сряда, 12 юни 2013 г.

Упражнения по двойки за развиване на телепатичните способности

  Първото упражнение

Уединете се с партньора си. Седнете, отпуснете се и дишайте в унисон, плавно и спокойно. Уговорете предварително, че по ваша команда той ясно ще си представи проста фигура - кръг, кръст, триъгълник, и ще се опита колкото е възможно по-дълго да я вижда.

Представете си, че от неговото "трето око" в главата ви влиза тънък светъл лъч. Слeд това пропъдете всички мисли от главата си, представете си тъмен фон и дайте команда на своя партньор.

Съсредоточете се върху черния фон пред вашия мислен поглед. Ако видите някаква фигура, значи ви се е удало да прочетете мисълта на партньора . Проверете резултата. В случай на съвпадение се препоръчва упражнението да се прекрати.

На следващия сеанс помолете Вашия партньор да си представи друга фигура. С течение на времето от графични символи можете да преминете към по-сложни изображения.

По-сложното упражнение - размишления върху различни теми. Това, което първо ви идва на ум след командата - това ще е мисълта на партньора Ви.

Ако пред мисления ви поглед не възникват никакви фигури в рамките на 2-3 минути, отворете очите и отпочинете в продължение на 10-15 минути.

След това упражняването може да се повтори, но не повече от три пъти в рамките на един сеанс.

Тренировката може да продължи няколко месеца, преди да се прояви способността за възприемане на мислите на другите под формата на графични символи, да не говорим за сложни изображения и умозаключения. Най-добре ще е, ако вашият партньор също проявава желание да овладее това умение. Тогава по време на упражненията ролите могат да се разменят .

       Второто упражнение

Цел - създаване на дистанционен телепатичен контакт с човека. Сеансите се провеждат по същия начин, но по телефона.

Първо трябва да си представите възможно най-пълно човека - лицето му, облекло, неговата околна среда. След това можете да започнете психичния контакт. (Всичко се прави със съгласието на човека!)

Трябва да запишете съдържанието на информацията и след това да проверите.

След провеждане на това упражнение можете да преминете към висшия пилотаж - четене мислите на хората от разстояние без телефон и други комуникации. Не е добре да правите това без съгласието на другия човек . Максимален сеанс - 1 минута. За да спрете притока на мисловни форми може да кажете просто думата "Стоп!"

Сценарият е като предния: представяте си човека и се опитвате да го почувствате.

И най-важното - без зла умисъл и хакерски намеси в главите на другите хора и тайните им .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.