понеделник, 16 октомври 2017 г.

Кой чипира човечеството?

Според данните, които могат да се намерят в уфологичната литература, най-малко 10% от американското население е подложено на отвличания от представители на извънземен разум. Но дали тези "извънземни" наистина са чужденци от други звездни системи или може би живеят на Земята в подземни и подводни градове от дълго време?
Почти всички тези възвратни отвличания са последица от генетични експерименти, провеждани върху човечеството, за които можем само да гадаем истинската им цел. Има хипотеза, че извънземните се опитват да отгледат хибридна раса, за да контролират Земята с помощта й. Но има и хипотеза, че такава хибридна раса вече е била отгледана в далечното минало от някои рептилоидни извънземни и въведена в управляващите "елити" на Земята, и сега тези хибридни не-хора са част от всички управляващи династии и най-богатите банкови кланове на нашата планета - т.нар. "черна аристокрация", характерната "марка" на която е синята кръв, извлечена от влечугите "боготворци".
И така, кой и защо продължава генетичните експерименти с човечеството и защо отвлечените хора са имплантирани с високотехнологични чипове? Проблемът с "извънземните" импланти е широко разпространен в уфологичната литература. Например, ето какво е написано за това от известния руски уфолог, кандидат за технически науки В. Ажажа в книгата му "Внимание: летящи чинии!":
"Според американските изследователи, 6% от похитените хора са имплантирани. Отбелязва се, че имплантите могат да активират механизма на развитието на определени заболявания, промени в психическите навици на човека. Предполага се, че програмният набор от възможни отклонения в човешкото тяло може да се разшири до генетични промени. В края на 1995 година някои методологични проблеми, свързани с извличането на импланти  бяха елиминирани и уфолозите бяха в състояние да проучат резултатите от анализа на няколко десетки извлечени имплантати.
С помощта на стандартен магнитометър се определя местоположението на имплантата в човешкото тяло. Имплантатът има контакт с човешката нервна система, поради което локалната анестезия не работи до голяма степен по време на операцията. Наблюдават се нервни окончания около импланта, през които се установява връзката с централната нервна система. Имплантатът е покрит със сива обвивка с изключителна якост, която свети в зелено в ултравиолетовия спектър.
Обвивката се състои от човешки кръвни биоелементи с кафяви гранули, съдържащи кислород, пигмент на червени кръвни телца, както и кератин, обикновено намиращ се в космите, ноктите и човешката кожа. Установено е, че обвивката е направена от ензими от човешкото тяло преди имплантирането в него.
Транспортът на имплантанта в изследователските центрове обикновено се извършва в биотечност, базирана на кръвта на пациента, за да се предотврати унищожаването на импланта. Кръвта на пациента се обработва в центрофуга, за да се отдели серума. След това кръвта се смесва с антикоагулант и се поставя в стъклен съд, в който се поставя самият имплант. Обикновено имплантите са триъгълни със заоблени ъгли, овални или пръчковидни. Страните на триъгълника са от 5 до 7,5 милиметра, дебелината е 2,5 до 3,5 милиметра. Рентгеновите изображения, направени в две равнини, позволяват да се определи позицията на имплантата в човешкото тяло. В САЩ най-изчерпателните проучвания на импланти с използване на уникално оборудване, са проведени в Националния институт за научни открития, в Центъра за медицински изследвания в Лос Анджелис и Медицинския център в Хюстън.
На първия етап имплантите се изследват, като се използват неразрушителни методи. На второ място са изследвани техните индивидуални фрагменти. Като правило, анализите се извършват в следната последователност: биофизични, структурни, спектрографски, рентгенови, електромагнитни, химични и металургични. След биофизични изследвания и отстраняване на обвивката в ядрото на импланта са изведени характеристики, присъщи за някои видове метеоритно вещество, а именно - присъствието на най-малко 11 до 12 елемента, включително Na, Al, P, CI, Fe, Ni, Cu, Mo, Cn. Този състав е типичен за каменно-железните метеорити от класическата структура.
Рентгеновата дисперсионна спектроскопия показва преобладаването на желязото и фосфора в състава на биологичната обвивка на ядрото, което обяснява блясъка, когато се облъчва с ултравиолетова светлина. В допълнение, обвивката съдържа минерала калциев фосфат, който е характерен за костите и зъбните структури. През последните 20 години калциевият фосфат се използва в медицината като основа за приготвянето на керамика в денталната технология. Имплантовите ядра в повечето случаи имат стриктна магнетизация по дължината на техните дълги оси.
На тъмно-сивата повърхност на ядрото има жълто-кафяви петна, които имат висока отразяваща способност. Металографските изследвания след приготвянето на шлифовката показват явно метален външен вид, висока отразяваща способност в диапазона на видимия спектър. Когато се шлифова равнината на ядрото, цветът му става черен, което показва липса на метална фракция в обема. Това се потвърждава от резултатите от измерванията на плътността на веществото. Въпреки това твърдостта на ядрото се доближава до твърдостта на кварцовата или инструменталната стомана.
Анализите, извършени със сканиращ електронен микроскоп, показват пластова структура на материала, в който към желязната основа са добавени мед, алуминий, калай и никел. Въпреки че микроструктурата не показва класическата структура на перлита, можем да приемем, че ядрото на импланта е система от желязо-въглерод с тъмна фаза, която е типична за циментита.
Основното заключение е, че ядрото на имплантата е феромагнит. В рамките на съвременните знания и микротехнологии не се открива техногенен фактор в структурата на имплантовото ядро. Резултатите от биофизичните изследвания на обвивките на ядрата показват съответствието на структурата и състава на обвивките с функционалната цел - да се предотврати отхвърлянето на импланта.
По принцип е възможно да се направи хипотетично заключение за принадлежността на имплантата към един от видовете уфологични артефакти, чиято цел не е напълно определена, но които обаче допринасят за разпространението на информация за психофизичната манипулация с жертвите на отвличания. Още веднъж може да се подчертае, че въздействието върху човешката раса от феномена НЛО е неоспоримо, но неговите методи са безупречно маскирани чрез дезинформация, артефакти и обработка на съзнанието на хората в контактни ситуации".
Както виждаме, чипирането на човечеството от страна на НЛО изобщо не е фантазия или въображение на умствено болни хора, а обективна реалност, потвърдена от множество научни изследвания на импланти, имплантирани в телата на хората след контакт с НЛО. Каква е истинската цел на това глобално имплантиране или чипиране на хора? Най-вероятно - упражняването на контрол над тяхното съзнание и задържането им в границите на стереотипите на поведение и догми, които не насърчават истинското пробуждане и осъзнаване.
Ненапразно и слугите на нехуманоидния ум - световният елит, направиха програмата за чипиране на човечеството една от задължителните точки за установяване на "нов световен ред" - тоталитарна полицейска универсална държава, в която хората получават ролята на бездумни и напълно контролирани биороботи-роби. Но дали се нуждаем от това и трябва ли да се примирим с незавидната роля, която ни отреждат паразитните и сатанински сили? Или може би можем да изберем съвсем различно бъдеще за себе си? Никой не е отменил божествения принцип на свободата на волята.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.