сряда, 24 февруари 2016 г.

Аномалните зони - видове и тяхното влияние (част 1)

Аномалните зони са реалност в нашия свят и е невъзможно да се изолираме напълно от тях, а и не е нужно. Трябва просто винаги да знаем и помним какъв негативен фактор могат да внесат те в живота ни и как да се справим с това...

Съществуващите аномални области и зони се разделят на 4 основни вида.

Първи вид
Геопатогенни зони, образувани непосредствено от геомагнитното поле на Земята - т. нар. мрежа на Хартман. Тези зони и по-точно възлите (местата на пресичане на линиите) в тези зони са строго разположени в  пространството и присъстват във всяка местност или помещение. За специалистите не е сложно да ги определят, главното е да умеем правилно и ефективно да ги неутрализираме, ако не можем да избегнем контакта с тях.
Краткотрайният контакт с тези зони (възли) не носи осезаема вреда за човека, но продължителното пребиваване води до рязко влошаване на здравето и самочувствието, обуславя развитието на такива заболявания като рак, язва, туберкулоза, води до дисфункции в работата на вътрешните органи, рязък дисбаланс в имунната система и метаболизма. Под продължителен контакт се подразбира ситуацията, когато човекът спи във възлите на тези зони или работното му място е непосредствено в потока от вредоносно геомагнитно излъчване.
Не бива обаче да се страхуваме от аномалните зони. Специалистите по геопатогенни явления знаят много ефективни и действени начини за правилно откриване и последваща неутрализация на геомагнитните излъчвания.

Втори вид
Места по земната повърхност, където проявяват своята деструктивна активност различни техногенни обекти - подземни и наземни тръбопроводи и линии на високоволтови електропроводи, различни промишлени обекти, разломи и ерозии в земната кора, както и т. нар. антропогенни места, свързани с човешката дейност - гробища, болници, места на минали сражения, където е пролята човешка кръв. Изброените от втората група аномални зони силно влияят на здравето и жизнените процеси, като много често хората дори не подозират колко вредоносно и опасно е това влияние.
Значителен процент от заболеваемостта, както и от преждевременната смърт на хора се дължи на наличието на обекти от втория вид аномални зони в близост със средата на обитание на човека. Но и тук нещата са поправими.

Трети вид
Тези анимални зони са свързани непосредствено с хората, притежаващи паранормални способности. Тоест с определeна категория хора, използващи конкретен вид тънки енергии в съответните енергетични практики и способни да създават изкуствено аномални зони, които носят съществена опасност за околните. Става дума за магове, гадатели, сензитиви, които с помощта на различни методи превръщат конкретни участъци от местността, както и от помещения и обекти, в истински "гибелни" места.
Мнозина, четейки тези редове, скептично ще се усмихнат. Но реално сблъскалите се с тези явления са на друго мнение и могат да потвърдят колко опасни са тези места. За съжаление, тези зони се увеличават с всеки изминал ден, злото все по-надълбоко и коварно прониква във всекидневието на хората.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.