петък, 23 септември 2016 г.

Капаните на Тъмната и Светлата полярности

Полярностите, участващи в Играта прибягват до всякакви трикове, за да ви примамят на своя страна. Със сигурност много от вас знаят за груповите медитации на Светлите, по време на които участниците "проектират светлина върху проблемните зони на Земята", обгръщайки всичко със светлина и любов. Имайте предвид, че Тъмните на земята също са любители на тези актове на Светлите, тъй като по механиката на играта, всяка такава стъпка на противоположната Полярност им дава право (и силата) за ответно "къпане" на планетата в своята Полярност.

Затова, колкото по-близо сте като въплъщение до своята Финална Инкарнация (и излизане от Играта), толкова по-малко имате желание да участвате в Играта на страната на която и да било полярност. Ако сте Финално или Пробудено Въплъщение, вие сте най-често като наблюдател, който избягва директна намеса в играта, но много внимателно следящ всички събития, на всяка стъпка извличащ полезна информация.

Въпреки това, отново повече от всичко следва да се доверите на вашия Висш Аз и да правите това, което смятате, че трябва да се направи. Не съществуват грешки и погрешни ходове. Всички действия така или иначе водят към края на цикъла, просто по различно време. За Едновременните Висши Аз няма задача да напуснат Играта буквално в едно и също време: тяхната сила не е в масовостта, а в индивидуалността. Ако има момент, в който ви е писано да се намесите в Играта, вие със сигурност ще го почувствате, защото вашият Висш Аз непременно ще ви даде знак. Научете се на вътрешна бдителност и тренирайте контакт с вашия Висш Аз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.