петък, 26 януари 2018 г.

Основи на строежа на материалния свят и на формирането на мозъчните генотипи - 4

5. Преглед на резултатите.
Да се върнем към атомната структура.
Външният контур и тетраедралните връзки са конструирани, като се използва златното сечение. Централният куб, като основа за изграждане на мантиси, е създаден от интервентската система с използването на прости числа. Въпреки това, при експлозията на Фаетон (планетата се взривила заедно с онези, които са били до нея), интервентският архив на прости числа над 128 октави бил унищожен. Това се оказа основното ПРЕПЯТСТВИЕ за формирането на мозъка (мантиса) на много от следващите генотипове.
Позволете ми да ви напомня как се създава необходимата честота. За да създадете индивид с генотип на мозъка 481, трябва да имате мозък не по-долу от октавата 512, но контролът на този мозък трябва да бъде най-малко 533 октави, а тактът да не бъде под 548 октави.
Правила за формиране:
намерете всички прости числа в диапазона от 512-548 октави;
преведете всички намерени прости числа в 8-а и 12-а числена система; изберете само онези прости числа, които имат съседни прости;
изберете от числата само тези, които имат в 8-а система окончание "777" и съседно "001", в 12-та система - "BBB" и "001";
добавете простите и съседните числа;
при разлагането числото на квантизациите е октава, броят на цифрите "5" е броят на връзките с пента (икосаедър), не трябва да бъде повече от 12. Числото "3" не се допуска при разлагането на реда;
остатъкът от разлагането трябва да съвпада с табличната стойност, установена само за материалните структури.
Ако е възниквала нужда да се създадат нови пирамиди, те задължително са създадени.
Спомнете си Пушкин - Дама Пика ("3"), 7, Асо (Б или 11).
Въз основа на огромния диапазон числа, както и правилата за получаване на честоти, трябва да се отбележи, че за да се реши тази задача и да се постигне целта, ще отнеме трилиони години. Системата за управление на Земята обаче прие друго решение - съкращаване на настоящите програми и премахване на всички внесени интервентски отпадъци, а именно: "Да се изгубят в календара последните 2000 години", да се върнат към условията на 0-та година от Новата ера и да започнат да създават друг "Златен милион". Но необходимо е да се направи това само с помощта на правилното златно сечение. В този случай всички индивиди, създадени след 0-та година, се пренасят по мозъка в състояние на генотип 423 (Контрол - Елбрус), а генотипи 421, 422 получават ДНК свойства на примати в съответствие с теорията на Дарвин, което можете да наблюдавате съвсем ясно, особено по телевизията.
Какво ще се промени в този преход за бившите генотипи 421 и 422:
мантисите на лимфата, костите и мускулите се променя;
промяна на мантисите на метаболитните процеси - зрение, слух, осезание, мирис;
промяна на мантисите на метаболитните процеси - дишане, обработка на храна, координиране на движенията;
мантисите на кръвообращението и на кръвоносната система се променят.
Всичко това е пряко свързано с пълното невъзприемане на реалността на промените в околната среда и условията на местообитанията, които се случват. Броят на "предсказателите" вече се разраства като снежна топка, особено в Украйна, но те говорят едва-едва и неразбираемо. Но няма да има "апокалипсис" и идването на "Антихриста". Приказките са свършили. Но не забравяйте своето желание за ПОЗНАНИЯ, в противен случай програмите ще осигурят "удобно" оцеляване за вашата "дреха" и нищо повече.
На първо място, мозъкът (заедно с носителя) вече се унищожава при наркомани, алкохолици и членове на подземния свят. Между другото, страстта към финансите се признава за форма на наркомания. Тъй като властите, натоварени със спазването на концепциите на Програмата, са приели състояние на пасивно чакане, те ще бъдат заменени. Днес нежеланието на властите наистина да премахнат наркоманиите, алкохолизма, подкупването, малтретирането на деца, ритуалните убийства и т.н., се счита за съучастие.


6. Пускът на нова програма.
Стартирането на новата програма в нейната цялост ще бъде осъществено през 2020 г. Сега всички подготвителни преходни процеси протичат много интензивно. До 2020 г. ще има значително намаление на световното население. Необходимо е да се отнасяме към това СПОКОЙНО. Луната ще бъде прибрана до 1500000 км от Земята, събиране на всички спътници на планетите около Слънцето, преустройство на структурата на Слънцето и много, много други. Вече започнали, тези процеси стават пред очите ни през последните 10 години и днес те са ясно видими.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.