събота, 7 октомври 2017 г.

Около Земята има защитно поле, което предпазва паразитите? - част 2

- Но ето каква е работата. Високочестотното екраниращо поле, създадено от рептилиите, работи на границата на възможното. Защо е така? Защо не може да бъде усилено? Защото трябва да пропуска информацията на Създателя за всички живи същества. Усилването на този екран ще доведе до смърт дори и вирусите. Трябва да знаеш, че структурата на ДНК е просто приемно устройство, нещо като антена. Без космически информационен поток гените са празно пространство, те не работят. Ето защо е невъзможно да се засили високочестотната изолация на планетата до безкрайност. Разбираш ли къде клоня?
- Изглежда, разбирам. Ние, хората, трябва да се научим как да използваме информационния поток, въпреки влиянието на защитното поле, създадено от гущероподобните.
- Мисълта ти е вярна. Но факт е, че част от световното население не само на ниво инстинкти, но и на по-високо ниво може да използва информационното поле на Вселената. Хибридните раси са черната и жълтата - на инстинктивно ниво. Поради това те не са толкова сложни. А някои представители на бялата раса успяват да се промъкнат до нивото на висшето познание. На първо място, това се отнася до преките потомци на северните елфи - Орианите. Искам да кажа - носителите на хаплогрупа R1A1 ...
- Наскоро му разказах защо Свещената инквизиция е създадена от Ватикана. Разбра ли с каква цел?
- Да изгори в Европа хаплогрупата R1A1. Тъй като нейните носители имат достатъчно енергия, за да "пробият" защитния екран. Хората от хаплогрупа R1A1 са потомци на трите висши съсловия и са много слабо програмируеми индивиди.
- Виждаш ли колко просто е всичко? - отново се чу глас от печката.
- Когато знаеш, винаги е лесно. По-лошо е, когато чуваш това за пръв път. Сега нека си спомним заедно всички европейски гении. Вероятно си чувал, че сред тях няма представител на средиземноморската раса. И не защото тази раса не е такава. Работата е в друго. Гениите са тези, които са могли да се свържат с информационното поле на Вселената при условията на глобален екраниращ екран. Казано с една дума - с Рода. Спомнете си безсребърника мъдрец Солон, неговия родственик Аристоскъл-Платон, умния Хераклит, блестящия Анаксимандър, в така нареченото Средновековие - Леонардо да Винчи, Челини, Галилео Галилей, Моцарт, по-късно блестящите Ломоносов, Виноградов, Пушкин, Лермонтов, Чайковски, Менделеев, Никола Тесла и много други.
- Искаш да кажеш, че всички са имали хаплогрупа R1A1?
- Разбира се, не всички, но мнозина. Например, Пушкин вероятно е имал друга хаплогрупа, но някой е бил с него, така че защитният екран на гущерите не е сработил.
- Трябва да е била Арина Родионовна. Чрез нея Александър Сергеевич получил достъп до космическата информационна банка.
- Чакай, спомням си! - промърмори пазача от печката.
- Наистина ли носителите на хаплогрупа R1B1A2 не са способни да се борят със защитния екран? - попитах Светозар.
- Някои са способни. Например, баба Ванга или Едгард Кейси. Но забележете, Ванга беше сляпа, и затова имаше резервна "допълнителна" енергия. А Кейси работеше в сън. Използваше пълна мобилизация.
- Но Ванга и Кейси също са допускали грешки?
- Не много, но допускаха.
- А Нострадамус?
- Какво за Нострадамус? Не знаеш ли кой е той? - усмихна се мъжа. - Този френски евреин всъщност е живял наистина. Само че той не пророкуваше. Всичките му катрени са фалшиви. Специално, за да манипулира умовете на европейците. По-точно, за да програмира събитията в Европа за бъдещето. Ние не говорим за пророци и ясновидци, а за нещо друго. За хора, чието подсъзнание може да получава космическа информация, независимо от намесата. Защо се случва това? Само в случай, ако дадено лице има излишък от специална, фина енергийна връзка. Хората със северна хаплогрупа имат в излишък тази природна енергия.
- Оказва се, че глобалното екраниращо поле не е било направено за тях? - изненадано казах.
- За тях, Белослав, само за тях. Но с условието за генетично смесване ... Сега разбираш ли защо хибридните раси са интелектуално и морално малко различни. И не защото имат по-малки мозъци и са по-лоши от тях. Въпреки че от гледна точка на антропологията и физиологията всичко е така.
- Оказва се, че техният проблем е, че те не са в състояние да общуват на най-високо ниво с космическото информационно поле?
- Точно така. Антрополозите и расистите измислиха това с по-висши и по-низши раси. И наистина, това е така от гледна точка на съвременната сатанинска наука. Но всъщност всичко е различно. Нека вземем същите тибетци. Те също са хибриди и дори какви! В тях е смесена кръвта на жълти, бели и дори негроиди. Но сред тях има много ясновидци и способни лесно да прочетат всяка космическа информация. Проблемът им е само, че този народ е необразован и поради това възприема много неща мистериозно. Чудил ли си се понякога защо са различни?
- Не знаех за способностите на тибетците.
- Тогава знай. И помисли защо колкото са по-високо в планините, толкова са по-мъдри хората?
- Защо му подсказваш? - скочи от печката Дадонич. - Той вече е готов за всичко.
- Тибетското плато е по-високо от разпространението на сатанинския екран?
- Платото не е по-високо, но Хималаите са по-високи. Сега вече се изяснява защо манастирите на тибетците "се изкачват" в планините?
- Мислех си, по-близо до Бога...
- По-скоро по-близо до космоса и далеч от защитното поле. Трябва да знаеш, че тибетските манастири и храмовете на нашите предци започнаха да се строят в планините едва наскоро. Петстотин години, не повече."
Както можете да видите, Рьорих не ни измамиха, когато твърдяха, че в планините до нашето съзнание достигат по-чисти космически енергии. Особено се усеща в Хималаите и в Тибет, където те търсеха легендарната страна Шамбала. Но тогава подобен ефект трябва да се усеща и от пилотите и космонавтите. Вярно е, че пилотите не пътуват дълго на високи височини и в допълнение, тяхното съзнание се занимава с пилотиране. Но, въпреки това, някои от тях усещат странни "проблясъци" на съзнанието. Например такива пилоти бяха известните писатели Ричард Бах и Сент Екзюпери.
Що се отнася до астронавтите и космонавтите, не е случайно, че всички те  са подписали съгласие за неразкриване на информация. Въпреки това астронавтът-изследовател С. Кришевски разказваше за странните феномени на съзнанието, възникващи по време на дълги орбитални полети.
И така - този "защитен екран" действително съществува? И не е ли свързано точно с него "укрепването" на тайната програма на HAARP? Във всеки случай, нашата задача, поне на всички тези, които не са станали роби на деградиралите паразитни и сатанински "ценности", е да се опитваме да се свържем отново с Твореца и да пробием този "екран". 



По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.