четвъртък, 8 септември 2016 г.

Как започна Играта: експериментът, който изплаши експериментаторите

Земята е в тъмния сектор на галактиката, така че Тъмната полярност преобладава тук. Има и други сектори и други планети, където съотношението на Полярностите е друго. Но на Земята, както може да се види, Тъмната полярност се ползва с добри козове, а Играта се развива  основно според насоките на представителите на Тъмните.

Трябва да се разбере обаче, че Полярностите в такава интензивност, в каквато ги възприемаме, съществуват само в третата и четвъртата плътност.

Авторите на "Матрицата 5" твърдят, че някои Последователни цивилизации (следващи Последователния Път за събиране на опит в едно въплъщение на етап) в зората на човечеството са посетили нашата планета и доста са се поглезили с генното инженерство (но не опростенo, тъй като са задействали не само 3-та плътност), създавайки расите, обитаващи Земята, както и разделили хората на два пола.

Генните експериментатори, които са били тук в дълбокото минало, непреднамерено са създали на Земята различни видове, чрез които инкарнациите получавали богат опит: всяка нова комбинация на раса и пол давала нови възможности за натрупване на опит.

Тук следва един много тънък и интересен момент: появата на Висшите Души, тръгнали по Паралелния Път. Дали това се е случило преди генетичните експерименти или след това - все още не знам.

Последователните същности създали всички условия за Висшите Азове, впуснали се в "бързите" Паралелни Проходи, да имат възможност да получат разнообразен опит на Земята, спускайки своите "пипала" едновременно в различни периоди \ честоти на земното време.

Откъде са се появили Паралелните Висши Души? Авторът на "Матрицата 5" посочва, че това са неколцина "смелчаци", които са рискували да спуснат едновременно много инкарнации с по-бързо трупане на опит. Можем да предположим, че това е един вид "племе" от Логоси, дошли от по-високи планове и "обучаващи" желаещите да се учат Висши Души в Паралелния Цикъл.

Вашата собствена Висша Душа ще ви подскаже най-добре, защото тя знае абсолютно всички тънкости на играта.

И така, Последователните цивилизации - експериментатори се събудили, и от тогава просто не могат да се успокоят. От една страна, гризе ги "завист" за възможностите на Духа, които дава Едновременния (Паралелен) Път. Те правят най-различни технологични опити за създаване на "хибрид" - последователна същност, която има богатство от чувства и емоции, присъщи на Паралелните. Те все още не осъзнават, че това не може да се постигне с помощта на технология, защото отвъд третата плътност технологията губи всякакъв смисъл (защото там всичко, което е необходимо, се създава само чрез силата на мисълта).

Да разберат невъзможността за Духовно развитие за сметка на технологията, на тези цивилизации не им дава отново тяхното ниско ниво на духовност. Оказва се, че те се движат в един порочен кръг. Тези цивилизации имат големи технически възможности. Но техниката възпрепятства развитието на Духа. Въз основа на клониране (Кралската линия на Орион продължава своя род само с клониране, генното инженерство е техния фетиш), технически трикове и еднаквост на всеки и всички, тези цивилизации по този начин възпрепятстват своето духовно развитие.

Според авторите, които са участвали в тези експерименти, цивилизациите в близко бъдеще възнамеряват отново да се появят на Земята, за да вземат пряко участие в трансформацията й в напълно Последователна планета, което изключва присъствието на Паралелни инкарнации. Това се отнася за цивилизациите на Орион и Сириус.

Да залъгват с ярки изкуствени "скъпи играчки" - също е техен любим метод, за да подведат Паралелните инкарнации. Те обичат да "баламосват"  хората с историите за това, колко много те са напреднали и технологични, а колко хората са "изостанали". Бъдете внимателни: това е капан за абдали. В действителност те са назад, защото все още са на Последователния път.

Авторът на "Матрицата" предупреждава, че тези същности понякога "вземат" хора за научни изследвания (така нареченото "отвличане"). Знайте, че Висшата Душа наблюдава, без значение къде се намирате и ще позволи това да се случи само в случай, ако това е полезен опит. Ако ли не - всеки опит да ви се причинят непредвидени вреди ще бъде спрян от вашата Висша Душа, преди да стане проявлението (например под формата на явяване на друга от инкарнациите). Такава пряка проява на Паралелните Висши Души обикновено страшно плаши Последователните същности.

Последователните най-често избягват да се занимават с Напредналите инкарнации, защото знаят, че те бързо ще ги усетят и да се опитват да ги подплашват или мамят със "скъпи играчки" - няма да успеят. Така че те дебнат инкарнации от средните нива, с които могат да си играят. Не забравяйте, че основната им задача е да ви съблазнят да отдадете силата си доброволно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.