вторник, 21 юли 2015 г.

Чувате ли онова, което чувам аз?

Американците затвориха един иракски вестник, понеже пишел неща, които на тях не им харесвали. В действителност, те се страхуват, че не контролират процеса на формирането на мисълта. Ако не контролираш медиите, не можеш да контролираш и масите. Затова се използват очернящи думи като таблоид, радикал, либерал и т.н. Не всичко, което казват независимите вестници, е непредубедено. Това е част от Играта. Управляващите се страхуват, че онези, които слушат какво казват и двете страни, може да решат да престанат да бъдат овце. В медиите американците говорят за онези, които не са съгласни с позициите на американците като за активисти, радикали, екстремисти и др, а за онези, които се кланят на Вашингтон – като за умерени, привърженици на свободата, патриоти и т.н.
По време на Края на Играта се използват средства за контролиране на мисълта. За целта се използват технологиите, въведени тук от извънземните. Целта е повечето хора да приемат тяхната пропаганда и контрол на мисълта. Повечето инкарнации са на любимци – това трябва да ви говори нещо.
Терминът „политическа коректност” също е концепция на последователните инкарнации. Целта е да се създаде зона за това, което е приемливо и което не е приемливо на планетата като цяло.
Америка е замислена като един вид център за превръщане на Земята в „последователна” планета. За Америка се говори като за „точката на топене” на различните хора – дори само тази фраза говори достатъчно. Крайната цел е един доминиращ език на планетата и една раса, смесица от всички раси. Част от този план включва и Африканската черна раса.
На други планети всичко е хомогенно и те прогресират като планети. Човек може да си помисли, че това не може да се случи тук.
Последователните инкарнации не ги е грижа за това, че едновременно инкарниращите се Висши Аз ще завършат и ще напуснат Играта. На това те могат да кажат само „прав ви път!”. Но те не отчитат индивидуалното завършване на Планетарния Дух, което ще откаже на Последователните инкарнации онова, което те най-много искат. Ето защо някои извънземни заздравяват решетката на Земята. С наличието на Ключа за завършване, благодарение на усилията на множество Висши Аз, тръгнали по Едновременния път, Земният Дух също ще използва този Ключ, когато му дойде времето да завърши Играта.
Продължавайте да наблюдавате как ви пречат да мислите индивидуално и независимо и как ви казват какво можете и какво не можете да правите.
Чувате ли онова, което чувам аз? Всичко зависи от ВАШАТА текуща инкарнация (която чете това) и от пътя, който вашият Висш Аз е избрал за тази инкарнация. Вие имате своя собствена инкарнационна дестинация, която да следвате. При все това, дори само като четете това, вие изпращате вибрация на осъзнатост. Играта Свършва.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.