сряда, 14 януари 2015 г.

Явяват ви се духове на починали близки? Вижте защо се случва според експерти!

Кубрат Томов е роден през 1938 г. От няколко десетилетия той се занимава с проблемите на окултното.  Автор е на десетки книги за мистичните явления около нас.
 -  Господин Томов, напоследък често се говори за духове, навестили свои близки. Някои ги наричат призраци и твърдят, че те не се притесняват от фотоапарати и камери. Възможно ли е това?
-  Възможно е. Наскоро дух се яви и на младо семейство от Исперих. Когато даден субект – човек, общество или цивилизация, се намира в дълбока криза, в която противоречията и опасността от гибел непрекъснато се увеличават, се получава мобилизация на всички възможни сили – от този свят и от отвъдния. Изострят се сетивата и страховете на човеците, и те започват да виждат някои неща и да приемат информации, които в едно обикновено спокойно състояние не могат да направят. Тоталната и смъртоносна за човечеството криза на планетата Земя – ето я причината за нашествието на духовете или призраците – все едно.
-  Е, да се плашим ли от тях?
- Не. Просто трябва да ги приемем  като сигнали. За това, че не разбираме и не оценяваме жестоката криза, в която живеем. И не търсим достатъчно усърдно изход от нея.
- Нестабилната политическа обстановка в България ли е причина те да зачестят посещенията си?
- Ние просто сме част от световната цивилизация. Всичко, което се струпва върху главите ни, е част от нея. Всеки човек на Земята, независимо къде и как живее, без да усеща, има връзка с призраците.
- Всъщност какво представляват те – някакъв вид енергия?
- Не могат да се приемат само като вид енергия! По принцип природата е разделена на различни нива със свои правила и закони. Но на всяко от нивата или т.нар. „етажи” има разумни същества. Нека не забравяме, че на едно такова ниво са събрани душите на починалите хора. Те са там и чакат нови прераждания.
- Според вас има ли опасност бродещите души сред живите хора да стават повече?
- Да, трябва да се очаква такова нещо. Повтарям – защото кризата се задълбочава. И хората обезумяват все повече.
- Срещалите се с призраци мислят, че духовете на техни починали близки ги молят за помощ да напуснат завинаги Земята?
- Това е вярно. Тези духове ще си тръгнат с окончателното излизане на човечеството от кризата. Всеки, който иска, може да се опита да влезе в телепатична връзка с тях  и да им обясни на какво се дължат проблемите. Но разберете, за обикновените хора този контакт, не е съвсем лесен….
- А кои хора са „необикновени” ?
-  Имам пред вид личности с определени телепатични способности и силно изострена чувствителност.  Призраците са уплашени също като нас. Задаващата се пълна катастрофа пред човечеството няма да засегне само т.нар. „физика” на света. Тя ще унищожи всички онези природни нива, за които вече споменах. Включително и нивото или етажа на призраците.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.