неделя, 14 февруари 2016 г.

С каква цел са се появили религиите с поклонение на тъмния егрегор на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана?


Много съвременни учени, разкриващи тайните на нашата истинска история, са били в състояние да разкрият вдъхновената от слугите на тъмните сили подмяна на древните светли богове с тъмни такива, от култа на поклонението към тях са произлезли (или по-скоро, са били изкуствено създадени) и почти всички съвременни ортодоксални религии.
 

Ето какво например пише за истинската същност на събитията, които са се случили преди хиляди години в земята на древен Египет историкът, председателят на "Културното наследство на Русия" Ю. Улянов:

"Амин - воистина. Думата "Амин" има своите корени в египетския бог Амон, чийто култ е съществувал сред тиванските жреци - като едно от въплъщенията на бога на слънцето Ра. Но само няколко посветени са знаели, че Амон има друга - тъмна (тайна) страна. На старогръцки "Амон" означава скрит, таен. За свещено животно на Амон се считал овенът (телец). Тук нека си припомним за "Златния телец", почитан от евреи, и да се замислим - чия религия са взели със себе си от Египет. Все пак, не е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Заместването на понятията в извращението на имената и същността на боговете е започнала доста отдавна,  при това не с Исус Христос (макар и да са извратили и неговото учение).

В случая на бог Амон същността на истината е скрита зад три печата. Нека да започнем да ги отключваме постепенно, започвайки с далечната епоха на Новото царство, когато египетският бог Амон бил обединен с Бог Птах (Демиургът на боговете). Между другото, древните гърци поради някаква причина идентифицирали Птах с Хермес (покровител на търговията и занаятите), а при римляните той се свързва с Meркурий (покровител на търговията, мошеничеството, измамата, кражбата, красноречието). Мисля, че римляните и гърците са знаели кой с кого да сравняват, още повече, че Птах е имал предшественик - Бог Taтенен (издигащ се от земята).

Днес малко хора знаят, че в египетската митология Taтенен е изобразен в образ на човек - живеещ под земята (в света на мрака). Все пак, с това нашата история на божествените превъплъщения не е завършила. Нека се върнем към Aмон-Рa (който е Птах-Taтенен). В преддинастичния период покровител на Горен Египет станал Бог Сет (Сетх), син на богинята на небето Нут и богът на Земята Геб. След това, при фараона Нармер (обединил Горен и Долен Египет) Сет започнал да олицетворява царската власт наравно с Хор. Наистина, жреците на Хор по това време, пред престола на фараона са били с малко по-високо положение от жреците на Сет. А всъщност Сет и Хор са защитници на Амон-Ра. Но се предполага, че жреците на Сет не са се примирили с такова разпределение и между поддръжниците на Гор и Сет започнало голямо противопоставяне. Това противопоставяне е отразено в легендата за това, как Сет убил Озирис, завладявайки престола му, а синът на Озирис Хор - отмъстил за баща си, кастрирайки Сет и лишавайки го от възпроизводителни способности.

Оттогава "непълноценният" Сет става отрицателен персонаж, Бог на яростта, унищожаването, хаоса, войната и смъртта. Независимо от това, дори и след поражението от бог Хор, Сет продължава да бъде покровител на южната част на Египет (където за момента са особено почитани Птах и Taтенен). Мисля, че това едва ли може да се нарече случайност. Между другото, дори и при хиксосите (готи-саки-скити), завладели Египет през XVII век преди новата ера, в продължение на почти сто години бог Сет е бил свързван с Ваал (Черния бог).

Също така бог Сет се съпоставя с Вавилонския Баал и еврейския Яхве (Саваот), представляващ Сатана. А дори по-рано знакът на Сет (като символ на смъртта) е бил изобразен върху боздугана на цар Скорпион. След като прочетете всичко това, вие съвсем логично ще попитате а за какво тук е Амин? А всичко е много просто и едновременно с това сложно, защото думата "Амин" (Воистина) - е потвърждение на факта, че всички тези богове работят по един Егрегор (информационно-енергийно поле), и с изговарянето на думата "Амин" ние се обръщаме за помощ до Амон-Ра, които отдавна бил подменен със Сет (Птах, Татенен, Ваал, Яхве и Сатана). Ето в какво се е превърнало Амин!"

Трябва да се отбележи, че подобно мнение за събитията от онези времена далеч не е единственото. Ето например какво е писал за същите тези събития известния пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в своята книга "Езотерично-хронологичен анализ на развитието на съвременната цивилизация":

"... Тиванският храм е практически безсмъртен. Той все още е тук, просто е сменил адреса си. И всичко заради факта, че изгонването на евреите от Египет задължило жреците на Амон да станат пастири на стадото си. Известно е, че евреите са управлявани от равините. Определен клан хора от племето на Леви, които някога са били изолирани и издигнати над еврейството от жреците на Амон. Какво означава това? Само това, че равините и в момента управляват. Кого? Отговорът е ясен. Потомците на тиванското жречество. А по-точно - съвременните жреци на Амон-Сeт.

Но веднага възниква въпроса - къде се намира този център на международния сатанизъм? Както знаем от учебниците по история, до преди Юдейската война от 61-62 г. от н.е. той се намира в столицата на Юдея, Йерусалим. Но по заповед на император Тит този разсадник на злото - храма на Яхве-Сет, бил сринат до основи. Но тази информация е за лековерните. За тези, които виждат поредицата от събития в една плоскост. Факт е, че храма в Йерусалим винаги е бил фалшива цел. На нея се хванали и римляните. В действителност, жреците на Амон създали свой виртуален храм, отначало в Тир, след това в Картаген. Картаген е бил най-близо до Европа, поради което тази карта била разиграна. Това е така, защото именно от Картаген те контролирали Гърция, както и Македония по-късно. От Картаген жреците на Сет направлявали похода към бреговете на Инд на Александър Велики. А когато македонският цар и пълководец разбрал, че е бил манипулиран, той веднага бил прежален.

Именно жреците на Сет научили древните римляни на египетското военно изкуство и на желязната дисциплина, чрез които впоследствие се появил кървавия и жесток Рим. Защо са направили това? За да може в западна Европа да се възроди втората Атлантида, която във всеки един момент може да бъде хвърлена срещу голямата северна империя. Мисля, че на читателя му става ясно защо между Рим и Картаген започват брутални войни. И защо те завършили с победа за Рим, а не за Картаген. Всичко е просто: на жреците на Сет не са необходими пустеещите африкански пустини и степи, те са се интересували от влажните, умерени простори на Европа. Още повече, че населилите я европеидни племена са били независими от мощния племенен евразийски съюз - същият, от който се страхувало в течение на векове тъмното тиванско жречество.

Къде си свили гнездо жреците на Сет-Амон в Рим? Естествено, в храма на Юпитер. Защо точно там? Защото върховният храм оглавявал пантеона на всичките римски богове. Именно от него произлизало управлението на италийския пантеон. Така става разбираемо защо се подготвял християнския проект, и че е било необходимо от страна на езическото жречество максимално да го подсигури. Всичко е просто до баналност. Проблемът е, че това е известно само на високо посветените масони. Ето защо първите европейски християни са преживели тормоз от страна на властите, но не и от страна на противника - жреците на езическия пантеон. В римските хроники за тормоз срещу християните от страна на езическото жречество не е написано нищо. Но ние малко се отвлякохме. Важното е, че заменяйки римското езичество с християнството, жреците на Амон-Сет възродили Тиванския храм под сянката на централната християнска крепост.

Така възникнал добре познатия по света Ватикана. Между другото, Ватикан се е наричал един от езическите римски богове, покровител на новородените. Мисля, че смисълът е съвсем ясен. Символично новороденото може да е само възроденият в Европа храм на Сет-Амон. А бог Ватикан е неговия защитник и охрана. Всичко е на мястото си. Така че, с течение на времето под покрива на църквата на Свети Петър започнал своята тайна дейност възкръсналия от пепелта храм на Амон-Сет. Християнството се превръща в неговата идеологически видима обвивка. Същата, чрез която жреците на Амон-Сет след няколко века проникнали във всички краища на средновековния свят.

Те създали престъпна идеология на равнопоставеност и несъпротива към злото. Учението е, че всяка власт е от Бога. С една дума, такава, че в продължение на хиляди години се явява мощно оръжие на насилието в ръцете на тези, които я създали. Ето защо, противно на истинското учение на Христос, в Европа имало безкрайни войни. Новата агресивна религия е била налагана с огън и меч. Отначало тя е разпространявана в Европа от римляните, а след това щафетата поемат келтите и германците. Последните, в съюз със славяните превземат Рим, но Ватикана не е пострадал от това. Напротив, разпространява пипалата си далеч извън рамките на разрушената империя. Нещо подобно, на север от Дунава е правил и Константинопол. По това време все още не е имало разделение между религиите и жреците на Амон действали в две насоки.

Разцеплението на католическа и православна църква е набелязано по-късно, когато славяните, заселили се в цялата Византийска империя, с ведическата си традиция рязко изменили курса на източното християнство. Ведическата идеология на руските племенни съюзи започнала да влияе на порочния характер на източното християнство. Стигнало се до положение, че византийските свещеници започнали да изучават законите на Вселената от славянските влъхви. А сред духовенството на Константинопол започнали спорове за съответствието на учението на Христос с това, което се случвало из страните на християнския свят. А там започва следното: укрепили се във Ватикана, под прикритието на християнски кардинали, жреците на Амон първо създали Франкската империя на Карл Велики (771-814 г.), а по-късно, в началото на X век - Свещената Римска империя. Двете империи били създадени за обръщане на ведическото население на Европа към християнството. Но след обявяването на империята на Отон I, Ватикана решила да прекъсне окончателно връзката с излязлото от контрола й византийско християнство.

Така, през 1054 г. се обявява Римокатолическата църква. Европейски разсадник на злото, лицемерието и изключителната жестокост. Именно тя, по заповед на тайните си господари възглавила вековна война на езическите славяни на изток, а по-късно и войната срещу православното християнство. В недрата й се родила човеконенавистната идея за чудовищни мъчения и изгаряне на всички инакомислещи. В някои европейски страни духовенството, подтиквано от тъмните жреци, изгаряли на клада не само еретиците, но и просто красиви жени, и особено момичета. Като правило, изборът падал върху синеоки блондинки и блондини. Едва в наше време станала ясна идеята, която преследвали управляваните от жреците на Сет-Амон християни. За вещици и вещери били обявявани хора със северна орианска хаплогрупа R1A1.

Възниква въпросът, каква вина имат носителите на тази хаплогрупа? Оказва се, че имат значителна вина. Както се вижда от последните проучвания, хората с хаплогрупа R1A1 са по-малко податливи на внушение. Следователно, те по-трудно се управляват. А точно към това се стремяло тъмното жречество. Сега е ясно, че през Средновековието жреците на Сет са подготвяли европейското общество за бъдещото мощно информационно промиване на съзнанието. В името на такъв проект, на територията на Западна Европа инквизиторите са изгорили около 20 милиона европейци. Като цяло, хората със северна хаплогрупа. Поради тази причина, хората с хаплогрупа R1A1 в Британия са само 12%, по-малко, отколкото при кшатрите и брамините на Индия. Във Франция са 14%, и то на север, в Нормандия, а на юг са не повече от 5%. В Норвегия, около 20%, както е и  в Швеция. Най-голяма концентрация на територията на Западна Европа на носители на хаплогрупа R1A1 са в Германия. Средно - около 22%. На север, в Померания достигат до 25%, което в действителност е капка в морето. Ето защо Западна Европа е толкова болезнено толерантна и лесно поддава на внушения".

Всичко това, между другото, обяснява сега ставащите в Западна Европа събития на размиване на коренното европеидно население в тълпите от нахлуващи емигранти и бежанци от Северна Африка и Близкия изток. И този процес не е започнал със сирийския конфликт, а много по-рано. Именно за тази цел управляващият англо-американски "eлит" по заповед на тъмните жреци на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана организира отначало военни нахлувания, а след това така наречената "Арабска пролет", едновременно със създаването и финансирането по тези земи на терористичните армии на ислямските фундаменталисти.

На световното правителство, представлявано от паразитната пирамида на властта му трябва тъмно и лесно управляемо стадо от фанатици, които ще изпълняват тяхната воля в качеството на "жертвени овци", които лесно се настройват една срещу друга, което спомага и за намаляване на броя им. За разлика от носителите на хаплогрупа R1A1, те са идеални роби и не представляват заплаха за паразитната пирамида на властта.

Сега много ще зависи от това, колко бързо коренните европейци ще разберат същността на процесите, протичащи в техните страни, които вече могат да бъдат наречени геноцид над европеидната раса. И вие трябва да разберете, че всичко е предварително планирано от господарите на световния "eлит" - всички тези кралски династии и най-богатите семейства на земята, а по-късно осъществено с помощта на разузнавателните агенции под техен контрол, както и на тайните общества.

На европеидната раса е обявена тайна тотална война на унищожение, и следователно тя или ще умре, или ще спре изпълнението на всички тези престъпни планове, премахвайки основния източник на заплахата за съществуването си - паразитната глобална пирамида на властта на англо-американската империя и нейните нехуманоидни господари.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.