неделя, 12 юли 2015 г.

Алтернативата на технократския път ни прави свободни (част 1)

     Този извод ни дава представа за естеството на всички явни и скрити сили, бутащи човечеството към технократски начин на развитие. Това се дължи на тяхното психоенергийно влияние, заради което повечето хора са забравили, че има и друг път на развитие и еволюция - пътя на "разширяване" на собственото възприятие и развитието на собствените способности, пътя за постигане на вътрешен баланс и хармония с околната среда.

     Познанията за този път не само се потулват от тези сили, които смятат, че са господари на човечеството, но и техните носители са силно преследвани или дискредитирани и дори физически унищожавани. Но развитието на вътрешните способности ни извежда от невидимата власт на тези същества.
     Тези същества не са завладели нашия свят, само защото хората (или поне някои от тях) имат свръхестествени сили, а това е единственото нещо, пред което тяхната техника е безсилна. Този факт хвърля светлина върху въпроса за НЛО, както и за пътя на човешкото развитие, който ни превръща в зомбита и биороботи.
Нашата вяра в тези създания, че са представители на висшия разум, води до факта, че ние им отдаваме своите свръхестествени сили и им даваме власт над волята ни. Именно това е причината, поради която уфолози, които не крият истината за феномена НЛО са под атака и откровен терор от хората, чиято воля е напълно парализирана от пришълците. Тези хора са истинските кукли и "зомбита".
     Този извод се потвърждава от следните пасажи от диалог с Анастасия, приведени от В. Мегре : "... Със сегашното съзнание хората по света не се страхуват от пришълците. И много земляни сега се опитват да им помогнат.
     - Как така? Кой от нас се старае така за тях? Значи има предатели сред хората? Те работят за тях?
     - Работят, но не са предатели тези хора. Неволно се получава подпомагане, не злобно, не умишлено. Основната причина е неверието в себе си и в съвършенството на Божието творение.
     - Каква е връзката?
     - Проста. Когато човек допуска мисълта, че той не е съвършено творение, когато изведнъж започва да си представя, че на други планети живеят същества с по-силен ум, той чрез своята мисъл ги подхранва. Самият човек омаловажава своята божествена сила и на небожествени създания я отдава. Те са се научили да събират в единен комплекс  енергията, произведена от човешките мисли и чувства и са горди с това ... Нямат по-силно оръжие от това, което е в неголям заключен съд... Когато с такова устройство насочат лъч към човек, може да дойде усещането за страх или на чувство на възхищение и преклонение. И волята е възможно, и осъзнатостта, и човешкото тяло да бъдат парализирани. В този лъч са заключени мислите на много хора. Мислите на хората, че съществува някой по-силен във вселената, отколкото човека. Какво е човека - творение на Бога".
Известният уфолог Л. Замойский отбелязва, че пришълците имат различни начини за влияние върху хората. Сред тях са "устройства" както с парализиращо, така и със сънотворно действие, при което се "изключва" съзнанието. Повечето от тези, които са били в контакт с НЛО се оплакват от "дупки" в паметта. Тази "блокировка" на съзнанието може да бъде отстранена само с помощта на хипноза, т.е. биоенергетични методи.
   Така става ясен и механизма на работа на парализиращия лъч по време на контакт с НЛО. Не е случайно, че хората с развито съзнание и "пробудени" свръхестествени сили могат да противодействат на този ефект. Това обяснява моментите на чувство на възхищение и обожание у хората, когато имат контакт с пришълците.
Някои учени отбелязват също така у извънземните наличието на оръжие за контрол над ума, на което може да се устои само чрез развиване на собственото съзнание и "енергетика".  По-специално, проучванията на кандидата на техническите науки Вадим Чернобров потвърждават способността на различни нечовешки същества да влияят на мислите и действията на хората. Например, ето какво пише по темата директора на Института за изследване на НЛО в Канада Лорн M. Голдфийдър "" Сивите" имат интересно, но и страшно оръжие в своя арсенал за контрол на ума, което използват срещу земляните. В областта на контрол над съзнанието, в сравнение с нашите учени те са гении. Те имат органично увеличен, генно конструиран инструмент, който може да реагира на импулсите на мозъка. Той има сферична форма, много е лек и малък - може да се побере свободно в шепата на дете". Не е ли вярно, че много напомня на "плавателните съдове", за които казва Анастасия.

     Външният вид на "сивите" не прилича на нашия. Някои изследователи дори смятат, че те са генетично по-близо до насекомите, отколкото до нас. Освен това, те имат колективен разум, подобен на разума на мравуняк или пчелен кошер. Но близка до такъв разум е и хуманоидна цивилизация, която някои изследователи наричат ​​"нордическа".

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.