петък, 20 февруари 2015 г.

Начини на общуване с отвъдния свят

1. Мисловен

Това е най-лесният начин за общуване, когато духовете се проявяват чрез мислите на човека. Можете да го достигнете чрез aвтописане, но не е задължително да използвате хартия и писалка, може да пишете само с пръст. Това е вид помощ в създаването на контакта. Недостатък на този метод е, че е голяма вероятността за изкривяване от собственото си подсъзнание и самозалъгване. За да избегнете това, можете да използвате за контакта незаинтересован човек. Но все пак това не е много надежден начин.

2. Mислеформен

При общуване с мисловни форми става прехвърляне на целия смислов пакет от ментални структури, които могат или не могат да се превърнат в думи. Духовете понякога използват този метод, за да предадат цяла област на знанието и да не се губи време и енергия за умствено или телепатично обяснение.

3. Телепатично

При този метод в главата просто се чува какво казва духът. Безцветен глас, т.е. лишен от всякаква лична окраска и само по смисъл можете да се досетите кой говори. Този метод на комуникация е възможен в сънно състояние или медитативен транс, когато съзнанието е достатъчно преминало в променено състояние. От време на време телепатичната комуникация е придружена от картинки, показвани от духа. Разбира се за целта е нужно поне за малко да спре вътрешния диалог, макар да се случва някои духове да се вклинят точно в мисловния процес. Но и при този метод може да има изкривявания от подсъзнанието и всякаква астрална мръсотия, така че тук също не трябва да се доверите просто така. Телепатията може да преминава в мисловния начин - част от фразата е казана телепатично, а друга част се възприема вече мисловно, а също и мислеформено.

4. Ясночуване

Това е най-удачният начин и той се постига само чрез натрупването на огромни количества енергия и съответно пребиваване в изменено състояние на съзнанието. Отвъдната реч като че ли се чува с ушите, но при това не се показва явен неин източник. Характерно е, че ясночуването може да преминава в телепатия - част от думата или фразата може да се чуе така, а завършекът й да е вече в телепатичния или дори мисловния диапазон. Ясно е обаче, че за да се постигне това трябва много енергия.

5. Транскомуникация

Този метод се отличава от всички предишни и няма нищо общо с тях. Това е общуване с другия свят с помощта на технически средства. Има цяла книга по темата - "Комуникация с другия свят" на Константинос. Най-простият пример: вземате касетофон с приемник, нулева касета, приемникът се поставя на честотата на "белия" шум (т.е. на нито една станция), включва се запис в продължение на пет минути. След това внимателно се прослушва дали има гласове, проявени от този шум. Разбира се, от пръв път едва ли ще стане. Но това направление е доста добре познато и се развива бързо. По мненията на специалисти при този метод откликват само мъртви хора.
PS: От момента на написването на статията в транскомуникацията бе отбелязан голям напредък и технологията с касетофона и белия шум вече не се използва.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.