вторник, 3 октомври 2017 г.

Природните катаклизми са ръкотворни?

През последните години все повече независими изследователи започват да възприемат идеята, че поне някои от ставащите катаклизми имат човешки характер. Освен това, в рамките на американския проект HAARP ("ARFA") има всички технически възможности чрез въздействието върху йоносферата на Земята за промяна на климатичните условия. И именно последните климатични аномалии ни карат сериозно да поставим под въпрос искреността на твърденията на американските власти за това, че този проект вече е закрит.
Не е случайно, че американският учен Джероу Дейвид в своята книга "Драконът се завръща: опасности от изкуствен магнетизъм" предупреждава за такива експерименти. А през 1995 г. излезе книга-изследване на Н. Бегич и Дж. Маннинг  "Никола Тесла и дяволското му оръжие", в която още тогава беше изразена сериозна загриженост относно появата на военната програма на правителството на САЩ - HAARP ("ARFA"). Ето какво пишат там:
"Малко преди смъртта си великият изобретател Никола Тесла каза, че "въз основа на напълно нов физически принцип" е способен да "запали небето" и да "разтопи самолет или кола на разстояние от 400 километра". Освен това на Тесла е приписвано изобретяването на лазерни оръжия ("лъчите на смъртта") и "електрическа пушка", откриването на резонансния ефект, способен да причини изкуствено земетресение и дори грандиозна експлозия в сибирската тайга, известна сега като падането на Тунгуския метеорит.
След смъртта на учения през 1943 г. неговите военни изобретения са били забравени - или по-скоро са се постарали да бъдат забравени. Авторите на тази книга убедително доказват, че "архивите и научните трудове на Тесла са систематично крити от обществеността" от американските специални служби, докато американското правителство продължавало с неговите революционни разработки, и че ужасното оръжие, за което изобретателят говорел, ВЕЧЕ Е СЪЗДАДЕНО!
Това е основната военна тайна на Съединените щати. Това оръжие е по-мощно и разрушително от ядрените оръжия. То е в състояние не само да свали вражеските ракети, но и да предизвика техногенни катастрофи навсякъде по света, да парализира напълно радиокомуникациите и електронното оборудване и дори да повлияе на психиката на хората. Използването на това тайно оръжие, прикрито като научна програма, заплашва с катастрофа от планетарен мащаб! ...
"ARFA" или аврорална резонансна фазирана антена е съвместен проект на военновъздушните и военноморските сили на САЩ, базирани в Аляска. Проектът е изследователска програма за изучаване на йоносферата с цел създаване на нови видове оръжия.
"ARFA" има за цел въздействие над йоносферата - слой на атмосферата, който е 50 км над земната повърхност. Извършва се с помощта на предавател, монтиран на Земята, който е антена с фазирана решетка - широко поле, установено синхронно от работещите антени ... И всичко това, за да се контролира състоянието на йоносферата.
Ефективната радиационна мощност на инсталацията в първия етап на проекта е около 1 милиард вата. Той ще бъде използван за "томография на земната кора" (т.е. за сондиране на геоложки образувания с цел откриване на подземни комплекси или залези от полезни изкопаеми), радиовръзка с подводници, въздействие върху комуникационните канали на евентуален противник, създаване на изкуствени плазмоиди в йоносферата, контрол на времето и предаване на електроенергия към различни райони на планетата, устройството може да се използва и като хоризонтален радар и дори като анти-сателитно оръжие ...
Сега е известно, че истинският обхват на приложение ще бъде хоризонтална радиолокация, средства за комуникация и разразботки по създаване на противоракетна отбрана ... Университетът в Аляска получи суперкомпютър - отново за "научни" изследвания; но тук истината е, че ресурсите на университета са били използвани за провеждане на военни експерименти по създаването на модерни оръжейни системи. Отново обществеността бе лишена от всякаква информация по този въпрос и от възможността за обсъждане".
След публикуването на тази книга започна международно разследване на проекта "ARFA", в който се присъединиха и депутати от Държавната дума, които изразиха загриженост за разработеното от САЩ "качествено нов вид оръжие в рамките на изследователската програма". Те отбелязват, че подобен качествен скок в оръжейната система може да се сравни само с прехода от студеното оръжие към огнестрелното или от конвенционалните към ядрени оръжия. Отличителна черта на това оръжие е, че обект на въздействието става околоземното пространство.
В резултат на разследването депутатите от Държавната Дума установиха, че в Съединените щати от 1997 г. насам са започнали подготовката за тестване на три нови оръжейни инсталации по програмата HAARP, разположени в Аляска, Гренландия и Норвегия. Това оръжие е в състояние "да блокира комуникацията, да деактивира бордовата електронна апаратура на космическите превозни средства, ракети, да предизвиква големи аварии в електрическите вериги, нефтопроводите и газопроводите, да оказва негативно влияние върху психичното здраве и здравето на населението на цели региони ..."
По този начин много от странните аварии на космическата и авиационната техника, причинените от човека бедствия, неадекватното поведение на масите на хората, необичайните природни бедствия могат да се окажат резултат от използването на тези оръжия, чиито компоненти сега са разположени по целия свят, а също така са инсталирани на американски плаващи платформи и военни кораби, които са в състояние да се движат във всяка точка на повърхността на океаните. Освен това, началото на проекта на пълен капацитет първоначално е планиран за периода 2001-2017 г.
Всичко това потвърждава, че заключенията на независимите изследователи относно ръкотворството на много природни бедствия и  имат съвсем реална научна и техническа основа в рамките на американския военен изследователски проект HAARP ("ARFA").



По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.