сряда, 26 юни 2013 г.

Източниците на енергия

   Източник на енергия са различните вибрации и резонанси.
ЕНЕРГИЯТА се намира навсякъде. Но вие трябва да осъзнавате, че тя е вътре във вас.

   Източници на енергия могат да бъдат всякакви силни чувства (силна любов , силна омраза и т.н.), но при тях човек сякаш се изгаря сам себе си, така че трябва да бъдем много внимателни. В допълнение, много е трудно в този случай да се направлява енергията.
   Възможно е и взаимното зареждане с енергия между двама души. Това обикновено са мъж и жена. Дори самото им присъствие един до друг ги зарежда с енергия, а ако ние подложим дланта на дясната си (получаващата) ръка на гърба на партньора, близо до опашната кост, зареждането става много бързо.

   Ако това не е възможно, опитайте да докоснете с дясната (получаващата) ръка друга част от тялото на партньора, най-добре в областта на енергийните зони. Препоръчително е да не е през дреха, но може и през нея (тогава зареждането ще е много по-дълго)

   Бързо зареждане се получава, когато с чело докоснете лявата ръка, слънчевия сплит, слабините или други енергийни области на партньора. Това може да бъде опасно, ако енергията на партньора е значително по-висока от Вашата енергия . Може да причини загуба на съзнание или попадане под контрола на партньора. Така че приемането на енергията в главата се използва рядко.
   Колкото повече нервни окончания има на дадено място - толкова по-бързо протича зареждането с енергия.
   Ако зареждането се направи с лявата ръка, тогава енергията ще се съхранява в нея и е готова за моментално освобождаване. Използвайте това ако е необходимо.


   Можете да получите енергия и по телефона. В този случай има забавяне за кратко време. Само внимавайте с компютрите и телефоните. Те не са предназначени за това и могат да се повредят.

   А как можете да изпратите енергия правилно?

   Ако сте пълни с могъщата сила на енергията, всички ваши желания ще бъдат изпълнени.

   И така, енергията се съдържа навсякъде . Нo това, което Ви трябва е тя да бъде вътре във вас.
   За зареждане с енергия може просто да вземете нещо за ядене или пиене. Обикновено това е шоколад и кафе. По този начин вие ще допълните още малко запаса си от енергия, но в случай на извънредна ситуация и това може да ви спаси живота. Така че винаги имайте под ръка тези храни и напитки, които най-добре помагат да се заредите с енергия. Проблемът е, че абсорбцията на енергията, съдържаща се в храната отнема много време, а бързо от храните и напитките се абсорбира само малко количество енергия.
   Сериозно и бързо можем да попълним запасите си от енергия , ако я вземем от огън, вода, земя, въздух, метал, живо създание, музика и т.н.

   За да направите това, трябва да се слеете мислено с обекта, от който искате да вземете енергия, а след това, когато почувствате, че сте изпълнени с нея, да прекъснете връзката с обекта. Но съществува риск - твърде силно да се слеете с обекта и да не успеете с прекъсване на връзката, в такъв случай вашата идентичност ще се увреди. Или вие отнемате твърде много енергия от обекта, и той ще бъде унищожен. Затова е добре да се черпи малко енергия от много обекти (например от различни дървета в гората). Или да вземете от огъня, който все пак ще изгасне. Можете, разбира се да вземете енергия от разумните същества и животни, но тогава ставате истински енергиен вампир . В крайна сметка е по-лесно да вземeтe eнергия от крехките същества (хората в стресова ситуация, деца и др.) А опитът да вземете енергия от всеки човек даром, без неговото разрешение е атака и той има право да отвърне на удара. Затова е по-добре да не рискувате. Но не си мислете че ако сте отнели енергията от дърво или камък, то това за вас ще мине просто ей така. Ако твърде много и често нарушите нечия хармония, то вероятно ще бъдете наказани, дори до степен унищожаване на личността.

   Също така за попълване с енергия могат да се използват амулети, древни светилища, мостове и т.н., където са пресечните точки на енергийните линии.
   Ако сте имали дълга пауза в съзнателното използване на енергия, например, повече от месец, не трябва веднага да се зареждате до максималното ниво.
   Първоначално се заредете до средно ниво и позволете на организма да свикне.

   След това постепенно увеличете нивото и стигнете до максимума за себе си - примерно за две до три седмици, не и преди това.
В противен случай, могат да възникнат проблеми с усвояването на енергията и функционирането на тялото, може да има замайване и загуба на контрол върху околната среда.

   Всяко въздействие се състои от три компонента:

   1. Световната енергия - енергийните потоци на планетата, системата, галактиката, вселената и т.н. На физическо ниво могат да се използват билки, камъни, символи и т.н., но това е само физическото проявление на определен вид от необходимата енергия. Това е грубо казано един ресурс, който се използва за свои цели.

   2. Личната сила - това е личното енергийно ниво. От това зависи с какви енергии в света ще бъдете в състояние да работите. Ако имате малко лична сила - няма да можете да работите без подръчни инструменти (билки, скали и др.) Просто няма да проработи, защото силите ви все още не са достатъчни, както се казва. Личната сила се развива с аскетизъм, йога, медитация, обети, и най-важното - осъзнаване!

   3. Намерението - това, без което никога няма да бъдете в състояние да насочите действията си в ясен волеви лъч към света, така че да се достигне и приложи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.