вторник, 6 юли 2021 г.

К. Коротков за лошото око и методите за защита срещу него

 Много дълго време бяхме „хранени“ с псевдонаучни приказки, че много технологии за пси-ефекти върху съзнанието и подсъзнанието на хората, използвани в продължение на хиляди години, са уж „суеверия“ и „измами“. Истинските научни изследвания обаче опровергаха тези приказки на слугите на паразитите, предназначени да ни държат в неведение относно съществуващите пси-технологии за манипулиране на нашето съзнание, които отдавна се използват активно за заблуда на хората като политическа и идеологическа пропаганда, както и за установяване на определени стереотипи на поведение в обществото ...

Разбира се, инструментите за такова въздействие са толкова разнообразни, че всеки от тях е достоен за отделна публикация. Но днес ще разгледаме механизма на влияние на лошото око и методите за защита срещу него, от гледна точка на напредналата наука, която изобщо не отрича подобни явления. И така, доктор на техническите науки, професор К. Коротков, въз основа на изследвания, използващи метода ГРВ-визуализация на такъв ефект върху биологичните полета на хората, стига до съвсем недвусмислени изводи за реалността на съществуването на такъв феномен, известен от древността като магия.

В книгата си „Енергията на нашите мисли“ той пише за магиите и методите за защита срещу тях: „Във връзка с разглеждането на тези проблеми често възниква въпросът: възможно ли е безконтактното влияние на един човек върху друг, енергийни атаки, поробване, лошо око и други подобни? В отговор на това винаги искам да възкликна: „Огледайте се внимателно, всички ние живеем сред това, това се случва всеки ден с почти всички сред ежедневието!"... Сега просто започваме да разглеждаме по нов начин отдавна познатите неща и се опитваме да ги приемем в нашата система от идеи, в нашата парадигма. Нека се върнем към поставения въпрос: възможно ли е умишлено да се урочаса човек?

За човек с богат опит и практика по принцип няма нищо невъзможно в това. Възможно е да се повлияе на енергийния сектор както в посока на неговото подобряване, структуриране, така и в посока на влошаване, дисбаланс. Практиката показва, че опитен сензитив може да влияе на енергийното поле на човек от разстояние, използвайки някакъв вид установка, например снимка или парче дреха. Съответно това влияние може да преследва различни цели ...

Важно е да се отбележи, че често освобождаването на енергия може да настъпи у човека спонтанно, без особено намерение от негова страна, но от това влиянието на такъв импулс може да бъде не по-малко силно. Ето защо е толкова трудно да бъдете дълго време в голяма тълпа, така че пътуването с градския транспорт в пиковите часове има отрицателен ефект върху енергията. В кондензирани, преплетени, пресичащи се енергийни полета са възможни всякакви изблици и спадове, преминаващи от човек на човек, изкривяващи и влияещи на полетата на други хора.

След като прочете този абзац, читателят може да възкликне: „Как се оказва, че нашето здраве и живот зависят от случаен поглед в тълпата или от лошите намерения на съседа? Може би трябва спешно да оставим всичко и да отидем в гората или отдалечено село?" Последният съвет, разбира се, има смисъл в много случаи, но като цяло не всичко е толкова трагично ... Ако хората наистина са си влияли толкова силно и са го правили по собствено желание, тогава цялото население на общинските апартаменти ще умре в първото поколение. А всички те живеят, въпреки цялата перестройка.

Факт е, че в енергийната структура на човека са вградени мощни механизми, които противодействат на влиянието на чуждо влияние. И дейността на тези механизми е пряко свързана с работата на съзнанието. В повечето случаи ние сами определяме собствения си живот и собственото си здраве. В основата на това стои един много дълбок факт: нашето енергийно поле е продукт на нашето собствено съзнание! То се генерира от съзнанието, контролира се от него и зависи от него. Под съзнание в този контекст имаме предвид всички най-високи нива на човешко взаимодействие с околното пространство: умственото или съзнателното ниво, подсъзнателното ниво, нивото на фината енергия. Всички тези нива са свързани с физическото тяло, но не еднозначно и директно, а чрез сложна мрежа от фини взаимодействия. Следователно те не могат да съществуват дълго време без физическо тяло, но за известно време могат да се откъснат от него и да съществуват независимо, както по време на живота на човека, така и след смъртта му ...

И така, докато съществува съзнанието, докато човек активно взаимодейства със заобикалящия го свят, неговото енергийно поле също съществува. И това поле зависи от естеството на това взаимодействие. Непрекъснато изпитвайки влияния, енергийното поле на здравия човек ги отразява еластично и само при много силни въздействия се огъва за известно време. Но фокусът е, че човек трябва да знае, че е способен да отразява всички влияния, без да навреди на себе си! Той трябва да е сигурен в това на съзнателно ниво, тогава всички негови подсъзнателни механизми ще се справят активно и уверено със задачите си.

Ако човек не е чувал нищо за енергийни влияния и зли очи, те практически не го засягат! Ако е сигурен, че собствената му природа е по-силна от всяко зло око, той спокойно ще бъде сред тълпата от най-страшните вещици. Нищо чудно, че във всички древни легенди, когато човек влезе в царството на Тъмните сили, Духовете, Върколаците, най-важното за него е да не се плаши, да не трепва сред техните танци и вой, да не поглежда назад, оставяйки ги. От друга страна, ако човек постоянно се вслушва в чувствата си, ако е дълбоко убеден в ефективността на магическите техники, те много лесно ще му въздействат ... Съзнанието подчинява целия организъм, насочва работата му и диктува поведението. Затова най-добрият начин да се предпазите от злото око е да сте сигурни, че не сте засегнати, че сте по-силни! Разбира се, възможно е да се пробие такава защита, но това ще изисква специално насочените усилия на професионалист. Въпреки това резултатът е двусмислен. И случайните контакти стават практически безвредни!"

И така, ученият ни разказа за една от основните тайни, която в продължение на много векове се криеше от хората с помощта на религии, а след това и от „класическата“ наука, създадена като инструмент за контрол на нивото на познание на човечеството. Каква е тази тайна? Същността й се състои във факта, че нашето Съзнание е активна сила, способна да влияе не само на нас самите, но и на заобикалящата ни реалност. Но всички промени в реалността започват с промени в нас самите. Ето защо, използвайки силата на вашето Съзнание, можете да отблъснете енергийните пси-атаки, да се излекувате от уж „неизлечими“ болести и дори да промените съдбата си, бъдещето си, като изберете най-оптималните варианти за реализация.

В същото време също трябва да се помни, че атаките на силите на тъмнината могат лесно да бъдат отблъснати, ако не привличаме тъмнината към себе си със собствените си мисли, думи и действия. Веднага щом започнем да изчистваме съзнанието си от вътрешната тъмнина, тогава характеристиките на нашите енергийни полета започват да се променят и в идеалния случай е възможно да постигнем такова състояние, в което да станем неуязвими за слугите на тъмнината. Разбира се, това е много продължителен процес, който не трябва да се спира, в противен случай всичко ще трябва да започне отначало. Но е възможно. И още повече, ние сме способни да отразяваме злото око и други несъзнателни негативни влияния, както ни каза професор К. Коротков. В допълнение, има и много видове помощни инструменти за необходимата настройка на състоянието на нашето съзнание.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.