сряда, 23 май 2018 г.

Съзнателното познание на непознатото - част 15

Контрол и слоеве # 2 и 3 на Атмосферата

В клъстерните системни формирования за управление контролът, като задължителен елемент и същевременно принцип на обратна връзка, има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ за стабилността на управлението на затворения цикъл. Как и в кои слоеве на атмосферата се формира обратната връзка от управлението (т.е. контрола)?
Преди да поговорим за контрола като цяло, е необходимо да се изложат някои рамкови ограничения, в рамките на които този въпрос ще бъде разгледан. Вече решихме, че самата Земя е МОДЕЛЕН КОМПЛЕКС, представен от енергии в инерционни (материални) и неинерционни (нематериални) агрегатни състояния, вариращи от 12 до 512 октави енергия за даден етап от своето цивилизационно развитие, като първи етап от вложената програма за нейното развитие като цяло. А самото програмно съществувание на същата Земя е управляван процес, т.е. нейното съществуване се въплъщава чрез комплексно управление на всички нива (октави) на енергиите. Това означава, че контролът трябва да обхваща целия комплекс от контролирани процеси на битието на енергията и е обект на отделно, задълбочено изследване. Тук ще разгледаме само тези процеси на битието на енергиите и съответния контрол, които директно се свързват с управлението и контролирането на организираното битие на хора. Пълното разбиране за цялата конструктивна сложност на контролирането на организираното битие на хората, влиянията върху формирането на техния Разум, на индивидуалното и общественото съзнание ще ни помогне разглеждането на конструктивните характеристики на атмосферните слоеве 2 и 3, които са (в съответствие с тази конкретна функция) в тясна връзка с по-рано разглеждания слой атмосфера № 1, в който се намира мозъкът на системата за управление и по-специално неговите 120 контролни системи от 18 системи за управление на земята. Какви са структурните и функционалните характеристики на слоевете 2 и 3 на атмосферата?


Атмосферните слоеве № 2 и 3 са разположени на ниво от -2200 ÷ 0 метра. В тях едновременно конструктивно са наместени Хидрофорния слой (-2200 ÷ -1280) и слоя на Системата за контрол на атмосферата (-2200 ÷ 0). Местоположението на хидрофорния слой засяга не само моретата и океаните, но и континенталната част. Слоят на контролната система също се намира на цялата повърхност на геоида на Земята. Водният слой на 1280 метра е бил "изхвърлен" по време на процеса, който в древните източници е описан като "потоп", но в действителност интервентската система на управление е била изхвърлила по този начин ОТРАБОТЕНИТЕ енергии от разпадащите се енергийни мрежи на Ди структурата (28-та родна октава, октавата на водата) в процеса на промяна на конструкцията на атмосферата.
Подобни неща се случиха през 2013-2015 г. по света (най-силните наводнения, валежи и цунами) и особено в Далечния изток в Русия. Това беше "разтоварване" на отработена енергия от разпадащите се енергийни решетки в процеса на промяна и възстановяване на структурата на атмосферата от преди интервенцията на Ебра.


Процесът НЕ е приключил и се изпълнява плавно, ако мога да кажа така, без да навреди много на системата за обезпечаване на живота на хората и на планетата като цяло. Всички промени на времето, които сме виждали от няколко години, са последица от тези процеси.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.