петък, 15 декември 2017 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 5

Подготовка и четвърти етап от насилствената намеса

От 6534 г. пр. Хр. до 6234 г. пр. Хр. (300 години):

подготвителен процес за повторно внедряване на програми от Управляващ характер;
почистване от последствията от текущи експерименти;
повърхността на Земята е била насипана на h = -1200 м (спрямо текущото ниво), на формираната повърхност са положени 8640000 енергетични шини с междуполюсно направление (географите ги наричат меридиани, въпреки че те не са 360, а малко повече), свързващи всички контролни системи и спуснати обекти;
създават се възли (контролни сървъри и сървъри за разпределение на енергия);
след това фино инженерство, цялата сложна "инсталация" е засипана до h = -100 m;
От хидрофорния слой на атмосферата бяха изсипани огромни маси вода с височина 1500 м и от този момент се образува морска вода за първи път - това е "световният потоп";
повърхността на Земята приемаше форми, близки до съвременните.
Започнаха да използват хуманоиди, вмъквайки в тях честотите на мозъка на паяка. Последователното задаване на честотите доведе до добри резултати. При материализацията всички хуманоиди получиха мозъка на паяците и формираха модерна цивилизация.
От 3761 г. пр. Хр. с получените хора бяха проведени много краткосрочни експерименти, за да се доближат до външния вид, който човекът е имал преди намесата на Земята. До средата на септември 3761 г. пр. Хр. този процес на тяхното фигуративно сходство е завършен (т.е. приказката за "образ и подобие" в Библията и други легенди).
От 0 г. от н.е. интервенционистите започнаха да въвеждат голяма група генерирани от тях честоти на производни енергии (в сравнение с въведените от тях основни) и да подобряват самата Система за контрол. Интервенционната система се усложняваше и усъвършенстваше от  създаденото от тях Управление на Земята. Въведен бе контрол върху състоянието, изпълнителското поведение и контрола на качеството на произтичащите аспекти на групите и на отделните индивиди от хората. Една изключително важна стъпка беше въвеждането на програмата за прераждане. Това беше единственият изход от трудната ситуация за цялата система на Ебра, която не успя да реши проблема за несъответствията между голямата продължителност и непрекъснатост на необходимите изпълнителски функции на хората с ограничения период на техния живот. Те не успяха да стигнат до четвъртия кодон на ДНК и усвоиха само три от тях, и само поради тази причина животът за хората, създадени от тях, е толкова ограничен във времето.
В бъдещето програмните цели на интервентите (ебрите) относно хората са значително усложнени. Те се стремяха да получат хора като представители на своя Космос (защото хората изглеждат много по-прилични и потенциално по-съвършени), но притежаващи мозъка на Паяците и възможността за преминаване към октави на енергии 44 и 56 (т.е. над 31-те октави от материалния свят) в случай на непредвидени извънредни ситуации на Земята. Освен това група от паяци, разположени на Слънцето като техен ВИСШ ЕЛИТ в количество от 1 200 000 души, са били длъжни по тяхната Програма да съставят "златен елит" на Земята, но с вече по-съвършен Мозък - 72 октави.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.