понеделник, 4 декември 2017 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 1

Първият етап от насилствената "цивилизация" на Земята

Ако дадена особа може само да взима и да не създава, и не може да компенсира или да ликвидира последствията от направеното, тя не може да бъде определена като човек. Това дори не е човек, а контролирано биологично същество. Тя може да има само ограничени автомоторни функции на мозъка за битово подобрение и временно обезпечение на живота, като унищожава хармонията на околната си среда и собствената си допълнително предназначение, извън своята воля и желание, като биологичен обект за изпълнение на планове и програми за външно управление, спуснати от чужди комплекси и системи. Такива особи трябва да се наричат - Хора. В такова състояние Човекът бил управляван, докато изпълнявал процесите на старата Програма. И ето как се случило.
От 17304 г. пр. Хр. до 16684 г. пр. Хр. (620 години) имаше активна подготовка за изпълнението на програмата "Енергобиогенеза на плътската клетка". Изолацията на плочите на защитния контур на планетата беше направена със слой магма и други трансформации.
Приземяването на Земята се случи през 16300 г. пр. Хр. Преди всичко, бяха създадени райски кътчета, всички комплекси на Земята бяха унищожени заедно с всички, които бяха там. За да се адаптира планетата към нужното жизнеобезпечение, беше необходимо да се унищожи съществуващото на планетата население. През този период на Земята живеят 1,240 милиона души. Населението на Земята беше напълно унищожено и всички хуманоиди бяха пленени. Разтопената земя, която е намерена в Сибир на голяма територия, може да служи като малък пример за въздействията на нашествениците. Всички намерени факти за съществуването на древна, силно развита цивилизация са внимателно скрити и все още се крият от обществото.
Нашествениците са разработили свои собствени биоструктури, но въз основа на образците на бившите хора. Новите биоструктури имат мозъчни октави от 31 до 44. За да контролират получените биоструктури, ебрите довели от Фаетон 12 милиарда хуманоида - програмируеми енергийни "манекени". Те са били съхранявани в Съединените щати - в района на Големите езера, Перу, Тибет и Австралия.
В допълнение към внесените честоти, на корабите бяха докарани и проби от флора и фауна. Но тъй като условията на Земята бяха много благоприятни и енергично обезпечени, всичко растеше в гигантски пропорции. Време беше за динозаврите. Този експеримент се оказва неудачен, тъй като е много енергоемък и всичко е унищожено.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.