събота, 29 септември 2012 г.

Официалната медицина и нейните алтернативи

 Медицинската наука винаги е била насочвана да разглежда единствено физическото ниво на съществуване. Тя лекува симптомите, а не причините, понеже не разбира тези причини. Как е възможно, когато множество болести се дължат на дисбаланс на човешките нефизически нива, медицинската наука да упорства, че тези нива не съществуват ? Знае се, че хора, които живеят под или до електропроводи или са в тесен контакт с електромагнитни технологии са по-податливи на определени заболявания, в това число и рак. Нашият нефизически Аз е поредица от електромагнитни полета, действащи като едно. Когато влезем в близък и последователен контакт с други мощни електромагнитни полета, отделяни от електропроводи и технологии, безсмъртният Аз бива засяган по различни начини. Този дисбаланс изкривява етерното тяло, което управлява действията на физическото. Така етерната организация се разстройва, а физическото тяло губи баланса, което води до рак или друга болест.
 Дори болестите се използват в служба на Системата. Лекарствените компании, контролирани или притежавани от Илюминати финансират научните изследвания и настояват подопечните учени да търсят единствено начини за лекуване на болестите с лекарства или технологии, които могат да се търгуват. Светът е залян от таблетки и еликсири, а лекарствените компании измерват печалбите си в милиарди ( справка - последната кампания за свинския грип ! ). Брутното повишение на цените при някои от тях достига до 90%. Но здравните служби за заляти от хора, които са болни ! Спомням си за времето, когато ходех на лекар - повечето пъти едва са надигали глава да ме погледнат, преди да напишат поредната рецепта.  Представителите на фармацевтичните компании имат много начини за "насърчение" на лекарите да използват техните продукти. Толкова много хора са болни, физически или емоционално, че здравните служби приличат на конвейерни ленти, издаващи рецепти за лекарства за непрекъснатия поток от породени от системата болести, който минава покрай тях. Лекарите и сестрите са също такива жертви като пациентите. Те са като икономистите, политиците, учените и журналистите - програмирани да мислят по начина, зададен от Системата и да изпълняват заповедите й в затвора от неправилни разбирания, който тя издига около тях. Но и тук има пробудили се от този сън.
  Превантивната медицина, която отстранява причините за болестта, преди да са станали физически проблем е силно пренебрегвана от медицинските учреждения, защото да направиш необходимото би означавало да преосмислиш всички ценности и погрешни принципи. Вместо това дори предотвратяването на болестта се използва за стимулация на финансов опортюнизъм и експлоатация. 
   Фармацевтичните компании са ужасени пред алтернативите на тази лудост. Те описват алтернативните лечители като "шарлатани", които са опасни, докато често самите те са смъртно опасни.  Точно както нефтените и газови компании на Илюминати полагат всячески усилия да спрат технологиите за безплатна енергия, така и техният фармацевтичен бизнес се стараят да дискредитират и унищожат всички лечения, които не включват лекарства. Те не искат лек за рака. Те правят прекалено много пари от продажбата на лекарства, които лекуват неговите симптоми. Не става въпрос за здравето. Става въпрос за богатство.
   Алтернативите като акупунктура, хомеопатия, рейки, ароматерапия, рефлексология и други отразяват далеч по-широкото разбиране за човешкото същество. Те се опитват да отстранят дисбаланса на всички нива и лекуват причината, не симптома. При тях предпочитан метод е да определят потенциалния проблем и да ресинхронизират енергийните полета, преди да се почувства физически дискомфорт. Акупунктурата, която е хиляди години по-стара от лекарствените компании използва иглите, за да балансира енергийните потоци, протичащи през чакрите и линиите на енергията, познати като меридиани. Древното лечение с полагане на ръце не е "лечение чрез вяра" ; то пренася енергиите от лечителя през ръцете му до пациента. Фотографията, разработена от руското семейство Кирлиан може да фотографира енергийните полета около тялото. Те са открили, че когато снимат някой, който страда от дадена болест, енергийните му полета са слаби. Когато снимали лечители, енергиите били особено силни и ярки. След лечебен сеанс енергиите на пациента ставали по-силни, а на лечители временно отслабвали. Всеки притежава потенциала да лекува до известна степен в зависимост от избора какво да прави в това си прераждане. През следващите няколко години милиони ще разберат, че са тук , за да бъдат лечители, понеже това ще е от решаващо значение по време на прехода.
    Еволюцията на лечението е друг пример за това защо системата трябва да рухне, ако искаме да постигнем истинска положителна промяна. Разрастването на алтернативното лечение се ускорява от провала на здравните служби - както у нас, така и по целия свят. Те непрекъснато страдат от липса на средства, понеже Системата не е в състояние да прави пари от икономическата лудост "направи, използвай и изхвърли", за да се справи с увеличаването на човешките болести, причинени както от свръхконсумация, така и от недоимък ; а когато дадена здравна служба е зависима от лечения на базата на лекарства и скъпи хирургически операции, тя никога няма да има достатъчно пари за всичко, което по разчет трябва да прави. Смъртта на икономическата система насърчава хората да търсят алтернативите далеч по-настоятелно, отколкото при други обстоятелства. Промените в съзнанието ще ускорят този процес, докато не стане сливане на знанията за физическото ниво, както са изразявани от днешните лекари и разбирането за по-висшите нива, притежавано от алтернативните методи. Не виждам това сливане като 50 на 50, нищо подобно. Алтернативните методи ще станат непреодолими основи на здравните грижи и с течение на времето ще се разработят и други, още по-ефективни методи, когато по-висшето познание стане масово достъпно и ще бъдем в състояние да контролираме процеса на стареене и да отстраним генетичните заболявания чрез препрограмиране на генетичния код на ДНК. Дните на "отрежи ги и им пробутай лекарства" са към края си. 
    Ще видим, че физическото тяло е далеч по-фантастично творение, отколкото се представя от днешната наука и че в основата на здравето и болестта е мисълта. Нашите етерни енергийни полета организират физическото тяло и закодират всяка клетка с памет за онова, което е и което трябва да бъде. Клетката е класически пример за универсалния принцип, че "каквото е горе, такова е и долу". В енергийната система и памет всяко нещо е по-малка версия на цялото тяло. Нашите мисли непрекъснато влияят на този процес положително и отрицателно. Всичко, което  става с нас и засяга мислите ни, се отразява на генетичния код на ДНК, който ние предаваме на своите деца , или за да бъдем максимално точни - на физическите тела, които създаваме за съзнанието на нашите деца. Може да се получи генетично заболяване заради емоционална травма или физическа злополука, която някой е преживял в същата генетична линия преди хиляди години. Въздействието на емоциите върху етерната организация се предава до ДНК, докато ДНК не се "почисти" от този наследен генетичен дисбаланс. Това може да стане бързо и лесно, само за няколко минути, ако знаете как и продължителните болести изчезват след такова лечение. Когато то получи признание, вече няма да има хора, купуващи акции на фармацевтичните компании. Очевдино все още хората са силно засегнати от генетичната история на наследствената линия на техните генетични скафандри и всеки ден умират хора поради липсата на елементарно лечение, което може да отстрани генетичната обремененост, носена от всяко тяло. Онова, което правим и преживяваме емоционално и физически през този живот, се предава после на децата. Когато пречистването на ДНК се приеме масово, бъдещите майки и татковци ще преминават през този процес, за да са сигурни, че предават само положителни генетични кодове за децата си. Емоционалното състояние на майката по време на бременността оказва много голямо влияние върху децата, защото бебето в утробата е свързано с кръвоносната система на майката и растящият зародиш бива генетично засегнат от емоциите, които тя преживява. Лечителите в това поле на вибрационната медицина  и генетичното пречистване са години пред медицината, която познаваме. Вижте как с напредването на времето лекарствените компании се опитват да ограничат и обявят за незаконни алтернативните лечения пред техните империи на алчността. Те вече го правят и ние трябва да отговорим на това по обичайния начин - като пренебрегваме тях и всеки закон, който се ражда от тяхното лоби.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.