петък, 2 януари 2015 г.

Защита от налагането на чуждо информационно поле

Основната цел е: да се предотвратят ефекти от негативни вибрации или максимално да се отслаби силата им.

По-долу са описани пет основни метода за защита, силата на защита е правопропорционална на тяхната номерация.
При придобиване на определени умения и способности в използването на защитата, можете да използвате различни комбинации от методи. За подобряване на физическото състояние и увеличаване на психологическата стабилност препоръчваме следната схема на прилагане: задължително вечер, половин час преди лягане, сутрин - след събуждане, в следобедните часове - преди среща с неприятен за вас човек.

Тази схема е добре да спазвате една и половина до две седмици, а след това, когато същевременно се подобри състоянието ви, да извършвате защита само сутрин и вечер. Методите за защита се изпълняват паралелно с упражнения за подобряване на биоенергийния потенциал. При значително подобряване на състоянието защитата се провежда само през нощта.

Методи за защита:


1. Затваряне на контура на вашето биополе.

а) Най-простият способ е кръстосване на ръцете или краката при разговор с лицето, от което можете да очаквате проблеми. В този случай, вие затваряте контура на вашето биополе, опитвайки да възпрепятствате изтичане или повреда.

По-силна е защитата с пръстена:

б) палеца и показалеца на едната ръка са свързани с палеца и показалеца на другата ръка, образувайки пръстен, другите три пръста само припокриват. Тази техника се използва често от представителите на Китай и Япония.

в) ефективни техники, които обикновено използват йогите е "прикачен пръстен". Първо, палеца и показалеца на едната ръка трябва да образуват пръстен и той се вгражда в дланта на другата ръка, а след това палецът и показалецът на другата ръка образуват пръстен, вграден в дланта на първата ръка. Този цикъл се повтаря три пъти. Обикновено след третия път изпълнение човек чувства около себе си повишена плътност, сякаш че нещо му стиска главата. Прикаченият пръстен не само затваря контура на човешкото биополе, но и неколкократно го кондензира.

2. Огледална стена.

Да си представите как от всички страни и отгоре сте ограден от един, два или три реда тухли. От външната страна стената е покрита с непрекъснат слой огледала, изправени пред външния свят. И от която страна да се опитат да ви атакуват, винаги ще се отрази и получи подсилен от огледалото обратен удар. Тази техника е популярна в цял свят и многократно е доказала своята ефективност. При прилагането на "огледална стена" никога не го показвайте на човека, който се опитва да ви повлияе отрицателно, че се защитавате. Вашето спокойствие и дружелюбие го карат да прилага по-мощни удари, които обаче с все по-голяма сила ще се върнат към него.

3. "Яйце"

За да се изпълни тази техника е необходимо да се развие способността да се усеща всеки предмет на значително разстояние.
Първо, трябва да овладеете "Контакт с поглед", т.е. психично да докоснете предмети и да уловите усещането за тях (можете да докоснете предмет с ръката си, след което да се опитате да възпроизведете това чувство в ума, без да докосвате на обекта). Усвоявайки "Контакт с поглед" и не гледайки предмета, "докоснете" го отново. Очите в същото време не трябва да се затварят. След овладяването на това упражнение изграждаме "яйце". Необходимо е да се почувства, а не да си представите, че на нивото на междуребрието отпред, отзад и отстрани на една ръка разстояние са четири топли златисти грахови зърна, т.е. получава се кръст , разположен върху хоризонтална плоскост с оста, простираща се по средната линия на тялото. По време на въртенето на кръста се образува обръч, който не е трудно да се превърне в яйце, което обгражда тялото ви и не дава на никакви отрицателни въздействия да проникнат вътре. Стените на яйцето са много плътни, биополевите пластове се навиват един върху друг за около минута. Обвивките могат да бъдат едноцветни, двуцветни (въображаеми). Желателно е да се прилагат като цвят златисто, синьо, оранжево. Важно е да се усещат пространствено всички свои действия. Необходимо е да се предупреди, че обучението по "чувстване" на предмети не трябва да бъде повече от 1-2 минути до 5-7 на ден.

4. Въртене на биополето.

Заедно с "защитните обвивки" с голям успех се ползват така нареченото"въртене на биополето". Техниката на тази форма на защитае подобна на описаната по-горе, но плътната обвивка отсъства, а цялото пространство между тялото и условния край на обвивката е изпълнено с някаква вискозна среда, нещо като каша. Цялата тази среда се върти около оста на тялото обратно на часовниковата стрелка. Когато въртенето е извършено правилно, усещането на тялото изчезва и остава чувство за хомогенна маса, въртяща се във формата на пашкул.

5. Информационно-биополева защита

Многократно (по съвет на автора) е изпитвана от различни хора и почти винаги успешно.
Първо се конструира защитна обвивка, но не под формата на яйце, а във формата на балон. Тогава балонът се напълва плътно с биоенергия в сребристо-лилаво. На външната повърхност на балона преминават под формата на паралели и меридиани панделки, които казват "Аз не съм ви нужен (не съм ви нужна)".

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.