понеделник, 8 януари 2018 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 14

1904 г.-1946 г  Войнствуващ фашизъм

От страна на системата дойде значителна програмна корекция и целенасочено преориентиране на всички процеси на управление, включително и на Програмните изпълнителски състояния на "нуждите, труда и работата": Февруарската революция, Октомврийската революция, Първата световна война, завземането на властта от фашистите в Германия и Италия, 2-ра световна война и т.н. - програмни процеси, изпълнявани от старата система.
Програмният процес от изпълнителен характер за хората - "Премахване на 50 милиона ненужни индивиди, като последици от програмния процес на енергийна биогенеза на клетката на плътта". Изпълнителските действия в активната форма на техните прояви започнаха да се появяват едва през 1933 г., след това продължават през Втората световна война. До май 1945 г. (празникът на Деня на Победата на 9 май също е процес от Програмата) втората фаза на този период привършва. Цинично? Отвъд човешкото разбиране? Да! Но това беше точно така. И всичко, за което "историците" "говорят" по тази тема няма значение. Цялата тази "история" се извършва само заради определен генотип на хората. Сигурен съм, че вие, Читателите, вече сте разбрали.
Всички управленски корекции на програмните условия от страна на управленските Комплекси бяха завършени. Фиксирани са процесите на териториално оправомощаване по въплъщение  на общия Програмно управленски процес на две особено "ценни" сфери на живот - капиталистическа и социалистическа.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.