сряда, 13 март 2019 г.

Нечовешкият характер на англосаксонския "елит"

Мисълта, че англосаксонският "елит" има очевидно нечовешка природа вече се изказва не само от езотерици или изследователите на мистериите на древните цивилизации. Анализаторите на “Изборен клуб” А. Нагорни и В. Винников изразиха предположението си за това в работата си “Великобритания: Brexit на Нейно Величество”. И ето какво пишат там, като подчертават следните важни закономерности в дейностите на "елита" на тази страна:
Първо, високият капацитет за мащабни трансформации на управляващите кръгове на Великобритания, които създадоха такава "двупартийна" система с разделение на десни (тори, консерватори) и леви (първо виги, либерали, а днес лейбъристи), запазвайки стабилността в страната.
Второ, „проектно прогнозиране” на глобални ценностни, информационно-финансови и военно-политически процеси, което им дава възможност да се позиционират най-изгодно в матрицата „Divide et impera!” (Разделяй и владей!), както е било при създаването на собствена колониална империя, индийския или ислямския елит (проект на Лоурънс Арабски), НАТО, Европейския съюз и др.
Трето, това е “идеологическа и политическа мимикрия”, когато британският елит, използвайки методите на трансформационната и информационната война, създава “виртуална реалност”, включително “лъжливия образ” за себе си и “фалшиви цели” за всички свои контрагенти, ерозирайки и подправяйки традиционните си системни структури. запазвайки собствената си вътрешна идентичност.
Но самата тази идентичност, както изглежда е донякъде паразитна по отношение на останалата част от човечеството, поради което сега не говорим за "баналния" расизъм, а за "антиантропния" характер на тази страна, която вече има своя "обща" биологична природа и социалност с останалото човечество - не е случайно, че един от видните членове на дома на Уиндзорите възглавява глобално общество на прехода към нови, неорганични форми на живот, а друг, още по-изтъкнат, казва, че ако се превъплъти, той би „искал да се върне на земята като вирус-убиец, за да намали човешкото население“.
Разбира се, такива публично проявени увлечения и желания могат да бъдат приписани на "ексцентричността" на най-висшия елит на Великобритания, но кой знае, може би в него царят още по-големи античовешки настроения? "
Но от всички тези малки "пъзели" може да се сглоби и цялостната "картина". "Разделяй и владей!" - това е добре познат принцип на слугите на тъмнината, който е въведен в съзнанието на евреите в рамките на проекта на избрания от Бога народ, който трябва да помогне на силите на мрака да поробят човечеството. И по много начини, с помощта на верните си слуги, те вече са успели. Самото британско кралско семейство не притежава ли еврейски гени като останалата част от „черната аристокрация“ на Европа? Оказва се, че всъщност целия англосаксонски "елит" е юдео-англосаксонски.
Оттук идва тази коварност и жестокост към много народи и наглата информационна лъжа в политиката със създаването на картина на „виртуална реалност“, която няма нищо общо с обективната реалност. Само целият този паразитен и сатанински западен "елит" в никакъв случай няма "общо с биологичната природа на останалата част от човечеството".
Хибридите, специално отглеждани в хода на генетичните експерименти, за да изпълняват задачите за унищожаване на човечеството, имат с него само някакво външно сходство, но те генетично вече не са човеци. На тези нечовеци техните "богове-създатели" са били внедрили на генетично ниво студен разум и омраза към останалата част от човечеството, неуморна алчност, желание за богатство и световно господство.
И следователно, когато членовете на английското кралско семейство казват, че мечтаят да намалят броя на човечеството или да го унищожат напълно, те не се шегуват. Подобно на останалата част от световния "елит", затънала в сатанински оргии, педофилия, хомосексуалност, садизъм, канибализъм и престъпления срещу човечеството. И те наистина мразят всички и искат да ни унищожат.
Нечовеците, които се крият под външните маски на хората, все повече разкриват своята истинска същност, като използват примера на икуменистката църква във Ватикана, чиято истинска същност скоро ще бъде изправена пред всички тези вярващи, които продължават да спят и не виждат, че техните йерарси са ги предали и всъщност служат на тъмния сатанински егрегор.
По същия начин, с помощта на деградиращите култура и изкуство, фалшифицираната наука и системата от фалшиви "ценности", милиони деградиращи души бяха уловени в мрежата на този егрегор, галопиращи по площадите в търсене на изгода и служещи на златния телец, както и убиващи себеподобните, за да получат пари, богатство, власт и плътски удоволствия.
И всички те, волно или неволно са верни слуги на нечовеците от световния "елит", поддържащи паразитната и сатанинска пирамида на властта, създадена от тях преди векове, и следователно самите те са се превърнали от хора в нещастни деграданти. Но много скоро, по историческите мерки цялата тази сатанинска и паразитна "паплач" я очаква неизбежна смърт, тъй като времето на тяхната безпределна власт безвъзвратно потъна в забвение. Настъпва моментът, когато всички истински виновници за престъпленията срещу човечеството ще трябва напълно да отговарят.
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.