петък, 22 януари 2016 г.

Места на силата на "тъмните"


Какво е това място на сила? Място на силата - това е точка в пространството и на Земята, излъчваща определен спектър енергия. Това могат да бъдат положителни енергии, с благоприятен ефект върху хората и околностите, както и отрицателни, действащи разрушително към съществуващата среда.

Болка, страх, ужас, ненавист - всички тези негативни емоции и чувства, които разрушават пространството, изпълват го с мерзости, наплодяват астрални същности, които се хранят  с тези ниски енергии, а след това, когато eгрегорът нарастне, тези места могат да привлекат и бесовете, за които такава енергия се явява храна.

Едни от най-големите такива места,които са непрекъснати източници на емисии на болка и вледеняващ страх и ужас са кланиците и месопреработвателните предприятия! Трудно е да си представим ужаса от царящия там тормоз и подигравки, където сложното унищожаване на живот е поставено на конвейера, носещ смъртта.

Кланиците са най-силните места на силата на легионите "тъмни", които постоянно и непрекъснато получават енергия от тези гробища и разсадници на болка, страх и ужас.

Тормозът върху живота не знае спирка. Главите се отрязват още на живо, кожата се отстранява също на живо. След това, когато живите все пак умрат след ужасни, адски мъчения, на които ги обричат спящите, зомбираните или просто безмилостни хора, им биват разпаряни коремите, изземват им вътрешностите и заляната в енергиите на ужаса мърша се обработва за задоволяване на стомасите на тези, които са "заспали" или са с напълно изгубена съвест, престанали да бъдат Човеци.

По този начин, местата на силата за адските легиони се подреждат по цялата планета, блокирайки вибрацията на светлината и любовта, замърсяват астралната атмосфера на планетата, превръщайки я в кофа за смет с един куп паразити, кости, кръв и замръзнали под формата на фотографии сцени на ужас, насилие, болка и страдание, които са станали възможни благодарение на духовната деградация и дегенерацията на хората.

Колкото и да е болезнено за мнозина, но суровата истина е, че всеки месояден днес е проводник на тези ниски енергии, директен съучастник на демоничните внедрявания, които разрушават планетата. Всеки от месоядците е спонсор и съучастник на тъмните сили, разрушаващи и замърсяващи майката Земя първо енергийно, а след това физически.

Хора, събудете се! Вие създавате болка, страх и ужас, спонсорирайки кървавата месомелачка, наречена месоядство, което отваря пътя към нашия свят на орди от ужасни сатанински същности, които "запушват" планетата и умножават АДА!

Вие сериозно ли не го виждате??

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.