сряда, 24 януари 2018 г.

Основи на строежа на материалния свят и на формирането на мозъчните генотипи - 3

3. Създаване на запаси.
Целият обем от различни типове индивиди за всички генотипове на мозъка, независимо колко от тях са били формирани, трябва да бъдат подкрепяни и осигурени в целия комплекс за тяхното съществуване. Не изключение, а специално ВНИМАНИЕ се явява дори ескорта за намиране на самия биологичен механизъм и осигуряване на подходящо хранене. Системата за управление така придружава процеса на храносмилане и самата храна, че метаболитните процеси по време на тяхната обработка съответстват на наличието на мантиса, установен за всеки генотип на мозъка.


В страните от Югоизточна Азия се хранят  дори с паяци, но метаболитните им процеси са около 1,4 пъти по-високи от на останалите, така че паяците са годни за тях. А хората с генотип на мозъка 423 не могат да ядат това, за тях "шиш кебап" е по-подходящ. Всички опити от страна на диетолозите да наложат резултатите от някои "свои изследвания" са съсредоточени единствено върху унищожаването на тази хармония, която никога не е била достъпна за мозъците им и е нищо повече от фарс и бизнес.
Необходимо е не само да се създават хранителни резерви, но и да се обучава относно цялата необходима технология, за да се придобият самостоятелно резерви - да се учат да отглеждат и събират необходимата храна за всеки индивид според особеностите на неговия генотип на мозъка. Необходимо е да се провери цялата хармония на ЕНЕРГОБИОГЕНЕЗИСА на "ДРЕХАТА", като процес на хармония с установените мантиси.
"Експериментален полигон" е създаден под контрола на комплекс "Анди". На местното население въведоха всички необходими експериментални мантиси за всички възможни в бъдеще мозъчни генотипове, и те в продължение на векове успешно експериментираха с морски продукти, животни и зърнени храни, отработвайки оръдия на труда, лов и технологии за отглеждане и прибиране на реколтата. Досега основните запаси от риба за търговия са край бреговете на Чили, а населението на Перу (Мая) в резултат на експериментални изследвания е постигнало това, че повече от 90% от зърнените култури, които са успели да развият, се използват днес по целия свят. Интересното е, че отглеждането на зърнени култури е било на различни планински височини, което съответства на различни климатични условия според паралелите на Земята. Така, в ниско разположени места се отглеждат тропически плодове, в по-високи - зърнени култури, в още по-високи - картофи и т.н.
Моделирането на повърхността на Земята течеше на доста малка площ под контрола на Комплекса Анди. След завършването на експерименталната работа, мантисите бяха отстранени от населението и селищата на маите изчезнали. Между другото, първите рампи са открити в Еквадор, първите пирамиди над обектите - в Перу, на Панамския провлак, в Мексико. И не са необходими повече легенди и болезнени "научни" фантазии за селищата на маите. Лабораторни работи и нищо повече.

4. Формиране и разпределение по функции.
Основната задача на Системата за управление е създаването на такива биоструктури, чийто мозък трябва напълно да отговаря на всички програмни настройки на системата и да бъде напълно контролируем. В същото време въплътеното управление на цялото битие на индивидите и социалната организация на обществото трябваше да бъде САМО под формата на пирамида (тъй като това се изисква от внесената основна база при изграждането на управленска информация). Повтарям следното:
Ниво 1 - Moшиах (Аллах, Буда и т.н.), генотип на мозъка 481.
Ниво 2 - "златния милион", генотипите на мозъка 461, 462, 463, 464, 465, 466.
Ниво 3 - "златен милиард", генотипове на мозъка 441, 442.
"Златният милион" са жреците, които управляват финансите, науката, обществото и разпространението на всякакви материални стоки и услуги.
"Златен милиард" - производство и попълване на материално богатство, подготовка и предоставяне на услуги.
Останалата част от населението не е била нужна и можеше да бъде премахната. Но да се унищожат няколко милиарда души едновременно - това е невъзможно. По-скоро е възможно (например както при динозаврите), но това ще доведе до екологична катастрофа. Следователно, процесът на "унищожаване" от поколение на поколение е "стартиран" преди повече от сто години и започва с "изобретението" на таблетки, ваксини, генетично модифицирана храна и т.н. И на второ място, всички планове, свързани с третата световна война, както от САЩ, така и от СССР, които сега стават публични, са планове за унищожаване и намаляване на земното население в съответствие с програмните процеси на ебровските Системи за Управление.



Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.