сряда, 29 март 2017 г.

Г. Сидоров: истинското разбиране за вселената може да даде само цялостното знание

За много хора, способни на независимо мислене и анализ на серии от факти става ясно, че нашата историческа наука по отношение на "официалната версия" на историята се основава главно на изкривени, а някъде и на честно казано измислени от фалшификаторите исторически факти и събития. Но дори и с цялата останала наука положението не е по-добро. И точно затова модерното научно знание е в най-дълбоката системна криза. Само че ситуацията е изкуствено създадена, и то от съвсем определени сили - за недопускане на човечеството до "забранените" знания.
Ето какво пише за това руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си "Тайната хронология и психофизика на руския народ": "Срамота е, че арийските народи го осъзнаха твърде късно. Читателят може да си състави погрешно мнение, че сатанизма е повлиял най-вече на хуманитарните науки, като история, философия и други. Но  това не е всичко! Силите на унищожението контролират без изключение всички науки; и най-страшното в това явление е, че те предотвратяват сливането на някога разчленените науки в единни познания за природата и космоса. Черният егрегор отлично знае, че истинската представа за Вселената може да даде само цялостното знание.
Още някога, при неговото подаване, това знание е било разделено на няколко отделни, почти несвързани помежду си дискретни направления. Но времето си течало и растежа на тези отделни части на единното знание ги водел към прага на обединението в едно цяло, и точно тук всичко спряло. Не е тайна, че бурното развитие на научната мисъл е останало далеч назад. В момента, без изключение всички области на човешкото познание тъпчат на едно място, задоволявайки се с открития от предимно частен характер. Големите открития в представата за естеството на полевото и материалното се случват предимно на границите на науката; всичко това просто говори, че разделението на единните познания на отделни части е остаряло и че е време за човечеството, ако не иска да изчезне, да преразгледа отношението си към самия процес на познание.
Но истинският проблем е, че много полезни насоки дори в легитимната наука, ако те по някакъв начин могат да нарушат хода на еволюцията, или по-точно на инволюцията на съвременната технократска цивилизация, биват безсрамно покрити от някакви невидими сили.
Силата на сатанистите е в това, че те управляват не само финансите на планетата, но и тяхното движение. Това им позволява да унищожат из корен всяко опасно за тяхната цивилизация научно откритие. Още през 70-те години редица физици от Съветския съюз бяха близо до разрешаването на проблема с получаването на енергия от водата, но този  много сериозен, наистина революционен пробив в науката изплаши световните царе на петролната и газова промишленост. В крайна сметка, новото научно откритие, макар и да обеща да направи енергетиката на Земята по-евтина и на практика неизчерпаема, в същото време застраши с намаляване и евентуално закриване на традиционни отрасли на горива и енергии, като например добив и преработка на нефт, газ, въглища, на нефтени шисти и други въглеводородни носители.
И със страх от бъдещето представителите на съветската и западната петролна олигархия направили всичко възможно да се прекратят изследванията в тази област на руските физици. Те спрели работата на учените, въпреки факта, че в екологично отношение двигателите, работещи на вода са абсолютно чисти. А всички двигатели, работещи на петролни продукти, както и петролната индустрия носят огромни щети на екологичното здраве на планетата, на всяко живо същество на нея и на човечеството в частност.
По същия начин бяха ликвидирани разработките на руските учени за получаването на минерална хартия. Не по-щастлива бе съдбата на работата на учените, занимаващи се със слънчева енергия. Дейността им не е обявявана за антинаучна и безперспективна, но финансирането е станало толкова оскъдно, че много от научните изследвания е трябвало просто да се "замразят". Ако започнем да изброяваме всички научни области, които се контролират и закриват в полза на промишлени и финансови олигарси от корумпирани, специално избрани за тази роля академици, можем да получим отделна книга. Научните престъпления срещу човечеството са много. И няма как да се обхване всяко едно от тях.
Бих искал да спомена за опита на Съвета на Руската академия на науките (разбира се, в името на западните си господари) да спре разработките, обявявайки ги за псевдонаучни, на блестящите руски физици Шипов и Акимов. Както споменахме по-горе, и двамата, започвайки изучаването на древната ведическа арийска цивилизация, стигнали до разбирането на информационното поле, а оттам и на енергийния процес, протичащ във вакуума. Техните работи обясняват много от това, което се казва във Ведите, и най-важното - показват пътя на земното човечество към технологията за получаване на енергия директно от вакуума. Това е, което най-много вбесява сатанистите. В края на краищата и Шипов, и Акимов, и техните последователи на Запад придвижват напред с този ход съзнанието на човечеството към хиперборейското разбиране на Вселената.
Съвсем ясно е на кого служат и чии интереси защитават псевдонаучните комисии, създадени в различни страни за контрол (цензура) на развитието на научното познание и именно затова всички тези слуги на световния паразитен "eлит", виждайки, че плановете им са се провалили и човечеството започва да открива "забранената" зона на знание, повдигат в последно време нова вълна от мракобесие, ту атакувайки хомеопатията, ту "рекламирайки" на хората ползата от ГМО. Тези служители на тъмнината имат и други важни планове, но не им е съдено да ги сбъднат, защото процесът на пробуждане съзнанието на хората, програмиран от Висшите сили те вече не са в състояние да спрат.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.