понеделник, 9 октомври 2017 г.

„Станцията за повторно навлизане” и „Светлия Капан”

Един от участниците при Монро пишеше за астрално преживяване с това, което той нарича „Станция за повторно влизане”, управлявана от „Директор по влизанията”.
Първото нещо, което трябва да направи впечатление на читателите на Матрицата, е терминът „Станция за повторно влизане”. Ако е „повторно влизане”, значи е от пътя на последователните инкарнации. Едновременните инкарнации НЕ „влизат повторно” и не се „връщат”! ЕДИНСТВЕНО последователните се ангажират в тази дейност.
Второ важно нещо е, че както изглежда тя се управлява от Директор по влизанията – това същество е друг външен контрольор. Външните същества обичат да се опитват и да объркват/манипулират Напредналите инкарнации, особено когато те се вкопчват във философията на Светлите.
Устройството за повторно влизане е описано като нещо с формата на камбана. Тази форма, гледана от Земята, е именно онзи Светъл Капан, който е описан в Матрицата 2. Въпросният директор говори за това, че инкарнациите губят своята памет. Светлият Капан е поставен, за да примамва духовете на онези, които току-що са умрели така, че те да могат да бъдат вкарани в инкарнациите на хванати в капан същества, избирайки да направят това, което искат да направите вие. Подтискането на паметта е част от този ефект. Това не е като участието на Висшия Аз в едновременния път.
Цялата тази концепция също се захранва от сценария за фалшивото линейно време, защото за инкарнациите се казва, че очакват инкарниране. Този път е на последователните инкарнации. Освен това целта на Играта изобщо не се споменава. Говори се за пояси около Земята, както в материалите на Монро, но не се споменава нищо за това какво създават мислите на планетите на извънземните. В техните светове няма пояси, освен това, че някои от тях са доста плътно населени. На Земята поясите не пречат на последователните извънземни да си спомнят своите минали инкарнации, защото изборът на път от страна на Висшия Аз е онова, което определя дали ефектът на пояса ще заработи, или не. Когато в бъдеще Монро докладва, че тези пояси вече не са около Земята, причината за това е, че Земята е приключила своята функция като свят за едновременни инкарнации. Поясите ги няма, защото вече липсва причината, поради която ги е имало. Те не са негативни странични продукти, както Монро би искал да вярваме. Те са част от структурата на Играта по отношение на едновременните инкарнации.
Дезинформация постъпва както от астрала, така и от физическата повърхност. Има ги тези от 4-та плътност, които работят, за да държат едновременните инкарнации заспали или да им отвличат вниманието. Докато Монро дава само ограничено обяснение относно тези пояси, той не прави още една крачка напред, за да направи посредством своето обяснение връзка с Играта. В края на краищата, той е замесен с „бившите” правителства. Нивата на Средно-Напредналите, особено Светлите, „маркират” за онези, които искат да манипулират земните хора, поели по пътя на едновременните инкарнации. Когато започнат да се щурат из астрала, те никога не знаят кое опортюнистично същество ще се опита да ги използва. Това е част от ТЕХНИТЕ свързани с ученето преживявания. Както и вярването в „реинкарнацията”, което е явление типично за последователните инкарнации, към което се придържа дадена едновременна инкарнация, така и тази върви по улица без изход. Правилният тренинг преди да играете в астрала е от съществено значение. Ако вашата философия е светлата полярност, те ще имат възможност да се позанимаят с вас – например като ви се представят с крила. Астралът не е място за наивници.

Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.