сряда, 8 ноември 2017 г.

Ниво на планетарна секретност или "операция разкриване" - 5

Гибелта на Фаетон

Системата за управление, принадлежаща на Ебрите, постоянно формираше последователност от събития, водещи до абсолютно поробване на цялата Система от планети. Има обаче еднo "но" - при атаката над планетната система, 2/3 от гостите бяха ликвидирани, планетата (наричана още Фаетон) се взриви заедно с нашествениците.
В началния етап на интервентската атака през 18344 г. пр.н.е. само Фаетон би могъл да се присъедини към битката с извънземните като планета, която имаше защитни функции за цялата Клъстерна система. Силите на нападателите като цяло са били 54 спътника, 3 луни, планетата Слънце (при атаката е било планета), 12 основни обекта (тип 960) и 3862 обекта за нападение (които разполагаха с технически съоръжения за унищожаване, повечето от които са обекти от тип 4409). Освен това, една трета от спътниците имаха свои собствени планетарни обекти с активно техническо въздействие в моделни мащаби на своите спътници, притежаващи ограничена автономия (за опростено и познато разбиране - като НЛО). Защитниците на Фаетон са приели целия активен процес на разрушителното въздействие на пришълците върху себе си и са се взривили като крепостна планета, за да предотвратят залавянето им в "плен" и по-специално да изключат проникването в нейната техническа способност с отбранителна и разрушителна природа. Фаетон унищожи 2 луни, 11 основни обекта и около 1 200 автономни обекта на атакувалите. Останките от това унищожение все още нарушават Атмосферата на Земята.
Сега на мястото на орбитата на тази планета има метеоритен пояс. Гостите не можаха да унищожат мозъка на Земята (Системата за Управление на Земята), тъй като той надхвърля възможностите им, въпреки че няма технически средства. Останалата част от ебрите поробили Земята и други планети. Сателити на тези планети станаха техните кораби от останалата космическа флота на пришълците.



Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.