събота, 25 юли 2015 г.

Краят на Играта: Включване на последователни инкарнации на Земята

Част от процеса на превръщането на Земята в планета на последователни инкарнации включва няколко извънземни групи, които са в земни семейства или такива, които се правят на земляни. Те не се свеждат само до променящите формата си влечугоподобни, които се интересуват предимно от проникване в планетарната структура за контрол. Сред тях има и ориентирани към Орион и ориентирани към друго. ВСИЧКИ те си имат цели. Влечугоподобните искат да присъединят Земята изцяло към Орион. За целите на влечугоподобните се говори в сайта на Дейвид Айк и в книгата на Кати О’Брайън, озаглавена „Транс Формиране на Америка”. Други извънземни групи имат по-дискретен подход. Има ги и Плеядианците, които се движат свободно между хората, тъй като изглеждат като европейци. Има и други, които минават за семейства от среден тип, които могат да дойдат за известно време, а след това да си отидат, след като са изпълнили целите си.
Познавам порасналото вече дете на такава личност. Бащата на това лице е бил доведен на Земята като бебе и подменен с мъртвото дете на земно семейство. Това станало при автомобилна катастрофа, довела до смъртта на земното бебе. Това станало в началото на XX век. Извънземното бебе изглеждало като човек във всяко отношение и семейството никога не узнало за подмяната.
Извънземните поддържали редовна връзка с него. Порасналото вече дете на този човек ми разказа няколко случки за това как израснало с извънземен родител. Говорих със земната съпруга на извънземния. Тя нямаше никакво желание да говори за това и рядко отговаряше на многобройните ми въпроси. Извънземните, които посещавали съпруга й, били наричани „момчетата”. Веднъж на пусто място едно малко извънземно летателно тяло увиснало над колата им. Те спрели и съпругът й отишъл да говори с тях. Синът му също се виждал с тях впоследствие - до няколко години преди да се срещна с него. Каза ми, че тяхната писменост изобщо не прилича на нашата и в нея имало много точки, а кръвната му група не можела да бъде определена. Когато се запознах с него, бащата беше умрял преди няколко години, но видях снимката му. Нямаше нищо във вида му, което да те накара да помислиш, че е извънземен.
Говоря за това, за да посоча различните видове извънземни, които участват в Края на Играта. Важното е, че разказаната от мен история е само една от многото. Някои от тях преследват цели, които противоречат на замисленото от Орион. Не си мислете, обаче, че те са тук, за да „помогнат” на едновременните инкарнации.
Някои от Последователните инкарнации на Земята наистина искат да наблюдават какво правят Едновременните инкарнации в периода на Края на Играта, защото техните Висши Аз смятат да скочат при прехода на някоя от планетите за едновременно инкарниране в нашата Галактика. Някои от последователните пък вярват, че могат да „дублират” Едновременните инкарнации, без да се налага да вървят по едновременния път. Това е самозаблуда и е напълно невъзможно.
Деца-чудо се срещат все по-често. Специалният статус, който им определят привържениците на Светлите е друга заблуда. Желанието за третиране на такива деца като възрастни е много типично за последователните, защото тези деца имат спомени като възрастни, намирайки се в детско тяло. В същност, те вървят по пътя на последователните инкарнации. Третирането им като възрастни ги лишава от детство и от свързаните с него преживявания. Бъдете нащрек.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.