петък, 22 декември 2017 г.

Истинските чудеса – отвъд Земята

 В Окончателното пътуване Монро правилно заявява, че истинският проблем, за изследователите във висшите плътности, е да преведат онова, което са видели, на земен език. Много пъти съм разказвал по телефона на Вал за чудесата, които съм виждал, или за съществата, с които съм разговарял, но съм му казвал, че земният език е беден, за да опише тази информация. След като видите и взаимодействате с чудесата отвъд Земята в трета плътност, животът ви вече няма да е същия. Но няма да се заинтересувате от тези неща преди да стигнете до нивата на Напредналите, а да правите такива пътешествия ще започнете когато стигнете до нивата на МНОГО Напредналите, поради зрелостта, която е необходима, за да взаимодействате с това огромно разнообразие от събития и същества там.
Тогава не само ще сте опитни, а вече няма да разчитате на вярата. Вярата е за онези, които нито са видели, нито са преживели. След като вече сте видели и преживели обаче, няма да ви интересува вече дали някой ви вярва, или не. Преживяванията ще са вашите потвърждения и всичко, което ще има значение за вас. Вашият живот се променя ... ВИЕ се променяте. В тази поредица статии ви разказах за НЯКОИ от моите преживявания във връзка с Висшия Аз, древните земни хора, генетичните специалисти и други. ИМА ОЩЕ МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ЧУДЕСА, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ ИЛИ ПРЕЖИВЕЯТ. Има много същества в горните нива на астрала, но и множество интересни отвъд 4-та плътност. Ако отидете отвъд нивото, на което обитават Висшите Аз, имайки преживявания от земята в трета плътност, ще изглеждате като джудже сред гиганти. След като всичките ви инкарнации са отново във Висшия Аз, ще отидете сред тези, които са като гиганти спрямо вас. И не само това – преживяванията на тези нива с НИЩО не приличат на тези на Земята.
Можете да отидете на Орион и да видите кралицата на влечугоподобните на нейната звезда Минтака, или да слезете под земята и да видите подземните бази на извънземните на Земята, НО: бъдете МНОГО внимателни, ако решите да правите това. Те притежават астрални аларми, които ги предупреждават, че някой си навира носа там. Отидете отвъд нашата галактика (нямам предвид нашата слънчева система, а галактика). Могат да се видят неща, които биха ви спрели дъха, ако имаше дишане докато сте извън тялото – каквото няма.
Да, можете да пътувате във времето. Отидете в 2200 и вижте това, което не може да се види на Земята, или отидете в 1600 и вижте какво е било. Отидете в Атлантида и дори преди това – и там има чудеса, но нищо подобно на това, което предстои. Защото когато станете готови за това, земните неща започват да ви изглеждат толкова незначителни.
ВСИЧКО това ще се случи на всеки с времето по техния индивидуален път. Думите не могат да опишат това. Монро го знаеше. Знам го и аз. Ще го узнаете и вие, когато му дойде времето.

Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.