сряда, 19 октомври 2016 г.

Кой се намесва в нашата история?

Темата за намесата в нашата история на някакви "външни сили" не е нова. Неслучайно до подобно заключение са стигнали редица независими изследователи, изучаващи различни области на "забранени" за човечеството знания от артефакти на древни цивилизации и от уфологията. Но кой очерта това знание за нас като "табу"? Какво точно искат от нас да прикрият фалшификаторите на истинската ни история? За да отговорим на тези въпроси, първо трябва да разберем простия факт, че много подобни исторически събития се обясняват с "шаблонната" тактика и стратегия на силите, които с помощта на верните си слуги повече от едно хилядолетие плетат своя зъл заговор срещу човечеството.

Ето какво пише за това руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров: "Съвременните социолози и историци се опитват да ни убедят, че хронологичния процес на Земята винаги се е развивал естествено и неравномерно, че човечеството в продължение на хиляди години има работа с верига от случайни събития.

Но защо тези събития като по чудо съвпадат едно с друго? И не само това, след известен период от време те се повтарят със същия резултат. Получава се впечатлението, че някой невидим умело ги проектира, а също и майсторски ги реализира. На мислещия човек неволно идва на ум, че това не е случайно.

Да започнем от далеч, от произхода на нашата цивилизация. Какво се забелязва? Фактът, че древните не са толкова прости, колкото се опитват да ни внушат. През палеолита, преди 25-30 хиляди години, хората са били в състояние да добиват мамутски бивни, имали календар, който не отстъпва на нашия модерен, били са в състояние да шият красиви дрехи и са знаели музикалните ноти. Археолозите по време на своите разкопки са намирали палеолитни жилища, където е имало място за оркестри. Самите музикални инструменти не са открити, но са изкопани редица животински черепи, на които някога са свирели като на модерни ксилофони.

Така че, тези черепи имат ясно изразени звукови редици, тонове и полутонове, сякаш са създадени от някой, който е завършил консерватория. Удивителните открития на древните не могат да се преброят. Едните каменни обсерватории например! Но фактът, че всички по-горе споменати находки се отнасят към хората от бялата раса, съвременните учени се опитват да не разкриват. По някакъв начин това е загадка. Въпросът е, какво има? Какво е толкова страшно? Но на този въпрос никой няма да отговори.

Очевидно е, че някой много силен е дал директива на научната общност да не разкрива истината на хората. Ето от колко време, от 30 хиляди години, а дори и по-рано, се упражнява контрол върху развитието на нашата цивилизация. Какво означава това? Че историческият процес при земляните се контролира от някаква сила, и то контролира много добре. Несъмнено и палеолита на древните е дело на неговите ръце.

Ясно е като бял ден, че хората от каменната ера, на първо място от нашата бяла раса, са наследници и пазители на знания от древна напреднала цивилизация. Тази същата, следи от която са разпръснати по цялата планета. Тези допотопни останки от мъртви градове в Андите и Кордилерите, мегалитни останки в Гоби, Такламакан и Сибир, руините на древните градове в Сахара. Но най-важното свидетелство за наличието на древна изгубена цивилизация са обзаведените подземни огромни галерии, които свързват бреговете на океана и на много морета. Те образуват в земната кора огромна празнота.

Ясно е, че хора от каменната ера не са ги строили. На въпроса защо съвременната наука скрива следите на древната изгубена цивилизация, няма отговор. Можем само да гадаем. А предположението не е весело - земното човечеството е застрашено. И като имате предвид контрола над хода на историята ни, си струва да се замислим".

Но щом като тъмните сили и техните верни слуги се опитват да прикрият истината от нас, обявявайки част от глобалното знание за "табу", то за да се отървем от техния пълен контрол, от тяхното грубо и безцеремонно вмешателство в съдбата на човечеството, а и от цялата паразитна сатанинска система, която те са създали на Земята, можем само чрез изучаването на тези "забранени" езотерични знания и технологии на древните цивилизации.

Да изучаваме, въпреки отчаяните опити на всички тези слуги на силите на тъмнината от "борците срещу псевдонауката" до "Богоизбраните" зомбайци, масони и илюминати, да скрият това знание от нас или да го дискредитират в очите на нищо неподозиращите граждани. И ако ние не искаме техните тъмни господари да реализират своите планове за унищожаване на човечеството, време е да спрем да бъде наивни идиоти, сляпо вярващи в изкривената картина на реалността, която толкова внимателно ни поднасят чрез медиите и учебниците, и да се научим да мислим сами.

Истината за нашия свят и нашата истинска история може да бъде сглобявана с информационните "пъзели", много от които могат лесно да бъдат открити, ако се откъснем от ежедневния шум и лекомисленото съзерцание на телевизионните екрани и електронните "зомби-кутии". Само чрез анализиране на много привидно различни факти, и разкривайки техните скрити от погледа на незапознатия взаимовръзки, ние се научаваме да не се поддаваме на всички трикове и уловки на тази сатанинска система и да сме наясно с това, което наистина се случва и каква съдба ни подготвят всички тези нечовеци, които са приели облик на хора.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.