четвъртък, 10 август 2017 г.

Илюминатите излязоха от сянката



Илюминатите официално заявиха, че тайното става явно.
Те излизат от скривалището си с официална страница във Фейсбук и Туитър, с официален сайт и канал в YouTube. Дойде време, когато те вече не трябва да се крият.
Ето един цитат от официалния им сайт:
"Илюминатите са елитен екип от политически лидери, бизнесмени, звезди от шоубизнеса и други влиятелни членове на тази планета. Комбинирайки световните лидери в неограничен, отделен домейн, нашата организация спомага за по-нататъшен просперитет на човешката раса като цяло. Управлението на 7 милиарда души на Земята е сложна задача. Наш дълг е в продължение на векове да запазим реда на държавните структури на тази планета. За да продължи функционирането на цялата система по социалната промяна, операциите на илюминатите изискват анонимност за нашите членове и нашата работа.
Вие няма да намерите похвали за нас в учебниците по история или в други документи. Въпреки това, Илюминатите допринасят за създаването на всички основни движения на планетата, като се започне с първото правителство, което е създадено от човека. Нашата работа често е белязана от различни символи, като средство за проследяване на нашето влияние чрез историята за тези, които искат да изследват.
Членуването в Илюминати става само с покана. Лица, които могат да отговарят на изискванията на илюминатите, ще бъдат уведомени предварително, благодарение на нашия официален Twitter или други традиционни методи.
Как да се присъединят към илюминатите:
Определени лица, които в момента не са членове на илюминатите, могат да бъдат проверени за евентуално членство на индивидуална основа.
Някои фактори, които могат да ви позволят да станете член на илюминатите, включват:
Приходи над $ 1,000,000 щатски долара годишно.
Собствена земята (политически или икономически) над 500,000 дка.
Притежател на Centurion Black American Express карта (прилагат се някои ограничения).
Чрез писмена препоръка от страна на членовете на семейството, кръвни роднини, които вече са членове на илюминатите.
Значително влияние в бизнеса или развлеченията.
Какво означава това? Защо Илюминатите се разкриват?
Това означава, че ние сме на прага на Новия Световен Ред.
Това означава, че времето изтича ...
Според много източници, в света има сили, които тайно от всички хора ръководят различни негласни работи, изучавайки НЛО, или по-скоро тяхната технология, защото те отдавна са в контакт с посланиците на извънземни раси и цивилизации.
По-специално, доста доказателства сочат, че по света тече политика на анонимност около НЛО. В медиите, въпреки търговската привлекателност за това се мълчи, а шарлатанския окултизъм и фантастиката биват натрапвани на масовото съзнание.
През цялата ни известна история на човечеството ние често се срещаме с различните ордени и представители на тайни общества. Съмнения за тяхното съществуване няма дори и за учените-историци. Съществуват тайни ордени. И днес те не само са съхранени, но също са придобили по-глобален характер.
За да станете член на тайното общество, трябва да бъдете най-малкото блестящ учен, мислител, политик и всички тези, които имат интелект, далеч превъзхождащ интелигентността на обикновените хора.
На планетата Земя науката винаги е била двустепенна: за обикновените хора и за елита. Нещо повече, те се различават по тяхното развитие десетилетия наред. За по-добро разбиране ви представяме обосновани факти. Например, радиоприемникът е известен на научния елит по времето на Пушкин (роден през 1799 г.), а на обществеността става известен едва чрез Попов през 1885 г. и чрез Марков през 1887 г. Също така има данни, че първият прототип на радио оборудване е използвано от Йохан Хайденберг (1462-1516).
Много компании изкупили патентите за "вечните" електрически крушки, електродвигатели, а след това те просто ги замразяват. Това не е изгодно за компаниите, те печелят по-малко от това, отколкото от петролни продукти и останалото. Гениалният Никола Тесла е изобретил "преобразувател за твърдо горене". Устройството прилича на двулитрова банка и е тествано в продължение на седем дни, като осигурява скорост на автомобила 130km / h, с безплатна електроенергия. То просто е изчезнало безследно и не се използва, с изключение на членовете на тайните общества. Докато ние се възхищаваме на колайдера, те изучават Сириус.
Какво например се е случило с откритието на нашия учен M.M.Филипов? Ето и неговото изявление: "Мога да пресъздам с помощта на свръзка от къси вълни сила на експлозия. Нейната вълна ще се предаде по дължината на електромагнитната вълна, което означава, че динамит, избухнал в Москва, може да се отрази с експлозивната си сила в Константинопол. Този експеримент показва, че такъв феномен може да бъде предизвикан на разстояние от хиляди километри". Този гений е бил убит в лабораторията си през 1903 г.
В САЩ и Великобритания просветените (илюминати) се обединили в структура, наричана "кръгла маса" през 1919 година. В нея са включени: Кралския институт на Великобритания и в Америка (1921), "Съвет за външни отношения." След това президент на Америка могъл да стане само посветен - един от членовете на управителния съвет (с изключение само на Джон Кенеди, който искал в деня на убийството си да каже на света истината за тайната власт). През 1954 г. тайното правителство създаде свое "дете" - "Билдербергите". По-късно, през 1973 г. е създадена Тристранната комисия, която включва Япония, САЩ и страни от Европа. Нейната цел е  планетарен контрол.
"Maджестик-12" през 1954 г. създава Д. Д. Айзенхауер (34-ия президент на САЩ), за да контролира и следи дейността на извънземни цивилизации на планетата Земя. В структурата й са били Алън Дълес (директор на ЦРУ), Нелсън Рокфелер, Джон Дълес (държавен секретар), Чарлз Уилсън, Артър Редфорд и Едгар Гуве (директор на ФБР). Тези хора са били членове на "Обществото на Джейсън". Това общество е набирало хора от по-незнайни тайни общества, като например "Свитък и ключ" и "Череп и кости".
Същите шестима са били част от 12-те членове на обществото "Мъдреците". В продължение на много години "мъдреците" включват в себе си висши офицери (главно от САЩ) и ръководството на "Съвета за международни отношения." Сред тях бяха Джордж Буш, Гордън Дийн, Збигнев Бжежински.
Тези тайни общества в цялата история (и дори преди хиляди години, с други имена) са водели нещата като посредник на междугалактическо ниво.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.