понеделник, 10 октомври 2016 г.

"Война на боговете" е имало и на територията на Китай

За древната световна "война на боговете" с употребата на мощни разрушителни оръжия се споменава не само древния индийски епос. Отглас от "Голямата война" се открива и в древнокитайската митология. Например, в сказанието "Феншен" се описва как четирима небесни гиганта повели 100000-на армия от небесните войници, за да помогнат на Шан, защитаващ града и планината Шепши от нахлуването на армията на Чан Цзуя и Хуан Фейху.
 

Легендите описват най-възрастния от братята - Mo Личин - великан с височина осем метра, с брада, подобна на медна жица. Той е бил с великолепен нефритен пръстен на ръката си. Клатейки своя вълшебен меч, който се наричал "Мълниеносен облак", това небесно същество предизвиквало някакъв "черен вятър", състоящ се от десетки хиляди копия, които пронизвали телата на хората и ги правели на прах.

Но с това мощността на оръжието не свършвала. След вятъра се появявало "огнено колело", изпускащо във въздуха десетки хиляди златни огнени змии. Като резултат, от земята се вдигал гъст дим, заслепяващ и изгарящ хората така, че те впоследствие не могли да бъдат спасени. Това оръжие много напомня с действията си на друго - това, което е описано в древноиндийската легенда "Дрона Парве" като оръжие с невъобразима мощ, смачкващо цели армии.

Интересни са и изображенията, дадени в описанието на разрушителната сила на тези оръжия. Например, черният вятър и пронизващите тялото на хората и превръщащи ги в прах копия наподобяват ефекта на радиацията. А издигащото се от земята димно огнено кълбо много напомня гъбовиден облак от ядрен взрив. Но това не е единствения вид мощни разрушителни оръжия, описани в древната китайска митология.

Интерес представляват и други видове "оръжия на боговете". Легендите описват някакъв "хаос чадър", принадлежащ на Мо Лихун, който хвърлял небесата и земята в непрогледен мрак. Той можел да причини ужасни гръмотевични бури и силни земетресения, което навежда на мисълта за геофизични оръжия, подобни на съвременния комплекс HAARP.

Мо Лихай притежавал и странни акустични оръжия, които приличали на четири-струнен инструмент - подобно на китара. Резкият звук от този инструмент оказвал наистина свръхестествено влияние върху земята, водата, огъня и вятъра. Легендите разказват, че когато Мо Лихай започвал да дрънка на струните, всички неволно се заслушвали неговата мелодия, но едновременно с това вражеския лагер бил обхващан от огън.

Всички тези описания на древни оръжия говорят за това, че в древни времена, не само в Индия, но и в Китай войните са се водели с такива разрушителни оръжия, за създаването на които се изисква достатъчно напреднала технология от наистина космическо ниво. Ето защо в древността е имало една или няколко световни разрушителни "войни на боговете", ехото от които може да бъде намерено в митологията на почти всички народи.

Така например Н. Непомнящий пише за тези "оръжия на боговете" следното: "Участниците в боевете използвали ослепителни светлинни лъчи, пръскали отровни газове, пускали огнени дракони и горящи топки, хвърляли мълнии-стрели, както и предизвиквали светкавици и гръмотевици. Те използвали бойни бактериални средства, хвърляйки капсули с микроби от своите небесни чадъри или парашути, и се защитавали с воали, които ги правели невидими. Техните системи за засичане на радар, които могат да видят и чуят на разстояние от стотици километри, са идентични с военната техника, описана подробно на санскрит в Махабхарата".

Това е още едно потвърждение на факта, че истинската история на човечеството има много малко общо с това, което ни разказват официалните учебници по история, а множеството разрушени древни мегалитни структури, намерени на различни континенти само подчертават мащаба и силата на древния световен конфликт (може би повече от един), унищожил в Каменната ера допотопните, високо развити цивилизации на Земята, знанията за чието съществуване са така внимателно скрити от силите, наложили ни своята версия за "официалната история". А дали целта не е да ни тласнат отново към световна термоядрена война?

 По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.