя. Голямата пирамида египтяните били създали като вид "космодрум" за пускането на Ка от починалия фараон в космоса. Очевидно е, че самата конфигурация на пирамидата има способността да генерира някакъв странен вид енергия. Понякога е възможно да се заснеме на фотографски филм под формата на стълбове, излизащи към небето. С течение на времето, информация за Голямата пирамида се появява все повече и повече. Например, беше установено, че продуктите вътре в пирамидите не се влошават, водата се пречиства от бактерии. Вътрешността на пирамидата влияе на практика на всички, които са вътре . В коридорите се намират почти неизгнили останки от животни, оставени от древните строители. В началото на ХХ век в оградените помещения намерили зърна пшеница, които по-късно покълнали - за изненада на учените. 
   Според съществуващи данни,   уникалните лечебни свойства на пирамидите се използвали от жреците, които за известно време поставяли в камерата разболели се фараони и то на нивото на златното сечение. Фараоните не само "се презареждат" със загадъчната енергия, но също така, както изглежда, извършвали астрални пътувания към космоса.

                 Мистичната тайна на Наполеон

   Това може да изглежда доста невероятно, но както изглежда, във вътрешните стаи на пирамидата ... стават срещи с извънземни, които изглежда, няма откъде да се вземат! Калифорнийският ортопедичен хирург Роджър Лир през последните 30 години имал десетки операции за отстраняване на импланти - малки устройства с неизвестна цел, които пришълците са имплантирали в хората. При повечето пациенти, те били открити случайно, в резултат на рентгеновите лъчи , с които им изследвали странична болест. Въпреки това са участвали пациенти, които предположили или знаели, че в тялото им има нещо чуждо, което се появява след среща с предмети или същества от извънземен произход. Един от тези пациенти твърди, че импланта в лакътя му може да се e появил, когато е прекарал нощта в Голямата пирамида. Това било две десетилетия преди посещението при Лир през 1986 година. Според пациента, той е преживял в пирамидата състоянието "излизане от тялото", а след лутане сред звездите се появява на някаква планета, където се запознава с с местните жители, които приличали на хората. С негово съгласие, те го оперирали, за да се оттърве от хронични заболявания, като по този начин иглата пронизала ръката му. След като се събужда няколко дни той е изпитвал болка в лакътя, без никакви рани по тялото. 
   Подобна история е свързана със самия Наполеон, който през 1799 г. по време  на своята египетска кампания прекарал нощта в Голямата пирамида. На сутринта той излиза, според съвременниците, блед и разбит и целия ден непрекъснато се оплаква от главоболие.
   Полковият лекар наистина намира върху главата на известния пациент малка бучка. А близо два века по-късно, Антоан Льофевр провежда проучването на тленните останки на императора и открива в черепа му метална пластина с размер малко повече от един сантиметър. Пластината се оказва като част от електронно устройство, и по-специално - импланти, които изобилстват и биват извличани от потенциалните участници в срещи с пилотите на НЛО.

По материали от Интернет 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.