вторник, 26 януари 2016 г.

За виденията в Космоса и адът на Слънцето

Наскоро узнахме подробности за първия полет на човек в Космоса. Юрий Гагарин свидетелства, че в орбита е чувал красива музика. На същата музика той се наслаждава години по-късно по радиото - тя е нова композиция за електронни инструменти. В космоса Гагарин я е чул години преди тя да бъде композирана. Опитите за обяснение влизат в мъглявата формулировка "още неизучени явления".
"Светът е холографска вселена. Лично аз смятам, че човекът няма съзнание. Ние само приемаме и препредаваме програми, които ни се изпращат отгоре. Всъщност хората са роботи и те реализират програмата, която е заложена в тях." - шокиращо обясни президентът на Фонда за темпорални изследвания, анализи и прогнози Павел Свиридов.
Видения и звуци преследват всички земни космонавти - някои чуват дъждовен шум или откъслечни фрази, виждат силуети. Специалистите са на мнение, че това не са халюцинации, въпреки натоварванията в космоса, с които човешкото тяло се справя без особени затруднения. Космонавтът Сергей Кричевский е един от малцината, които заявиха, че напускайки Земята, човек попада в съвършено различен свят. Той е виждал сюжети извън границите на нашето разбиране и буквално е пътувал през времето.
"Попаднах в Средновековието... Внезапно видях бъдещето на планета с две слънца... Цялата информация за всичко буквално се изправя пред нас. И в някакъв момент получаваме канал за връзка и научаваме всичко." - признава Кричевский.
За шокиращи видения докладват и американски космонавти. На 9 август 1973 г. Чарлз Конрад, Пол Вайц и Джоузеф Кервин извършват планови изследвания на Слънцето на орбиталната станция "Скайлаб-2". В този момент има слънчево изригване и на 800 000 км от тях бликва стълб хелий. Секунди по-късно космонавтите предават на Земята спешно съобщение: "Това е невероятно! В средата на Слънцето виждаме горящи силуети на хора. Тук ли е адът?"
Всяка нова научна хипотеза опровергава предишната. Вече е опровергана предъвкваната много години теория за Големия взрив. Днес вече може да се каже с пълна увереност, че Вселената не е възникнала случайно. Толкова сложна и прецизна система не би могла да се роди сама по себе си. Нито един взрив не би могъл да създаде баланс и уравновесеност, обратното, той ще засили хаоса. "Немислимо е един взрив да предизвика абсолютния ред и хармония, които царят в Космоса. Ако взривим на полигон дори милион снаряди, вероятността остатъците от тях да образуват на земята сложна геометрична фигура е равна на нула." - казва астрофизикът Греъм Хенкок.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.