понеделник, 25 декември 2017 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 8

Обществата започнаха да се появяват, формират и подобряват, образуват се държави. И всичко вървеше така, както историците се опитват да ни кажат. Но не всичко е толкова просто, колкото бихме искали! Нито чрез марксистко-ленинската основа на основните производствени отношения, нито с помощта на теорията на Световния пазар, нито с помощта на каквито и да било други съвременни теории или теории от миналото бихме могли да отговорим на въпроса как се формира многочисления състав на обществата. По каква качествена и количествена "специална рецепта", колко и кои групи от етносите трябва да бъдат заети, за да се създаде пълноправно общество, в какви количествени и качествени граници? Управляем ли е този процес или е склонен към стихийност? Защо периодично имаше демографски проблеми? Рецептата за формирането на всички общества е еднаква или е уникална за всяко отделно? И накрая, кой определя границите на държавите, без никакви военни спорове или интервенции, т.е. по друг начин? Има много въпроси, но те или се заобикалят, или се търсят удобни обяснения - отвъд истината.
А всъщност след като интервенционистите завършиха процесите за създаване на единна мрежа за атмосферата на Земята, променена за тяхната Програма, нямаше нужда от твърдо свързване на етнически групи към определена област, тъй като самата атмосфера придобила всички необходими свойства, които да съпътстват съществуването на цялото разнообразие от етнически групи навсякъде по света. От този момент нататък хаотичните и смесени етнически групи (народности), като предварително създадени общества със сила, се превърнаха в организирани общества и възложените им частни програмни функции, които според техния вектор са целите на БЪДЕЩИ явления, действия и събития, предопределящи цялата структура на програмата на последващите събития в това общество. По-късно това е класифицирано като исторически етапи на РАЗВИТИЕ на цивилизациите, държавите и техните групи и др.
Системата предварително е провела програмно рaзпределение и е дала специфични функции на всяко общество, като се отчита местоположението на обектите и комплексите по отношение на изградената и добре функционираща система за енергийна и информационна поддръжка, комуникационни и контролни системи. В същото време за тези функции на обществата бяха определени ясни характерни териториални различия. Освен това, всяка територия за бъдещо заселване преди това беше наситена с определен набор от "естествени" ресурси в такива обеми, които трябва да осигурят достатъчно обезпечаването на материални блага и услуги за това общество, което ще се намира на една или друга територия, като има определен набор от зададени програмни функции.
Основните географски критерии в дефинирането на границите между държавите служат както самите комплекси и обекти, така и ЧЕСТОТНАТА свръзка чрез мозъка на специфични генотипи с честотите на някои химически елементи, които съществуват в находищата на тази територия. Такава свръзка на честотата, на първо място, е СЕКРЕТНАТА РЕЦЕПТА за избора на специфични многобройни или хомогенни видове етнически групи в обществото, което е необходимо, за да се изпълни пълната функция на всяко общество. На всеки отделен етап от програмното изпълнение на функциите си  обществото би могло и трябва да има известен брой изпълнители със специфични генотипи на мозъка. Това определя количествения състав на обществото, съответната демографска промяна, свързана с определен етап от изпълнението на програмата.
Всяка изкуствено въведена непрограмирана намеса в коригирането на демографския проблем не можа да я реши. В същото време всякакви форми, начини и стремежи във всички направени опити са напразни. Но да ОРГАНИЗИРАТ проблеми - винаги могат. Така например беше организиран много сериозен проблем за Русия, свързан с необмислената инициатива за активизиране на миграционните потоци от страните от Централна Азия. Всяка намеса в инициативата от страна на произволни изпълнители, която не е предоставена от програмната рамка, винаги води до някои значителни последствия. По този начин повече от 95% от хората, участващи в непрограмираното разораване на Целината, веднага избягаха по цялата страна в края на този изкуствено надут фарс и не постигнаха желаната цел. Но по-голямата част от "разпръснатите" не се връщат на предишните си места и към предишния си начин на живот. Повечето от тях бяха откъснати от селските райони.
По този начин беше организирана ПЪРВАТА мощна вълна от "бродещи специалисти от всички професии", която по-късно стана известна като "градски лимит" и това причини непоправими щети на развитието на аграрния сектор на икономиката. Те бяха хора със счупена в главата им Програма и лишени от старата честота. Алтернативен пример е доброволното принудително преселване на специалисти от нефтените находища от Азербайджан в районите на нефтодобив в Тюмен. Те, имайки обвързване на честотите на мозъка с нефта се чувстват прекрасно в районите на север, успешно се занимават с трудова дейност и не възнамеряват да се преместват в бившата си родина.
Може да възникне един много естествен въпрос: защо имаше толкова много кървави войни при защитата на своите територии? Всичко това е напразна загуба и ненужна човешка скръб? Мога да ви успокоя - тъй като, за съжаление, в рамките на старата програма се осъществи един от вариантите на процеса на премахване на ненужните генотипи на мозъка,  след поредния етап от неговото подобрение. Сегашният "златен милион" е РАЗХОДЕН материал и след завършването на раздела на програмата започна да се прехвърля в състава на "златния милиард" на общо основание с унищожаването на всички, чийто мозъчен генотип не отговаря на новите изисквания на програмата.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.