четвъртък, 6 октомври 2016 г.

Какво означава активизирането на агентите и слугите на гущероподобните?

През последните години се усещат ясно опитите на определени сили да влияят на общественото съзнание относно подготвката за приемането на концепцията за гущероподобните "създатели" на човечеството. Тази пропагандна кампания започна с книгите на Захария Ситчин за Нибиру и неговите жители Ануннаки, за които се твърди, че са създали човечеството в хода на генетични експерименти с цел да са роби и слуги. В последните няколко години подобна тема "влезе" и по канала Рен-ТВ. Но най-вероятно това се случва по целия свят.
В същото време, дълго се премълчава факта, че анунаките са рептилска раса. И разбира се, те изобщо не са създателите на човечеството, въпреки че са създали някои от народите, чрез смесване гените на бялата раса с архантропите. Това вече говори, че бялата раса е съществувала на Земята дълго преди пристигането на анунаките, а оригиналните нейни създатели са точно тази цивилизация на "белите богове", чиято земна колония е известна днес като Aркготея-Aрктида-Хиперборея.
В Библията можете да намерите и препратка към факта, че освен синовете на Адам на Земята са съществували и други хора, защото те никъде другаде не биха могли да си намерят свои жени. Именно "библейския проект", заедно с монотеистичните религии на скрит сатанизъм, основаващи се на поклонението на боговете на Луната, са проект на гущероподобните анунаки за създаването на семитски народи. Понеже това е за семитите, но не и за цялото човечество, анунаките се явяват богове-създатели. Но точно този факт се опитват да скрият от обикновените хора с фалшивата си пропаганда слугите на гущероподобните.

А тази фалшива пропаганда става все по-изтънчена. Типичен пример -  появилото се в момента онлайн видео "Митология. Кратък курс, разчупващ стереотипите.", в който е представен цял слой достоверна информация, много умело смесенa с лъжа. Отделете време, за да гледате това видео, което се фокусира върху храмовете, които са мощни ретранслатори на енергия за захранване на лунните богове. Тази енергия се предава чрез резонатори, монтирани в горната част на храмовете. И това е самата истина. Както и истината, че в езотеричната традиция са известни образите на Орел, Телец и Лъв, между другото, споменати в песните на Б. Гребенщиков.
Но после започва най-интересното. Първото нещо, което буди тревога, това е очебийната реклама на книгите на Захария Ситчин, което вече говори много относно авторите на това видео. Естествено, по-нататък се дава достоверна информация за технократската цивилизация от планетата Нибиру, която използва други планети, включително и нашата като рудници. Вярно е също така, че те ценят златото и диамантите, които са широко използвани в тяхната технология. Но в същото време, авторите на видеото очевидно опитват да създадат впечатление, че анунаките са също такава хуманоидна цивилизация, която не се различава от нас. След като изгледате видеото, ще разберете какво имам предвид, т.е., се премълчава факта, че това е влечугоподобна, а не хуманоидна цивилизация.
Но авторите на видеото очевидно са се "издънили" в опита си да "замажат"  египетския бог Сет, когото самите автори клипа наричат "Змия", което показва неговата влечугоподобна природа. Основателно се посочва и факта, че всички тези "змии", според много легенди на народите по Земята, са били хвърлени в подземния свят. И това е ехото от древната война между цивилизацията на "белите богове" и влечугоподобните, които накрая са били прогонени от повърхността на планетата, така че се е наложило да живеят в продължение на хиляди години в подземни градове. Друга част от тях - на митичната планета Нибиру.
Авторите на клипа с основание твърдят, че лунните езически култове и монотеистичните религии са сатанински. Въпреки това, същевременно правят опит да "сложат" в "същия куп" и ведическата слънчева религия. И този опит е доста груб, защото сред славянските (древни) богове са изброени като върховни богове Велес, Перун и Мара, което, разбира се, е безочлива лъжа. Защото върховен бог на нашите ведически предци е бил Род (индийският Брахма). А тази "троица на върховните богове", посочена във видеото, в древната митология са Род, Сварог и Лада. Въпреки това, авторите на видеото са наясно, че техните образи явно не се вписват в "завъртяната" схема за класификация на лунните богове.
Такава фалшификация не е грешка, а е напълно съзнателен акт, тъй като основната тема на клипа - това е да ни убедят, че именно свалените и паднали "змии" са не само нашите създатели, но и тези "добри богове", които ни научиха на занаяти и култура, т.е. ни направиха "цивилизовани" (Звучи ли ви познато?). А това означава - именно на тях сме длъжни да изпратим енергията на своите мисли. Тази гледна точка ни налагат незабелязано и много телевизионни филми от канала RenTV през последните години. Какво ли значи всичко това?
А освен това световния "eлит" ни подготвя за голямото шоу, наречено "Завръщането на боговете", в качеството на които искат да ни представят гущероподобните Ануннаки или техните събратя от подземните градове. А понеже тези "богове", според шумерската митология са създали хората като роби, то именно същата съдба е предвидена и за човечеството. Това просто са "боговете-създатели" на хибридния световен "eлит" и семитските народи, а не на цялото човечество, следователно, ние - наследниците на цивилизацията на "белите богове" изобщо не сме длъжни да служим на гущероподобните и техните слуги, както и не сме длъжни да им  помагаме в прилагането на практика на план за установяване на "нов световен ред".
Освен това, като потомци на "белите богове" ние сме напълно в състояние да унищожим всички анти-човешки планове на сатанинската паразитна система. Измамата и лъжите са главното оръжие на слугите на гущероподобните и затова така се държат политиците от създадената от тях англо-американска империя. И не е случайно, че в лондонското Сити и Ватикана можете да намерите изображения на тайните господари на западната цивилизация, с които искат да ни запознаят слугите на гущероподобните. Затова не вярвайте сляпо на ничия "достоверна" информация и се научете да мислите самостоятелно. Отново и отново ще се опитват да ни мамят и използват в своите игри. Но ние имаме пълното право да не играем по нечии чужди правила и на чужд терен.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.