събота, 28 февруари 2015 г.

Фразата „Животът е свещен” и идентифицирането с тялото

Казват „Животът е свещен” – откъде произлиза това мислене, свързано с идентифицирането с тялото? Чували сме фразата от Светлите. Това е една от техните мантри. Всъщност, няма нищо „свещено” във връзка с живота – животът е средство за Висшия Аз, чрез което той да участва в Играта – ни повече ни по-малко. Даже Висшите Аз не се считат за свещени – тогава откъде е тази фраза?
В миналото след МНОЖЕСТВО опити, извънземните генетици създали от тогавашните земни хора днешните хора и вложили в телата им ДНК командите, които според тях щели да послужат най-добре на техните цели да си създадат роби. Една от веригите от преживявания, които вече сме обсъждали, е „Животът е свещен”. Тя съществува с цел да ни попречи да узнаем кои наистина сме.
Защо тези генетици са направили това? Защото земните хора били създадени от техните „богове”, за да разработват планетата за тях И да им служат за храна, когато това е необходимо. Откакто земните хора са собственост за извънземните, те се превръщат в резервирани за тях. Оттук и фразата „свещени за извънземните”. Основният довод на Орион на срещите на галактическия съвет е: „ние създадохме човеците”. Идеята е, че ако се месите в собствеността на Орион, вие ги предизвиквате – все едно да убиете елен в кралската гора и да трябва да преодолеете последиците от това. След това чувате, че „Бог ще ви накаже” и че това е грях. Превод: извънземният господар ще ви даде да се разберете, задето не му се подчинявате.
Мантрата „животът е свещен” напомня за и усилва веригата от преживявания. Въпреки това земните хора се бият и прилагат насилие към тази верига от преживявания. Американското правителство говори много за свобода, но не би се поколебало да убие хиляди, за да наложи със сила своите вярвания на света. Орион също не биха се поколебали да убиват - независимо по каква причина.
Често по телевизията слушате за убити жени и деца – рядко за убити мъже (друг начин на Орион да изтъкват превъзходството на жените). Всъщност смъртта на КАКВОТО И ДА БИЛО е просто още едно преживяване. Хората умират, биват взривявани или премахвани по друг начин – е, и? Висшите Аз нямат ограничения относно броя на инкарнациите. Има Висши Аз, които искат различни видове смърт И този тип действия е един от начините, по които те си осигуряват това. Целият рев и хлипане се свеждат до смъртта на тялото и до това, че имаш само един живот КАТО тази личност. Няма значение какво иска тялото. Без Висшия Аз тази черупка изобщо не би била одухотворена. Когато Висшият Аз напусне, то умира, но ВСИЧКИ преживявания, спечелени в тази черупка ще живеят вечно, ЗАРАДИ Висшия Аз.
Ако тези, които хленчат и плачат, защото „животът е свещен”, наистина вярваха в това, нямаше да има войни, понеже никой земен никога не би наранил друг земен човек, тъй като всички сме свещени. Как не!
Ако сте засегнати от този сегмент, това е защото вградените в тялото ви команди реагират на информацията в него. Ако духът ви не е достатъчно Напреднал, ще следвате тялото. Случвало се е да казвам на хора, че в някакъв момент може да се наложи да ходим сред мъртви тела. АХВАНЕ! Как можеш да говориш такива неща! Ето ТОВА е реакция на човек, който се идентифицира с тялото си и се страхува от неговата смърт.
Тази тема за мен е интересна, но тя кара много хора да се страхуват в различна степен – проверете къде сте вие.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.