събота, 25 юни 2016 г.

ЗА ЙОГА ПРАКТИКИТЕ И ОБСЕБВАНЕТО

Ако се занимавате с йога,трябва да внимавате. Самият термин „йога” означава „единство с Бога” - целта на йога е да ви доведе до единство с Бога, но това е индуисткия Бог.
Ако погледнете ръководството за йога, там се говори за отваряне на седемте чакри, които са духовните центрове в тялото - това е реално. Когато стигнете до петата чакра, в наръчника ви казват: „Внимание: не се препоръчва да се отваря петата чакра, защото не може да се каже какво ще стане, ако го направите.” Предупреждават ви и ви казват, че някои хора, които са отворили петата си чакра, буквално откачат.
Работата е там, че петата чакра е разположена в основата на врата - когато отворите петата чакра, обикновено започвате да произнасяте звуци, които са ви непознати - това са демонични езици - това е духовно преживяване и е демонично.
Почти всеки с проблема сколиоза е имал нещо общо с йога. Причината е енергията Кундалини, която понякога предизвиква извиване на гръбначния стълб - като змия.
Не ви казвам да не правите упражнения, а да сте внимателни, защото всички пози в йога - тези, които представят животни, привличат духове според позата, която заемате.
Същото е с позите при бойните изкуства - ако се каня да се моля и започна да ги правя, какво ще си помислите? Това са пози за молитва - можете да ги познаете веднага. Ако вие можете да ги разпознаете, мислите ли, че демоните не могат да ги разпознаят?
Апостол Павел казва, че ще бъдете подвеждани да почитате богове, които не са богове, а демони. Така че преди да бъдете спасени, вие боготворите неща и мислите за богове същности, които в действителност са демони, но за вас те са богове. Обаче демоните не идват да ви кажат: „Виж, аз съм демон, искаш ли да ми се покланяш?” Те не правят така - те просто се възползват от преклонението и вие си мислите, че се прекланяте пред Бога, докато всъщност се покланяте на демони. Демоните не ги е грижа какво знаете - те се възползват от онова, което НЕ знаете.
Затова, когато започнете да се молите - поради това, че сте човек, вие сте на по-високо ниво като същество от демоните. Поради това вие генерирате повече духовна сила, така че те, като паразити, искат да теглят от тази сила, затова ще се опитват да ви измамят и заблудят да заемете такива пози, всяка от които е посветена на определен демон. И когато заемате тези пози, вие повиквате този демон и те - като паразити, се прилепват и теглят тази сила от вас.
Когато тренирах бойни изкуства и се стараех да повиша нивото си и да покрия изискванията за черен колан, трябваше да напиша есе за определена техника - имаше един блок, който - изпълнен правилно, можеше да абсорбира всеки удар - значението му беше „молба към Буда за помощ”. Никой не ни каза това - наричаха го по друг начин и го означаваха като вид блок. Но демоните не се интересуват как наричаш дадено нещо - те търсят съответната поза, която ги притегля, защото е поза за молитва и когато я заемеш - това ги притегля. Всяка поза в йога е поза за молитва към различно божество и това отваря чакрите - това позволява на тези демони да ви обсебват и да теглят сила от духовността.
Хората си мислят, че само защото намеренията ти са правилни, всичко е наред, но това не е вярно. Иисус е казал, че е възможно да му се покланяте напразно - само намеренията не са достатъчни. Как може да стане това - като наричате Бог някой, който не е. Затова можете да седите цял ден, да се молите, да пеете псалми, да се покланяте, но това да е напразно, ако не правите каквото Той е казал да правите и ако само се покланяте. Защото е дошло време, когато Бог търси такива, които да му се покланят в дух и истина, така че не е достатъчно да се покланяте само на думи.   
Къри Блейк
 
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.