сряда, 19 юни 2013 г.

Eнергийният двойник и връзките му с физическото тяло

  Нашето тяло има енергиен двойник. Той е своеобразен план на фино ниво. По него е изградено впоследствие нашето физическо тяло. При силни натъртвания, падания, удряния или по време на раждане той може да се мести спрямо черепа и другите кости на тялото. Това води до промяна на някои органи от физическото тяло в сравнение с еталонното им състояние .

   При преместване на енергийния двойник спрямо черепните кости се получава вътречерепно налягане, причинявайки тежки главоболия, които не реагират на никакво медицинско лечение. Също и при силни премествания може да се увеличи вътрешната човешка агресия.


   При рязко вдигане на тежки предмети може да възникне изместване на енергийния двойник спрямо костите на гръбначния стълб. Това също е фактор, вреден за човешкото състояние.

   "Ние всички знаем, че вътре в атома има големи празни пространства. Дори ако един атом е с размерите на баскетболна топка, то и тогава ядрото ще бъде твърде малъко, за да можем да го видим със собствените си очи. В ядрото е концентрирана 99,9% от масата на атома. Останалата част от тази топка е празно място. В него електроните се въртят, а теглото им е много малко. В цялото това празно пространство между ядрото и ръба на атома може да заседне негативна енергия. На клетъчно ниво това вещество се проявява подобно на прах, сажди, катран, или дори на цимент. "

   Така че, тази "мръсотия" не дава на изместения eнергиен двойник да стои на мястото си. Необходимо е да се премахне тази кал от телата ни. Това може да стане с поток от чиста енергия - става главно чрез медитация, йога, акупресура, енергийни въздействия, енерголечение, упражнения по Чигун, билколечение и т.н.



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.