четвъртък, 17 март 2011 г.

Науката : лъжи и прикрити истини - част 6

Фармацевтичната промишленост е една от най-корумпираните и корумпиращи организации, които са познати на човечеството. Тя се контролира от Илюминати и е една от най-зловещите им операции. В своята книга "Астмата може да се преодолее" Ян Сенклер казва, че през 1972 г. една комисия, организирана от чилийския президент Салвадор Алиенде (лекар) съобщила, че не повече от две дузини лекарства са наистина ефективни. Лекарите от комисията предложили драстично намаление на лекарствата, купувани от компаниите. След година хунтата с подкрепата на ЦРУ изгони с преврат Алиенде. Лекарите от комисията били убити, а новият режим подновил обичайния бизнес с лекарствените компании. Индустрията контролира цялата система - лекари, университети, изследвания, правителства, здравни служби, човешките съдби. А когато са възпрепятствани да разпространяват лекарства, които са разобличени като опасни, те ги тръсват на Третия свят. Затова всички вие, замесени в медицината - ще продължите ли да приемате всичко това или ще размислите и ще предприемете нещо ?
    СПИН е невероятно средство за печалба на фармацевтиката. Те дори разнасят слухове за "лечебни средства", за да повишат цената на акциите си, докато хората инвестират в някоя компания с надеждата да спечелят куп пари, когато "лечебното средство" излезе на пазара. Те правят така и с други "лечебни средства", а послушните медии лаят в един глас със своите господари, като тиражират истории за изследователски проекти за лекарства, които били на прага за еди-какъв си "пробив", но които никога не виждат бял свят. СПИН, този изпратен като от небето ускорител на печалбите за лекарствените компании не е някаква мистериозна болест, появила се от нищото. Тя сигурно е създадена в някоя лаборатория. Ще представя на  вниманието ви разработките на д-р Робърт Стрекър, който твърди, че СПИН се причинява от амалгацията на две болести по животните - волска левкемия сред биволите и вируса висна, който засяга овцете.
    Той казва, че гените на вируса, причинител на СПИН не съществуват в приматите или хората. Но ги има в тези 2 вируса, познати като ретро-вируси сред биволите и овцете. По време на изслушванията на Комитета по църковни въпроси на САЩ през 1969 г. става ясно, че Министерството на отбраната е поискало 10 милиона $ за създаването на нови вируси, които унищожават имунната система. През 1972 г. бюлетинът на световната здравна организация (част от ООН) изнася предположения от група вирусолози, че е създаден вирус, който унищожава Т- и В-клетките в човешкото тяло. Очевидно идеята е била, че ако са в състояние да създадат вирус, причинител на рак и левкемия, това ще им помогне да намерят лечение за тези болестиИзследването на Стрекър го накарало да вярва, че волската левкемия и вирусът висна са били смесени в лаборатория, за да се  създаде волски вирус висна. След това той бил отгледан в човешка тъкан, което го превърнало във вирус, засягащ тялото чрез разрушение на имунната система. Ние го знаем като СПИН.
    Властите отхвърлят това и дори отричат съществуването на такава комбинация от вируси, но д-р Стрекър издирил доклади, в които подробно е споменато за това. Той споделя :
    "Волският вирус висна има точно същата форма като вируса на СПИН, същата молекулна маса, абсолютно същата генна структура в известен смисъл, притежава същата магнезиева зависимост, която е сравнително рядко срещана в този клас агенти. Той има абсолютно същата способност да убива Т-клетките селективно и при все това според кумулативните познания на световните експерти по СПИН такъв вирус не съществува. Е, това е лъжа.
    Онова, което мислим, че е станало, е , че ...през 1972 г. произведохме група вируси, които да причиняват рак в лабораториите по цял свят, а след това, според нас, тези вируси вероятно са били тествани. Мислим, че са били изпробвани върху големи групи от хора в Африка, което обяснява как са се получили 300 милиона заразени африканци... Епидемията в Африка не е започнала от инфекция, локализирана на едно място. С други думи броят на заразените е толкова голям, че в някой момент в средата на 70-те години трябваше да се предприеме масова ваксинация. Онова, което според нас наистина се е случило е, че група учени са отишли в Африка и всъщност са тествали тези агенти там." (Под прикритието на ваксинация за едра шарка).
    Интересно е също, че според  д-р Стрекър първоначалното разпространение на СПИН в САЩ съвпада напълно с проучването на ваксина за хепатит Б, поръчано от американското правителство, което включвало млади бели хомоскесуалисти на възраст между 20 и 40 години. СПИН се е появил там, където се провеждало проучването на ваксината за хепатит - Ню Йорк, Сан Франциско, Лос Анжелис, Чикаго и Сейнт Луис. Ако си помислите колко много страни са правили изпитания с атомни бомби, без да евакуират нито войниците си, нито местното население, понеже искат да проучат въздействията върху човешкото тяло, става ясно доколко уважават човешкия живот тези "герои". Отрови и радиация са изпускани умишлено сред много народи по света, за да се проучат последиците. Тестването на бактериологични войни е провеждано по този начин. Един от американските проекти във връзка с тях бил наречен МК-УЛТРА, за който вече съм споменавал. Стрекър казва още, че през 30-те години на 20-ти век в Алабама те набрали чернокожи за продължително изследване върху прогресирането на сифилиса, а когато се появил пеницилинът, те попречили на мъжете да бъдат излекувани, защото смятали изследването за по-важно. Същият манталитет и по-лош продължава да битува и днес в научната общност на такива екстремисти. Между впрочем, това изследване в Алабама било проведено от Американската служба за здравеопазване, която днес е със седалище в Атланта, Джорджия , под името Център за контрол на болестите и тя "води" правителствената битка срещу СПИН. Според мен лекарството за СПИН вече е изобретено.
    Не знам дали всички тези на д-р Стрекър са верни, но той прави някои убедителни изводи и съм убеден, че СПИН е създаден в лаборатория. Една от темите, присъстващи в заключенията на изследователите на Новия световен ред е, че има таен план за намаление на световното население чрез геноцид и той включва опити за използване на болести като СПИН или техники за биологични войни (като гриповете). Както казах, има странни хора под влиянието на този краен дисбаланс. Какво се казва и в "Протоколите" ? Те ще разклатят основите на част от населението чрез "ваксинирането на болести".
    Смята се, че идеята за намаление на населението чрез разпространение на болести се е родила на една среща на учени през 1957 г., които заключили, че увеличеното население, замърсяването и експолатацията на околната среда ще унищожат системите за поддръжка на живота на планетата към 2000 г. Айзенхауер заповядал да се проведе проучване на алтернативните начини за реагиране на тази криза. Алтернатива 1 била да се използват ядрени оръжия, за да взривят дупки в стратосферата, чрез което да се позволи топлината и замърсяването да изтекат и да се промени деструктивната човешка култура в култура, насочена към опазване на околната среда (това било отхвърлено). Алтернатива 2 била да се построят подземни градове, свързани чрез тунели, където избрани представители на различни култури щели да продължат човешката раса. Алтернатива 3 била малцина избрани да се преместят в нови бази на Луната и други планети. Луната получила кодово име "Адам" в този план, а Марс бил "Ева". И трите алтернативи включват разпространението на смъртноносни болести и явно СПИН е една от тях. Има и мнения, според които вирусът HIV, за който се казва, че причинява СПИН не е виновникът или поне не е единственият, и аз вярвам, че електромагнитното замърсяване, причинено от военните и тайните служби уврежда човешката имунна система ( добър пример в това отношение е системата ХААРП) ..............

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.