сряда, 18 октомври 2017 г.

Сръбски еколог бие тревога за чемтрейлс

За чемтрейлс е писано от доста време, тези странни следи, които самолетите оставят в атмосферата, хората ги наблюдават повече от десетилетие. Тези следи не се разсейват във въздуха за доста дълго време, за разлика от обичайните следи от инверсия от двигателите на въздухоплавателните средства и отдавна привличат вниманието на независими изследователи. В същото време официалните власти продължават да мълчат по този въпрос, а официалните учени отдавна подиграват хипотезите на теоретиците на конспирацията като "фиктивни фантазии", настройвайки хората в скептично отношение към тях.
Въпреки това, катастрофалните промени, настъпили в света през последните години, не могат да бъдат забелязани само от слепи. А те докоснаха не само човечеството, но и всички други живи организми. Все по-очевидно е, че растенията и дърветата са засегнати от някакви боклуци, които падат върху тях отгоре, при хората също има странни видове болести, а източниците на вода и почвата все повече са изложени на замърсяване от различни токсични вещества. И ето че много еколози бият тревога.
Един от тези природозащитници, които подозират чемтрейлс като замесени в много от нещата, които се случват в света, е лидерът на сръбското екологично движение Никола Олексич, който многократно е арестуван от страна на властите за изказванията си по тази тема. Той твърди, че химически опасни вещества и вируси се пръскат от самолети над големите градове и селските райони. И това се прави целенасочено.
Ето какво каза той за това: "Обяснихме на хората истинското значение на това химическо пръскане. Истинският смисъл на следите от самолета, оставащи часове, след като е прелетял, простиращи се от единия край на хоризонта до другия. В тези следи има бактерии, вируси, гъбички и дори някои изкуствено създадени организми, но като живи. Някакви стъклени влакна на границата на живите и неживите, които при вдишване или поглъщане с храна или вода се свързват помежду си и използвайки нашата биоенергетика,  създават по-дълги влакна в дебелината на човешката коса, които се провират под кожата на цялото тяло (болестта на Моргелон ). Това е най-ужасното заболяване в историята на човечеството.
Тридесет процента от тези огромни облаци, които остават след самолетите, изхвърлящи химически съединения, са алуминиеви оксиди. Те замърсяват почвата, превръщайки я в кисела, след което на нея могат да растат и да се развиват само генетично модифицирани семена. Това е сериозна причина за унищожаването на най-плодородната ни земя ... Чака ни глад.
Освен това те замърсяват откритите водни потоци. И това, което се изхвърля на земята, прониква в подземните потоци. Населението е отровено. За да падне отровата на земята, веднага след пръскането трябва да завали. И врагът го организира с помощта на климатични оръжия. Защото тази отрова трябва да падне на земята. Това е ясна причинно-следствена връзка. Доказахме го със сателитни изображения по един телевизионен канал. Това е просто невероятно. Това е съдебно доказателство, че Америка провокира това наводнение от 2014 г. в Сърбия, чийто точен брой жертви не знаем и днес".
Заради справедливостта следва да се отбележи, че чемтрейлс активно се проявяват както на територията на самите Съединени щати, така и над  съюзническите им държави от Западна Европа. И това явление се проявява по целия свят. Това означава, че американското правителство няма отношение към него, а е другата сила, на която всички правителства са подчинени, продължаващи да мълчат за това, как населението на техните държави се унищожава.
Това е същата паразитна и сатанинска сила, която управлява и най-богатите банкови кланове, и управляващите династии - т. нар. "черна аристокрация". И всички тези предатели на човечеството служат на същата сила, която възнамерява да унищожи човечеството. Никой нормален човек няма да попадне в състава на оставащите по техния план за "нов световен ред" 500 милиона души на планетата. Това ще бъдат само техните слуги от хибридните нехуманоиди от световния "елит", както и техните роби измежду нехората и дегенератите, които в по-голямата си част са клонинги и биороботи.
За човечеството, ако не иска да бъде изпратено на "шиш кебап" като стадо "жертвени овни", е време не само да "разтърка очите", но и да започне да се бори с това общо нещастие за всички нас, изисквайки от корумпираните и уплашени правителства ефективни мерки за защита на населението. И, разбира се, за всички талантливи хора, ако самите те не искат да продължат да бъдат "лабораторни животни", върху които нехуманоидите провеждат своите анти-човешки експерименти, тогава е време да измислят ефективно противодействие.





По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.