понеделник, 20 ноември 2017 г.

Ниво на планетарна секретност или "операция разкриване" - 9

Налични средства

Ако сте били спуснати в лодка в средата на океана, тогава няма да проучвате структурата на лодката и начините за закрепване на рамките. На първо място, с помощта на импровизирани средства, ще се опитате да определите координатите на вашето местоположение и след това да плувате в посоката, която знаете. Това направиха точно онези, които дойдоха на Земята преди хиляди години. На първо място бяха определени координатите, подредени "важните етапи" и създадени условията за преместване на цялата Система (като Гъливер от Дж. Суифт, който влачеше корабите) в НУЖНАТА посока.
Специално място в изследванията на "древните" заема Голямата Мечка, което е описано подробно от Н. Морозов в многотомната му работа "Христос". Освен това на Земята са построени много пирамиди (за какво са построени - няма разумен отговор), и тъй като координатите са усъвършенствани, много от тях стават ненужни (пирамидите на маите, пирамидите в Еквадор и др.).
Както показват изчисленията, пирамидите са установени като контролни системи по пътеките на силовите линии на земните комплекси. Рамките на пирамидите в Еквадор сочат към звездата Бенеташ от Голямата мечка. Всички пирамиди са построени не на произволно избрано място и, разбира се, не са правени с изчисления върху пясъка. Точността на изчисляването на някои константи е до 124 знака (определена чрез косвени изчисления, когато съотношенията на размерите водят до константа) СЛЕД запетаята.



И така - първото заключение. При пристигането си на Земята, която вече имаше собствена цивилизация, Eбрите (извънземни, според Н. Морозов) преди всичко отбелязаха местоположението си, като отбелязаха и установиха "важни етапи", а за целта използваха бордовата изчислителна система на НЛО.
Как е разположена слънчевата система и къде се движи днес е отделна тема. Да разгледаме една от значителните стари контролни системи - пирамидата на Хеопс.
На пирамидата на Хеопс (както и на пирамидите изобщо) са посветени много научни произведения и всички те констатират съществуването на пирамидата, натрупват теория за строителството и също така извличат практически резултати чрез местене на мумиите от пирамидите до музеите.
Много смъртни случаи на изследователи на пирамидите са свързани с "проклятието на фараоните" към онези, които нарушават техния покой. Виждаме само йонната част на комплекса, а за да се изучи неинертната маса на пирамидите, Човечеството все още не е разработило инструментална база. Аз ще приведа изчисленията на А. Хатибов, само малка част от които стана публично достояние в наши дни.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.